Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka kobieta

Do Panów, odnośnie urody Pań, pilne pytanie

Polecane posty

Gość brzydka kobieta

Czy znamiona, lub jak kto woli pieprzyki na ciele są dla Panów odrażające? Czy blizny po ich usunięciu są odrażające? Czy kobieta koniecznie musi mieć piękne włosy by mogła powiedzieć że jest pociągająca? Co ma zrobić kobieta ze sobą, która się nie podoba na tyle by przykuć uwagę urodą, a oprócz pierwszego wrażenia ma jeszcze koszmarne zahamowania związane ze swoim ciałem ...??? Ma sobie strzelić w łeb, czy pójść do zakonu? Co lepsze? Jeśli poza tym jest ciepłą i dobra osobą? Co ma zrobić osoba, która nie ma szczęścia w miłości bo nie nie ma, i już? Strzelę sobie w łeb http://www.voila.pl/229/mc7n0/?1

Gość błąd linii montażowej
olać to i żyć tylko dla samej/samego siebie

Gość nie jest zle
:)

Gość Artefakt_Diabła
na pewno znajdzie sie amator twojej urody,nie jest zle

Nie wiem czemu tak siebie krytykujesz... Masz ładne oczy i uśmiech:) A o włosy nie jest aż tak trudno zadbać - jeśli chcesz uzyskać objętość susz je z opuszczoną głową i używaj odżywek:) P.S Szczęście w miłości nie zależy tylko od urody:)

Moim zdaniem najwazniejsze to zaakceptowac siebie, jezeli ty nie bedziesz zwracala uwagi na swoje niedoskonalosci, to inni rowniez:) A jak bedziesz caly czas gadac, ze jestes brzydka, czy jakas tam to inni zaczna rzeczywiscie zwracac na to uwage...

Gość brzydka kobieta
Pewnie że nie od tego zależy czy biegam po wybiegach dla modelek czy za moimi sprawami, tyle że jak dotąd spotkałam tylko takich facetów co bardziej lub mniej delikatnie dawali mi do zrozumienia, że liczy się rozmiar w pacie, objętość włosów, i mały kobiecy nosek, do tego żadnych mankamentów na ciele. Albo się zastrzelę albo pójdę do zakonu. Nie potrafię sobie z tym poradzić.

Gość evamilkaaaa
stwierdzam, że z kafeteriankami jest coś nie tak: spodziewałam sie że na zdjęciu bedzie brzydka osoba a tu rozczarowanie, hehe . jak widzę masz jasne włosy i pewnie niebieskie oczy a ja mam bardzo czarne włosy a chciałabym wyglądać jak typowa słowianka i co? i nie przeżywam :) gdybym miała takie włosy jak Ty to jeszcze bardziej bym je rozjaśniła - bardzo jasne włosy są śliczne

ale wymyslilas ! pieprzyki odrazajace ? ... o piekno wlosow zadba fryzjer :) a z tak niska samoocena to nawet deszcz na ciebie nie poleci :O... troche wiary w siebie :P nie strzelaj sobie w leb ani nie idz do zakonu....cokolwiek wybierzesz ktorys z nas straci szanse na swoje szczescie :) nos do gory :) ...chcialem powiedziec tzytzki :classic_cool:

Gość Artefakt_Diabła
ludzie z pieprzykami sa seksowni

Gość Artefakt_Diabła
he he

Gość brzydka kobieta
czuję się autentycznie jak brzydkie kaczątko, nochal jak stodoła, to czegoś brakuje, tam coś zawadza ... wybrakowana sztuka wiem wiem wiem ... chcę się wyżalić ot co, wiem że powinnam dziękować za zdrowe ręce i nogi, cały pakiet wykształceniowo - umysłowy, dziś mam dzień na patrzenie do lustra i widzę same mankamenty, ręce opadają, bo już nie mam pomysłu co ze sobą zrobić żeby było lepiej i żebym wreszcie miał odwagę się przytulić do onego ... psia jego krewna spodka

Pewnie , ze sa fajni ludzie z pieprzykami:D Ja mam ich mnóstwo , naprawdę i nie narzekalam nigdy na brak powodzenia. Autorko uwierz w siebie! Jestes piekna! I na pewno znjdzie sie ktos taki , dla kogo bedziesz najpiekniejsza.:D wierz mi , wiem co mówię

Gość brzydka kobieta
dzięki za pocieszenie, bardzo trudno jest uwierzyć, bardzo ! a tęsknię za człowiekiem Mario Skłodowska, to Ty wyglądasz pięknie !

autorko uwierz , nie mozesz się dołowac i mowic sobie , ze nie jestes ładna , bo to nie prawda , nie ma brzydkich kobiet , tylko są czasem zaniedbane , a jesli Ty bedziesz sie widziec inaczej , to bedziesz roztaczała wokół siebie aurę i Twoja pewnosz siebie sprawi , że inni tez zobaczą w Tobie , Twoje piękno p.s. dziekuję za komplement ale bez przesady

Gość brzydka kobieta
chyba nie

Gość Joasia*
Ja mam pieprzyki na dekolcie i wszyscy mi sie tam patrzą :P

Gość brzydka nie wiem dlaczego ale
ubzdurałas sobie cos w głowce odnosnie Twojej osoby mnie sie podobasz......łoczka masz interesujace i nie tylko pokaz sie w całej okozałaosci wtedy bedziemy mogli wyrazic nasz entuzjazm w bardziej emocjonalny sposob

Własnie o tym mówię , o czym wspomniał kabelek , czasami wystarczy zalotnie sie usmiechnąc i od razu twarz staje sie piekniejsza :D Tak wiec autorko (nie bede sie do Ciebie zwracac per brzydka kobieta , bo to nieprawda) stan przed lustrem i po prostu uśmiechnij się błogo , a zobaczysz , ze od razu Twoja twarz nabierze blasku🌻

no i o co chodzi ?? gdzie jestes brzydka ?.... jesli wiesz ze obiektyw cie nie kocha to nie zblizaj sie do niego na odleglosc metra .....z tej odleglosci nawet demi moor bedzie wygladac jak misjonarz z somalii

Autorko pieprzyki naprawde mogą byc seksowne. Ja mam taki jeden , na brzuszku , faceci go uwielbiają , a poza tym mam ich mnóstwo na całym ciele ale bardzo je wszystkie lubię:D A mój nosek tez nie nalezy do najmniejszych;) ale nic to , kocham mój nosek. Wiec i tobie radze po prostu , pokochac się taka , jaka jestes. a wtedy Twoje zycie sie odmieni. Posłuchaj Marysi , wie co mówi:D

Gość brzydka zapamietaj
nikt z nas nie ejst doskonały, kazdy z nas ma jakies swoje ukryte lub nie defekty, znamiona itp. Tu pojawia sie pytanie skoro nie mozesz tego zmienic pokochaj siebie taka jaka jestes, zaakceptuj siebie tu i teraz , dbaj o siebie, cwicz, zajmij swoje mysli czyms zupełnie innym, bądz szczesliwa bo nalezy sie Tobie. masz ładne rysy twarzy, zgrabna sylwetke, kształtne piersi i cos miłego i ciepłego w oczach. Przyjmij to do wiadomosci i nie staraj sie nieuwierzyc w moje słowa.....bo jak znow bedziesz marudziła o wygladzie to przyjade i dam Ci klapsa w poopala!