Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochanicaaa

KOBIETY CO BYSCIE ZROBIŁY MLODEJ KOCHANCE WASZEGO MEZA??

Polecane posty

a po co mi? zabijesz gówno, pójdziesz za gówno do więzienia :o ja dziękuje, wolę żonę :) faceci ssią 🖐️ a jeśli chodzi o palenie...... to :D jeszcze ze mnie nie zeszło :D kant, mogę kręcić przypadkowe wory. czaić się w zamelonych bramach i wyskakiwać w stroju batmana, ale to już dla własnej satysfakcji :classic_cool:

zona tez brzmi fajnie :).....i tak samo jak facet moze znalezc sobie kochanke ;) tyle ze jej nie skrecisz wora :classic_cool: facet to nie gowno ! :O...

Gość qsqsqsss
jej nic- meza bym zabila

znalazłabym sobie kochanka, albo olała i odmawiała seksu. Szkoda słów i zaangażowania czasem. A jak jest z Tobą źle i się zapasłaś, a on wciąż dba o siebie i jest atrakcyjny fizycznie - to sorry, wzajemność w związku. On się ma starać wciąż o Ciebie, a Ty powinnaś się starać o to, byś się mu wciąż podobać.

tyle ze jej nie skrecisz wora) dzyndzla przewierce :P kabeleł są wyjątki, ale w stogu siana ze świeca szukać :classic_cool::P

Gość mam nadzieję że nigdy nie
będę musiała tego sprawdzać, ale wydaje mi się, że jeśli on już na zdradę się zdecydował, to nic innego tylko - wystawić za drzwi jego walizki, albo jeszcze lepiej odesłać do kochanki, na jego koszt. Zachciało mu się nowej baby, to niech teraz ona pierze mu skarpetki.

kabeleł ja nie szukam :P a najlepiej żeby ta świeca niechcący wpadła do stogu :classic_cool: idę trzeźwieć :o😭🖐️

Gość Kobieta na wysokich obcasach
Nic bym jej nie zrobiła, bo jestem kobietą z klasą i mam swój honor! U mnie może nie było kochanki ale za to pojawiła się jego była panna. Ach co ja wtedy przeszłam :rozmawiali godzinami, dzwonili do siebie, wspominali, panna często pytała sie o mnie............Trwało to miesiąc. Nie wytrzymałam i powiedziałam ona albo ja ?! Biedaczek nie mógł się zdecydować. A więc odeszłam Ja!! Oczywiście nie było to łatwe bo było mi dobrze w tym związku (przed pojawieniem się tego pasożyta) :) Uznałam, że skoro dorosły facet ciągle wraca do przeszłosci to znak, ze szkoda mojego czasu dla tego związku. Zasługuje na kogoś lepszego i bardziej zdecydowanego :)

Gość lknjskjnkj
kobiety opanujcie się to mąż was zdradza nie kochanka!!!!

Gość powinaś pogratulować
i podziękować bo kto by chciał zostać kochanką twojego chłopa ;)

Gość lknjskjnkj
w 90% przypadków to wasi mężowie latają za młodszymi. Kłamią, oszukują, adorują aż dziewczyny się zakochują. Młode dziewczyny chca im wierzyć i tylko tu widać ich winę. Ile razy słyszałam od facetów: "z żona mnie już nic nie łączy", "jesteśmy razem tylko ze względu na firmę, dzieci", "mamy osobne łóżka", "mam zamiar złożyć pozew o rozwód", "moje małżeństwo to tylko fikcja"i wieeeele innych. Z własnego doświadczenia napiszę, że kiedys zadzwoniła do mnie jakaś baba i wyzwała od kurewek. Przysyłała mi anonimy, dzwoniła i wygrażała, rozgadała że jestem kochanką. Kiedy miałam już dosyc całej sytuacji umówiłam się z nia żeby to wyjaśnić; okazało się, że rzeczywiście mąż ją zdradza z jakąś babką która ma tak samo na imię jak ja (przeczytała smsa), a ponieważ jej mąż kiedyś wspomniał, że pracuje z osobą o takim imieniu to uznała, że to ja ;/

Gość zemsta po latach
lknjskjnkj "w 90% przypadków to wasi mężowie latają za młodszymi. Kłamią, oszukują, adorują aż dziewczyny się zakoch*ją. Młode dziewczyny chca im wierzyć ".................i dlatego nogi rozkładają szerzej niż żona:/ chule i dziwki zawsze do siebie lgną ot cała prawda!

Gość zemsta po latach
chuje miało być:P

Gość a dlaczego zaraz
Wyslalabym kwiatki z wyrazami wdzięczności i współczucia jednocześnie. I zapytałabym kiedy mam jej go przywieźć z walizkami. :D

Nic bym nie zrobiła, od męża bym odeszła. Nie rozumiem dlaczego miałabym coś jakiejś dziewczynie robić, nie chciałby to by nie zdradził. Nie jestem desperatką chcącą usilnie usprawiedliwiać faceta i mścić się na jakiejś panience. Niektórym zaś żonkom odrobina honoru by się przydała

Gość dobraradaaaaaa
Jeśli naprawdę kochasz męża, to powinnaś się cieszyć z tego że ma kochankę, przy której znalazł to czego nie miał z tobą. Powinnaś się cieszyć i dać mu odejść Oczywiście jeśli jego kochasz, jego a nie siebie

fajny ten argument ze sie pojdzie np do jej pracy i zepsuje opinie... chyba tylko ktos naiwny w to uwierzy, u nas tak kiedys było , przyszła zona i zluzgała dziewczyne, przyszedł kierownik i ja wyprosił, a kolezanki tamtek współczuły bo znałysmy wersje ze on mowił ze to koniec i rozwod w toku i wiecie co... to przewarzyło , maż chyba pomyslał ze to juz przesada i ma dosyc histeryczki, kumpela z nim zerwała...ale.... po rozwodzie sie zeszli:) tak wiec mało skuteczna metoda na zemste

Gość samotna jak palec 44
moj maz znalazl sobie panien ke mlodsza od siebie o lat 17..ona doskonale wiedziala ze facet ma zone , ze jest dziecko i drugie w drozde..nie przeszkadzalo jej to romasowac i wysylac doi zony sms typu "twoje malzenstwo to fikcja"...itp.. teraz minelo od tego 3 lata, jestem w trakcie rozowdu, maz nadal z nia jest, choc w sadzie sie wyparl.. na poczatku marzylam o zemscie, zeby oboje mieli wypadek, zeby cos im sie stalo...albo zeby ona urodzila chore dziecko-jaki durny pomysl! ale tak myslaLAM,,,,A CO TO DZIECKO BYLO BY WIN NE... teraz mi przeszlo, ale uwazam ze obojepowinni zostac w jakois tam sposob ukarani.. NIEDAWNO BYLAM DWA RAZY U TAROCISTKI, DWA RAZY MI POWIEDZILA, ZE MOJ MAZ BEDZIE MIAL WYPADEK, ZE ZGINIE ... MAM NADZIEJEN ZE NIE PORZEZ MOJE MYSLI

Gość dobraradaaaaaa
Samotna 44 nie dziwię się że się z tobą rozwiódł, też bym się rozwiodła z kimś kto wierzy w tarota :))) a nad wypadkiem się zastanawiaj jak już się stanie, a nie ściągaj go swoimi czarnymi myślami

Gość dobraradaaaaaa
samotna 44 i jak możesz być samotna mając dwójkę dzieci?

Gość SAMOTNA JAK PALEC 44
DOBRA RADA..NIE WIEM CZY WIERZE W TAROTA, POSZLAM Z CIEKAWOSCI, KOLEZANKA MNIE NAMOWILA..BYLAM TAK ZALAMANA ZE CHCIALAM USLYSZEC CHOC JEDNO DOBRE SLOW, ZE JEDNAK CZEKA MNIE JESZCZE COS DOBREGO W ZYCIU..A DO TAROTA PODCHODZE SCEPTYCZNIE

Gość SAMOTNA JAK PALEC 44
DOBRA RADA..TAK SIE SZYDERCZO USMIECHASZ..CIEKAWE CO BYS ZROBILA GDYBY CIEBIE MAZ ZOSTAWIL JAKBYS BYLA W ZAGROZONEJ CIAZY!

Gość dobraradaaaaaa
Samotna 44 na pewno nie uważałabym się za samotną, będąc w ciąży i mając już jedno dziecko a do tarota poszłaś bo masz niską samoocenę i potrzebowałaś żeby Ci ktoś powiedział to co sama powinnaś wiedzieć (bez uśmiechu)

w praktyce - nic, z mężem bym się rozwiodła i tyle, za mało Włoszki we mnie a gdybym miała realizować swoje sadystyczne zapędy nie zważając na sumienie- najpierw zdjęcia, nagrania etc. - jak najwięcej dowodów, odwiedziłabym jej rodziców- najlepiej w pracy lub przy reszcie rodziny [mile widziani dziadkowie] lub sąsiadach z radosnym oświadczeniem i zebranym materiałem, powołałabym ją na świadka w procesie, odwiedziła sąsiadów opowiadając wszystko, niby pytając czy zechcieliby zeznawać, tak samo w szkole/pracy i najbliższym otoczeniu, a gdyby się tak tylko dało- mężowi bym najchętniej załadowała cegły w ogromny plecak i kazała zapieprzać na syberię, z obciętymi jajami oczywiście cieszę się, że moje okrucieństwo mogę powstrzymywać