Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospodarna

ile jestes w stanie odłożyc z wypłaty ?

Polecane posty

Gość gospodarna

jest juz gorący wątek teraz pytam konkretnie jaki procent zarobków jestes w stanie odłożyć? czy w ogóle odkładasz,czy masz jakies oszczedności ? czy od 1 szego-do 1 szego?

Gość stara jędzowata i zła baba
kutwa nic

Gość rtfgsrdstrwhrse
500funtow

Gość sunflower seeds
po oplaceniu czynszu, gaz=prad, samochod, jedzenie jestem w stanie odlozyc 2 tys $ co miesiac

ja z moim chłopem ok 1 tysiąca.. Ale trochę gospodarności bym nam nie zaszkodziło, bo znajomi z podobnymi dochodami odkładają więcej :O

Gość ale napiszcie z jakiej
kwoty jestescie w stanie odłozyc tyle i tyle i czy mieszkacie sami czy z rodzicami

nic nie moge odlozyc zawsze brakuje mi i zyjemy na ciaglym debecie mniejszym lub wiekszym, pozyczkach itp, po zaplaceniu oplat na poczatku mca zostaje mi ok 200zl na zycie :/

mieszkamy z mezem i dzieckiem w wynajmowanym starym domu i kupujemy najtansze produkty, nie mamy kredytow na mieszkanie, nikt nam nie pomaga, dziecko chodzi do zlobka

Gość karolkataka
niewiele, jakieś 300 zl, co stanowi 25% mojej marnej pensji :(

ja odkladalam, ale wszystko poszlo na auto, teraz odkladam okolo 500zl miesiecznie, moglabym wiecej ale troche rozpieprzamy na pierdoly i nie mozemy sie odzwyczaic :(

lekcje oszczedzania to mi by sie raczej przydaly:P Na zywnosc na 3os.wydaje ok.2500 w porywach do 3000miesiecznie:O

ale niepalimy,oszczedzamy na rachunkach za wode,swiatlo,nie jezdzimy taksowkami,ja sporadycznie chodze do fryzjera,nie kupuje kosmetykow-sporadycznie nie zalujemy na wyjscia do kina,basen,pub,disco,kawiarnia:) Wogole jezeli mi sie cos bardzo podoba to to kupuje ale wiem,ze bedzie mi ta rzecz sluzyla:)

Kurcze ja póki co jestem tylko z mężem. I tez rozpieprzamy kasę nie wiem na co. Próbuję wprowadzić program "tanie państwo" ale wychodzi mi jak Kaczyńskim. Minimum socjalne dla nas to 3000 zł/m-c. Ale i tak rozpieprzamy więcej. Nie wiem jak to powstrzymać.

Gość zolzaa
ulalala Brzydula mnie zdolowala odlada 3000 plus 3000 na jedzenie plus rozrywka typu kino nie wiem ile plus oplaty tez nie wiem ,mowa o 6 tys...oj chyba chcialabym tyle zarabiac bo to bedzie przeszlo 10.000

Gość zolzaa
aaaa zapomnialam napisac mam ok 3,5 tys na 4 os,malo kiedy cos odloze nie wiecej niz 200-300 zl

Zolza nie doluj sie:) Pracuje po 12-14godzin na dobe:O Czesto w niedziele rowniez.dzisiaj mam wolne bo po prostu nie dalabym rady

ja przedwczoraj zaliczylam disco:p wczoraj tez chcialam isc ale zmeczona bylam a czemu nie chodzisz?:)

kurde ja tez nei pamietam kiedy bylam na disco chyba na wlasnym slubie jesli mozna to zaliczyc do disco ale ja mam dziecko ktore blokuje wszelkie wyjscia z domu :/

Gość koooooooooooooo
nic bo zarabiam 1000zł i zapłace mieszkanie 750+ opłaty interet i Gaz bądz energia zamiennie i po kasie wiec dobrze ze mąż pracuje i jest na żarcie

Gość nic a nic
i nie place rchunkow

Gość luzarka
odkładam jakieś 20-30% wynagrodzenia

Gość Antoinne
Brzydula30 Zolza nie doluj sie Pracuje po 12-14godzin na dobe Czesto w niedziele rowniez.dzisiaj mam wolne bo po prostu nie dalabym rady Brzydula, ja tez tyle pracuje, bez weekendow, a mam 1800-2000 i jak odloze 200 zl jest cud Czuje ze jak tak dluzej bede pracowac to sie chyba powiesze, a mam rodzine na utrzymaniu i innej pracy NIE MA!