Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka kobieta

Do Panów, odnośnie urody Pań, pilne pytanie

Polecane posty

Gość brzydka kobieta
no i beczę

Gość tokio Ice
Pierwsze i podstawowe przykazanie: Nie myslec tyle o urodzie!

gwiżdż na pryszcz, ja na samej twarzy naliczyłam ostatnio z 15 pieprzyków. :D plus centralnie na wedzajnie. :D nie jest źle autorko!

Gość lalalilalala
przepraszam autorko za szczerość, ale... sama mam duże kompleksy, wręcz ogromne związane właśnie z nosem, uważam, że jest za duży, niekształtny... tyle, że nie narzekam na brak powodzenia. ale i tak to do mnie nie przemawia, wstydzę się, patrzenie w lustro sprawia mi ból... kiedy zobaczyłam pierwsze zdjęcie pomyślałam, że przesadzam z kompleksem nosa, bo nie jest aż tak duży jak Twój... ja wiem, że to okropne co mówię... ale kiedy zobaczyłam to zdjęcie jakby z boku, to stwierdziłam, że Twój nos wcale nie jest chyba taki duży, przynajmniej nie z tej "pozycji"... i znowu poczułam się gorzej... pozdrawiam i życzę wiary w siebie... pa...

Według mnie ejsteś całkiem ładna, w porównaniu do niektórych pasztetów jakie widze w u mnie w robocie to jesteś atrakcyjną babką.

Gość brzydka kobieta
pobeczeć sobie potrzebowałam bo jestem takim kopciuszkiem - taka jest trochę moja historia "nie ma brzydkich ludzi tylko zaniedbani" a od siebie dodam, że to co mnie szpeci najbardziej to brak wiary i zmęczenie problemami :-) dzięki za pocieszenie dziękuję w moich oczach jest tęsknota za ciepłem ...

Gość e tamjestes ladna
kobieta. ja mam maly nos ale zeza wiec co wybierasz? zamienilabys sie ze mna? watpie

Gość e tamjestes ladna
nie zezik tylko wielki zez

Gość Sratatatatatatatatatatata
autorko,powiem ci szczerze... masz jasne wlosy,ktos ci dobrze radzi zebys je jeszcze rozjasniala... ja mam tez rzadkie wlosy i tez duzy nochal,no moze troche mniejszy niz twoj ale ja uwazam ze mam duzy i dlugi a z profilu wygladam jak kleopatra....gilon w ksztalcie trojkata prostokatnego,nie garbaty ale taki grecki,ochydny!!!:-Oi za szeroki wg mnie jest ten moj nochal...ale co...dostalam od dziadka 13tys,w nastepnym roku w nast.wakacje ide na operacje u dobrej pani dr z Warszawy i po klopocie:)nos to byl zawsze moj kompleks nr 1,kazdy sie dziwi co ja od niego chce,ze jest sredniej wielkosci i mi pasuje...ale on jest ochydny wg mnie i mnie wkurwia,nie moge przez niego na siebie patrzec!!!:-Otobie tez to radze!!!jesli cie tak on zadrecza to zamiast planowac zakon lub kule w leb,lepiej nazbieraj kase i idz na korekte..a powiem ci,u tej babki u ktorej zamierzam sie operowac(ona jest najlepszym chirurgiem jesli chodzi o nochale)za calkowity nochal placi sie 8tys a jest tez mozliwosc zrobienia tego na raty:)bedziesz miec operacje na raty i git:)jestem szczera i powiem ze widze u ciebie tak szczerze tylko jeden mankament,nos...takto oczy masz ladne,usta tez,ksztalt twarzy ladny,wlosy mimo iz rzadkie ladne bo jasne(niepotrzebnie sie strzyzesz na krotko).jak zrobisz nosek i zapuscisz wlosy bedziesz przesliczna osoba:) zle jeszcze malujesz oczy wg mnie,postaraj sie malowac mocno tylko gorne rzesy i nic wiecej nie robic z oczami:)

Gość brzydka kobieta
dobranoc Wszystkim może rano wstanę w zjadliwym nastroju jedno jest pewne ja szczęśliwa nie jestem, jednym z problemów jest to jak wyglądam mam dość mojej smętnej samotności miłych snów dzięki kafeterianie

Gość Luiza22
Co Ty chcesz od siebie ?? Jesteś normalna kobieta i jestem przekonana ze znajdziesz miłość naprawdę. ja mam mnóstwo pieprzyków na twarzy różnej wielkości i co mam zrobić już się pogodziłam z tym ze nikogo nie znjade bo nikt mnie taka nie zaakceptuje każdy się tylko na mnie patrzy jak na monstrum :(

Gość brzydka kobieta
Sratatatatata nochal mnie wkurza ale zanim na niego uzbieram zdążę się zestarzeć, a wtedy mi już zwiśnie reszta ciała i wsjo w ogóle dzięki za motywację, spróbuję się za siebie wziąć :-)

Gość brzydka kobieta
dzięki :-)

Gość hrthtytyh
hehehe "nos jak stodoła" :D:D w dodatku masz duze poczucie humoru :P grunt to smiac sie z samej siebie ale tak naprawde a nie wyliczac swoje mankamenty z pogardą... znam pare gdzie dziewczyna ma nos jak stodoła a jej facet który moglby miec kazda czasami sie podsmiewuje z jej nosa :D ale i tak woli ją niz piękne idiotki, piegi nie odejmują urody, to jest cos bardzo oryginalnego i ludzie nie sa do tego przyzwyczajeni, zacznij dostrzegac to co masz ładne, ze nie masz pryszczy, ze nie jestes gruba, ze masz ładne oczy, zapusc sobie włosy to bedziesz jeszcxze ładniejsza, a i pamietaj ze czlowiek z ponurą miną jest zawsze 2 razy brzydszy, nikt nie lubi sie zadawac z osobami ktore ciagle narzekaja np na swoj wyglad, tacy ludzie sa omijani szerokim łukiem, musisz dawac innym swoja pozytywna energie, a ci faceci dla kórych liczy sie obejetosc włosów czy rozmiar klaty to coz... sama niefortunnie trafilas na takich frajerów, albo takich tylko przyciagasz, nie chce mi sie w to wierzyc bo jak zyje jeszcze nigdy nie spotkalam faceta na swojej drodze ktory miałby takie wymagania, a ja mam rzadkie włosy i jestem decha i niedawno wyleczylam sie z tradziku a mam juz 22 lata, i tez moglabym siasc i ryczec ale zycie jest zbyt krotkie by marnowac jego czas na rozmyslaniu o sobie

Gość stare psisko
sarha jessica parker to jest dobry przkład kobiety która nie jest szczególnie ładna ale jest, potrafi być atrakcyjna nie wszystkim się spodoba ale wystarczająco wielu żeby mieć poczucie spełnienia w tym zakresie

Gość fgxhjfgjfgj
sratatata - 13 tys za operacje????????????????????????????? wywalisz kilka tys w błoto w opolu jest super git chirurg i kazdy jest z niego zadowolony, nos - 8 tys, a za reszte pojedziesz na wakacje:P

Gość brzydka kobieta
:-) ha od kilku miesięcy przyplątało mi się rodzaj trądziku, mający związek z rozregulowanym od stresu przewodem pokarmowym - cera mi się pogorszyła i nie mogę nijak tego wyleczyć, załagodzić ... dramat

Gość a ile masz lat autorko
topiku?

Gość fgdfggf
teraz sama widzisz ze stres niszczy wszystko, zacznij zwracac uwage na innych ludzi w sensie czy nie potrzebuja pomocy czy cos, ty mniej bedziesz myslała o sobie a i komus zrobi sie w zyciu lzej dzieki tobie, ludzie ktorzy maja tez duzo czasu dla siebie zaczynaja sie sobie przygladac i o sobie myslec, jest tyle rzeczy w zyciu do zrobienia a ty sie tak marnujesz, najpierw zmien swoje podejscie do zycia , siebie i ludzi, zobaczysz jak ci szybko zejda pryszcze :D

Gość poisioneddd
sratattata- mam do Ciebie prośbę... czy mogłabyś wkleić zdjęcie swojego nosa...? Bardzo proszę, będę Ci bardzo wdzięczna... jeśli się boisz o prywatność, to po prostu zamaż resztę, ale żeby było widać chociaż fragmencik z nosem... Pozdrawiam Cię.

Gość brzydka kobieta
a czy mogę nie odpowiadać na pytanie o wiek ? :-) pozdrawiam wszystkich serdecznie - mam nadzieję że przynajmniej we śnie wtulę się w bliskiego mi człowieka ja wiodę życie kopciuszka, nawet w XXI wieku ta bajka jest wznawiana, jestem pewna w wielu domach ... to nie przenośnia dlatego przynajmniej we śnie zamienię się w księżniczkę :-) dobranoc i naprawdę dziękuję wszystkim Wam z serducha

Gość kurcze ale napisz chociaz tak
mniej wiecej ile masz lat

Gość brzydka kobieta
padam na ten mój wielki hangarowaty nos ... a mniej więcej na ile wyglądam?

Gość brzydka kobieta
dobranoc - jestem już stara, tyle powiem

Gość gfngn
dobranoc niebrzydka kobieto :)

Gość kkiniaas
więcej jak 30 bym nie dała