Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfggfgfgfgfgf

Zerwałam kontakt z facetem z internetu

Polecane posty

Gość Nietutejsza
to FACET idziemy oboje spać tylko gdzie indziej:) bo ja też już wymiękam mam nadzieję że jutro wstaniesz w mniej depresyjnym humorze i się uśmiechniesz na dzień dobry :) Trzymam kciuki i powodzenia życzę dobranoc reszcie

Gość Nietutejsza
hej Autorko, jak tam samopoczucie?

Gość Nietutejsza
a moje nijak dzisiaj, ale to pewnie przez tę pogodę. U mnie cały dzień pada :( muszę też coś sobie znaleźć do roboty, żeby się czymś zając i tyle nie myśleć....

Gość Nietutejsza
kto? - ja i ten facet z którym pisałam?

Gość szlag szlag
hej Wam jestem w takiej samej sytuacji..klikalismy pól roku..poprzez maile a potem znalazł mnie na nk i przez nk równiez pisalismy.. kontakt zerwał on. poprostu pewnego dni a nie odpisał i trwa to juz z 2 lub 3 tygodnie. wiem,ze nie odpisze juz. czuje to.. beznadzieja. facet mi się bardzo spodobal..heh mieszkamy w tym samym miescie. no cóz olał mnie.. tylko czemu dopiero po jakims miesiacu jak juz wiedzial jak wyglądam.. nie wiem czy jestem taka brzydka czy poprostu uznal ze koniec i tyle. załapałam depresję :(

Gość Nietutejsza
nie przejmuj sie, nie był tego wart skoro nawet sie nie pożegnał. Chociaz może sie jeszcze odezwie? Pewnie to nie o wygląd chodziło, nie wmawiaj sobie że to moze przez to. Pewnie poznał kogoś innego. Ja kumplowałam sie z kimś przez jakiś czas i od początku wiadomo było, ze to tylko przyjaźń. Ale jak znalzał w realu dziewczynę to urwal kontakt - poprostu nie odpisał. Więc i u Ciebie też tak moze być.

Może zdarzyć się, że odpisze, w najmniej spodziewanym momencie :P Nietutejsza - tak, chodziło mi jak się poznałaś z tym internetowym typem :D I, jeśli można wiedzieć, ile masz lat (i w jakim wieku jest on)?

Gość Nietutejsza
Autorko, ja mam 23 a on 10 lat więcej. Wpadliśmy na siebie na czacie. A jak to jest u Ciebie i w jakim TY jesteś wieku?

Starszy ode mnie o 10, ja mam 19 ;) Natknęłam się na niego na Skypie. Wychodzi na to, że miałam 16 lat, kiedy się poznaliśmy. Można by pomyśleć, że to trochę niezdrowa sytuacja. Ale dobrze się dogadywaliśmy, więc nie widzę problemu

Gość Nietutejsza
a nie myślisz, że on nie chciał sie spotkać ze względu na Twój wiek? 10 lat to dużo i niedużo - zalezy od etapu życia. Co innego jest jak oboje pracują i chcą założyć rodziny a co innego jak jedno jeszcze w szkole a drugie już po studiach. Może dlatego ten facet miał obawy przef spotkaniem . Niestety tak bywa, że czasem miejsce i czas nie to.

Nigdy nie rozmawialiśmy o spotkaniu, czasem w żartach. Dzieli nas wieeeeele kilometrów. On jest z UK. Chociaż miałam niedawno w planach wyjazd, mówił, że ma nadzieję, że go odwiedzę, jeśli będę w pobliżu.

Gość wandela to ty teraz
tu jesteś i tak się odmłodziłaś

Gość wandela-nevertheless

Gość oj nie nie pomyliłam
się koleżanko

Gość szukający.............
ja też z kimś kiedys pisałem.... aż mi wspomnienia wróciły.....

Gość wandelko pociągnij ten temat
też,ty masz bujną wyobrażnie-co ci zależy -poczytamy,co sie tak zniechęciłaś

Gość wandelkatamten temat coś
umiera śmiercią naturalną, woęc pociągnij ten temat,przecież masz wyobrażnie i polot

Gość no i co następne trzy lata
masz z głowy-no lepsze to niż nic,ale nie wiem z czego ty się cieszysz,ja na twoim miejscu bym płakała