Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czuje ze przegralam zycie

przegralam moje zycie, tylko samotnosc mnie nigdy nie opuszcza...

Polecane posty

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
czasem chcialabym zasnac i nigdy wiecej sie nie obudzic...

Udost臋pnij ten post

to id藕 odpocz膮膰, we藕 k膮piel w p艂atkach r贸偶y, po膰wicz jog臋, id藕 na dyskotek臋, zr贸b cokolwiek innego co da Ci samo oczyszczenie, i odr贸d藕 si臋 ponownie jak feniks ;) zagraj znowu, p贸jd藕 inn膮 drog膮. :) nawet je艣limusia艂abys opu艣ci膰 miasto, albo kraj. zacznij odpocz膮tku. Ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
te偶 tak czuj臋. od wczoraj a Ty dlaczego?

Udost臋pnij ten post

poniewaz bardzo tesknie za Polska, rodzicami, bratem przyjaciolmi, a nie mam perspektyw na powrot馃槶

Udost臋pnij ten post

nie mam tu zadnego przyjaciela, co prawda mam meza, ale on prawie caly czas jest w pracy i wraca do domu zmeczony:(

Udost臋pnij ten post

czuje sie cholernie samotnie馃槶 najchetniej spakowalabym swoje rzeczy i wrocila do Polski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
zawsze chyba mozesz spr贸bowa膰 pozna膰 jakich艣 ludzi? ja wiem 偶e to nei zawsze jest 艂atwe ja wiem 偶e nie wystarczy WYCHODZI膯 DO LUDZI ale moze nie warto dopuszcza膰 do takich my艣li?

Udost臋pnij ten post

tak bardzo tesknie do kraju:( poznac ludzi jest latwiej niz znalezc chociaz jednego przyjaciela... a Ty dlaczego masz takie zle mysli?

Udost臋pnij ten post

ja juz dluzej nie potrafie walczyc z tymi myslami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
banalnie - samotno艣膰 znowu ulokowa艂am uczucia w niew艂a艣ciwym obiekcie (...) zakocha艂am si臋. wpad艂am po uszy i jako艣 mam wra偶enie 偶e on nie traktuje mnie dobrze -?? pewnie za du偶o wymagam (...) wsp贸lnej niedzieli koszmar jaki艣

Udost臋pnij ten post

to nie jest zbyt wiele... sprobuj moze oddalic sie troch od niego, jak nie bedzie probowal niczego naprawic, to moze nie warto tego dluzej ciagnac? rozmawialas z nim o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
ech, bez sensu moz臋 w艂a艣nei o to chodzi 偶e to nie ma sensu i tak mi 藕le zakocha艂am si臋 po raz kolejny , po raz kolejny bez sensu wiem o czym m贸wisz - oddal si臋 od niego - ale ja nie by艂am tzw. BLUSZCZEM :) to nie jest tak ze nie daj臋 mu przestrzeni itede nie rozmawialam z nim o tym - w艂asnie dlatego , 偶e nie chce zeby wiedzial, ze niedziela bez niego traci sens mam takie mysli zeby wycofa膰 sie z tego jak najszybciej, bedzie mniej bola艂o jesli zrobie to teraz tylko nie wiem czy dam rad臋

Udost臋pnij ten post

moze warto sie wycofac? jesli naprawde mu na Tobie zalezy, to bedzie o Ciebie walczyl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
tak. tylko co ja mam powiedziec? ze nie miales dla mnie czasu w niedziele? to zalosne. sama nie wiem ale pewnei neistety masz racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
znowu bede sama, juz to czuje mam 33 lata i kazdy kolejny zwiazek okazuje sie pomylka

Udost臋pnij ten post

porozmawiaj z nim, powiedz po prostu ze chcialabys spedzac z nim wiecej czasu jesli nie poskutkuje rozmowa, to nie wiem czy ten zwiazek ma sens, bedziesz tracila czas na faceta, z ktorym nie jestes szczesliwa i moze przez to minac Ci szansa na prawdziwe szczescie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
za wszelk膮 cen臋 nie chce 偶eby odczu艂, 偶e to ja jestem t膮, kt贸ra kocha bardziej nie wiem czy to tak 偶e to ja bardziej ale na to wychodzi - je艣li dzi艣 siedze w domu i czekam na telefon moze powinnam po prostu zapomnie膰 mo偶e najpro艣ciej by by艂o ju偶 w to nie brn膮c bo taka rozmowa- nie chce przeciez zeby spedzalze mna czas jesli on sam tego nie chce

Udost臋pnij ten post

powinnas mu mowic o swoich potrzebach, to powinno byc normalne w zwiazku. faceci czasem sa slepi i nie zdaja sobie sprawy z potrzeb kobiet.

Udost臋pnij ten post

A w jakim kraju mieszkasz? Moze bys mnie zabrala tam do siebie i mialabys z kim pogadac i na impreski chodzic...nawet nie wiesz ile ja bym dala, ze by byc zagranica...

Udost臋pnij ten post

mieszkam w Niemczech. dlaczego tak bardzo chcialabys mieszkac za granica?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
aaa, moze jaka艣 naiwna jestem ale widzimy sie praktycznie tylko w 艂ikendy - bo praca i obowi膮zki i dwa konce miasta i brak czasu wiec myslalam ze to cozywiste ze chcialabym wiecej czasu ostatnia rzecza jakiej chce jest 偶ebranie (...) o wiecej zianteresowania dzi eki w og贸le za zianteresowanie moimi do艂膮mi , eeech...

Udost臋pnij ten post

no niestety nie dla wszystkich jest to takie oczywiste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozgoryczona 567
dobry temat, tylko ja wci臋艂膮m si臋 ze swoimi do艂ami SOOORY!!!

Udost臋pnij ten post

Wcale nie wcielas sie! Napisalam, ze to nie jest dla wszystkich tak oczywiste- mialam na mysli potrzeby drugiej osoby

Udost臋pnij ten post

A jednak to ten temat...ide teraz na studia, ale studia mnie wogole nie interesuja, wiec napewno sie bede tam meczyc. Wolalabym pojechac za granice do pracy, bo Polacy w Polsce mnie wkurzaja...ogolnie mi sie tu nie podoba...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam ten stan
ju偶 od kilku lat.

Udost臋pnij ten post

a skad u Ciebie ten stan?

Udost臋pnij ten post

Taylor Momsen90 i gdzie chcialabys pracowac za granica?

Udost臋pnij ten post