Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochanicaaa

KOBIETY CO BYSCIE ZROBIŁY MLODEJ KOCHANCE WASZEGO MEZA??

Polecane posty

Gość tehytuy6uy6s
ja bym go przede wszystkim zostawiła, bycie z nim dalej to mega poniżenie, to gorzej upaść niz kochanka

Gość taka jakaś senna
Kochance? Nic, bo to obca osoba. Największą krzywdę zrobiłabym mężowi. Jaką? Odeszłabym od niego i nigdy już bym do niego nie wróciła.

gdyby odwrocic role ...... kochankowi ? nic :) .... zonie ? pozwolilbym odejsc .... gdyby nie mogla sie zdecydowac ? odszedlbym ja :) ............

Gość dokladnie nic bym nie zrobila
mezowi tez. A sobie - staralabym sie byc w czyms lepsza od kochanki.

co bym zrobila kochance meza? NIC. NIC. NIC!!! bo to nie ona byla ze mna w zwiazku i nie ona przysiegala mi wiernosc. to nie ona mnie zdradza. owszem, zgadzam sie, ze jesli wiedziala, ze facet zonaty to postepowala zle. ale to jest do cholery nic w porownaniu z postepowaniem faceta! to on jest zonaty i to on zdradza! nie rozumiem kobiet, ktore mszcza sie na kochankach. a mezus to co, slepy i bezwolny, rozumu nie ma, tak? o naiwnosci wasza. nie ta kochanka to inna.

Gość ja 4321
kiedys myslalam , ze jak cos takiego mnie spotka to po prostu wysawie facetowi walizki i zegnaj..moja kolezanka tak samo sadzila..Jednak , gdy cos takiego mnie spotkalo..to staralam sie ratowac zwiazek..owszem , n ie udalo sie...ale probowalam dla dzieci, aby mialy pelna rodzine i zeby tatus lub mama nie byly weekendowe.. napewno zosane skrytykowana, ale niech wypowiedza sie kobiety, ktore to przezyly..co myslaly na poczatku? jak postepowaly? bo dobrze jest kogos krytykowac, skoro nie przezylo sie takiej traumy!

Gość ja 4321
a kochanka kurwa powinna kare poniesc..dlACZEGO BRONICIE TE DZIWKII??????????????????????????PRZECIEZ SWIADOMIE ROZBIJAJA RODZINY!KARA DLA FACETOW I TYCH KUREW!

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ale wy dziwne jesteście kochanki często ponoszą jeszcze większą karę niz wy. One zostają z niczym, często okazuję sie że ich ukochany kłamał w żywe oczy, że oszukiwał etc. One sie one sie czuja tak jak wy, zdradzone zony

Gość zdecydowana kobitka
Jesli kochanka wie ,ze facet ma zone ,to jest winna i nie podlega to zadnym dyskusjom.

Gość tili maly kwiatek
Napewno jestes bardzo zla i na meza i na kochanke. Czujesz sie oszukana i zalamana, tak? Nie postepuj pochopnie! Jest kilka opcji. DOwiedz sie, czy kochanka wiedziala o tym, ze jej facet ma zone. DOwiedz sie czy nie mydlil jej oczu, opowiadajac o tym jaka to on ma okropna zone, fikcyjne malzensto itp. i jak cierpi na brak czulosci. Mozesz, tak jak radzili Ci inni, po prostu z nim skonczyc. Bez lez, krzyków, placzu. BAdz twarda, udawaj, ze malo Cie obchodzi ta cala sytuacja i po prostu nie chcesz byc z takim facetem, bo sie go teraz brzydzisz. Jest mnóstwo zwiazków z dziecmi, które sie rozpadly. Nie jest to idealna sytuacja, ale lepsza niz zycie w domu bez milosci, bez zaufania. Mozesz sie starac walczyc o to malzenstwo. Ubierac sie jak sexy, dbac o siebie, byc przekochana i mila dla meza (ale to tylko w przypadku, kiedy on nie wie, ze ty wiesz). Mozesz mówic, ze jak to dobrze ze macie siebie, ze go kochasz i takie tam duperele. Bedzie sie czul winny i moze z nia zerwie. Mozesz sama znalezc sobie kogos na boczku. Traktowac jego zdrade jako przyzwolenie, jako zmiane warunków kontraktu. Acha, od teraz tak to wyglada, ok, moge sobie sypiac z innymi. Zajebista zemsta chyba byloby zaproszenie kochanki na kawe i zakumplowanie sie z nia. Chyba by go to doprowadzilo do szalu. Spotkaj sie z nia, pogadaj, postaraj sie zrozumiec co ja skonilo do zwiazania sie z Twoim mezem. Nie daj po sobie poznac, ze jestes zla i zdesperowana. Wyobraz sobie jak on by sie czul, jakbys mu oznajmila, ze idziesz z X (imie kochanki) na drinka czy na zakupy. POwiedz jej, ze nie lubisz konfliktów i ze uwazasz, ze w kazdej sytuacji ludzie powinni umiec znalezc wspólny jezyk. A jezeli napewno chcesz sie zemscic na kochance to moze zdobadz jej numer telefonu na i podaj na kafe jako numer chetnej sexy blondzi albo cos.

Gość czekaloda
to zonaty mężczyzna jest zajęty, wiec powinien ponosic odpowiedzialność za swoje czyny, a kochanka jest wolna, wiec coz, moze robic co chce.

Gość dobraradaaaaaa
W każdym przypadku również warto sie przebadać, bo skoro mąż zdradził, to nie wiemy z kim i ile razy oraz czy nas czymś nie zaraził

Gość dobraradaaaaaa
A tak w ogóle to jakie znaczenie ma wiek kochanki? Gdyby była starsza to bolałoby mniej?