Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miguel2098

Seks z kobietami o malych piersiach...?

Polecane posty

Czy jest z tego jakas przyjemnosc w ogole...? jakie sa plusy...? Bo nie umiem tego zrozumiec a dziewczyna z ktora teraz sie spotykam takie wlasnie ma..i chcialbym sie czegos o tym dowiedziec;) Moze bardziej mi sie spodoba niz z takimi ktore mialem do tej pory...

Gość dziura jak dziura
a jak chcesz popychac miedzy cycki to poszukaj z wiekszym biustem. jeszcze jakis problem ?

No jakie mogą być plusy jak tych piersi nie ma. :O Na hiszpana nie pojedziesz, chociaż to żadna strata bo i obdarzona hojnie przez naturę też kręci głową.

Gość powiemwamcoszz
moja dziewczyna ma male piersi i mito nie przeszkadza, przyznam sie ze czasem chcialbym zeby miala wieksze ale liczy sie jeszcze charakter, z pustymi balonami to na krotka mete

Gość zalamkaaaaaaaaaaa
orety a co maja cycki do seksu ???? do seksu jest potrzebna pochwa a nie cycki z tego co wiem ;/ owszem duzy biust moze podniecac ale jesli partnerka podoba Ci sie mimo malego biustu to w czym problem ? skoro sie z nia spotykasz to znaczy ze Ci sie podoba, wiec czemu seks ma byc gorszy ? sory ale dla mnie jestes glupokowaty skoro zadajesz takie pytania .....

A to maja do seksu ze jak bylem z poprzednia i sie kochalem to mialem wrazenie jakbym uprawial seks z facetem a nie z kobieta;] Bez przesady nie chodzi o roznice miedzy C a D tylko o to zeby nie plaska i tyle...I po co zaraz te nerwy;)? Ze "zal mi Ciebie" jak Wam tak zal i jestescie takie super to po co wchodzicie na forum zycie erotyczne i takie "zale" odpisujecie;)?

Gość lukrowo-cukierkowa
Tak jak i nie każdej kobiecie odpowiada seks z facetem o niewielkim przyrodzeniu :P Cwaniaczek się odezwał..casting będzie urządzał. Na siebie spójrz! Siebie oceń!

Gość Tez zastanawiam sie
Mam male piersi... I zastanawiam sie wlasnie czytomoze byc przeszkoda do udanego zwiazku. Kocham mojego chlopaka bardzo, a on mnie w koncu mowimy to sobie codziennie. Jeszcze tego ze soba nie robilismy i boje sie, ze moze miec lekki z tego powodu zawod, moze w myslach sobie mowic skzoda ze nie ma wiekszych itd... Wiadome sa odpowiedzi jak kocha naprawde to nie rzuci itp, ale co zrobic ze pomimo malych pierwi seks jest udany w 100% ... Fantazja?.. Jakies specyficzne pozycje?... Prosze o odpowiedz.