Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze młoda dziewica

robienie minetki albo lodzika - mam pytanie

Polecane posty

Gość jeszcze młoda dziewica

słuchajcie mam pytanie, czesto piszecie ze zrobiliscie dobrze jakiejs dziewczynie albo chłopakowi np po imprezie albo w aucie itp. ale tak sie zastanawiam robicie komus dobrze a ktos moze byc smierdzacy, macie jakieś opory albo doświadczenia zw z tym problemem? tak pytam bo ostatnio moja znajoma (sztarsza ode mnie) opowiadała mi jak szalała kilka lat za kolesiem aż wreszcie po pewnej imprezie ledwo stojaca obciagnęła dla tego chłopaka cała w amorkach rozpięła jego rozporem wzięła do buzi i myslała ze zwróci tak śmierdział mały i majtki ale ze była pijana i było jej głupio to skończyła w ustach. jak to usłyszałąm to aż mnie zemdliło. Czy wy zawsze jak się kochacie to wcześniej się myjecie?? ja nie mam jeszcze takich doświadczeń więc pytam

ja też nie mam doświadczenia w seksie ale zamierzam starać się myć przed każdym stosunkiem i utrzymywać odpowiednią higienę krocza bo nie chciałbym, jak już znajdę odpowiednią i będę z nią współżył, aby mi odmówiła lodzika bo jej śmierdzi ;)

Gość ooo jacy wszyscy cnotliwi
nikt sie nie przyzna, ot czysciochy

no wiesz ja bym się raczej nie przemógł robić minetę jak by dziewczynie śmierdziało w kroku :o

Gość a skad bys wiedział jakby juz
nogi rozłozyła

Gość nawet klasyczny sex
odpada jak kobieta higieny nie potrafi utrzymać, blee

leviattan ---> dlatego ze jesteś prawiczkiem to tak piszesz bo kazdy seks dla ciebie był by dobry nawet ten śmierdzący:D

jak jest sytuacja taka to oboje się kapiemy wspólnie pod prysznicem a jak jest przypadkowy seks to najlepiej petting (palcóweczka a dziewczyna zwali ręką)

Gość Ja miałem
jakiś tam facet masz rację ,najpierw wspólna kąpiel a przypadkowo {raczej się nie zdarza},ale jak już to palcówka i walenie konika ręką

Gość ludzie nawet przypadkowo
jak się robi to wali

No nie wiem jak wcześniej wypucowany byłby chuujek to i tak po dwóch, trzech godzinach zabawy, imprezy nie nadaje się do podrzucenia nawet pijanej i obojętnej na wszystko laski. Tylko zwykłe walenie bez orala. Jak mało to domówka, prysznic i spokojnie można się bawić do białego rana. :)

Gość aaazzzzzzs
facet musiałby cały dzień nie myc żeby penisa było czuć, tak po paru godz. jeszcze nadaje się na orala, choć znowu trochę mnie odstręcza fakt że np oddawał mocz

Gość zawsze każdy się tu przechwala
był temat o zmianie bielizny każda na pomarańczowo pisała ze nosi ją nawet kilka dni, kobiety podpaski nawet dobe, rżniecie się na imprezach robicie rózne rzeczy po pijaku ale nikt orala nie wali no chyba pekne ze śmiechu, ja owszem waliłem nie raz smierdzacą pipe, ale nie lizałem chyba ze ledwo na nogach stałem i jedno jest pewne każdy po kilku godzinach śmierdzi czy fiut czy pipa

Gość Janek po 50
Zapach pochodzi od wydzieliny ochronnej. Zbytnia higiena jest też niewskazana zwłaszcza tzw irygacja. Albo zbyt intensywnie pachnące kosmetyki. A poza tym po zapachu (feromony) poznajemy odpowiedniego dla nas partnera. Jest to związane z takim doborem genów, aby potomek był bardziej zdrowy. Każda osoba ma swój zapach, który jest lub nie atrakcyjny dla partnera.

Gość janek po 50stce- dobrze
prawisz ;)

Gość Janek po 50
Ale majtki to należy zmieniać często. Spać w piżamkach. Chłopcy też często. Nie ma to jak rano widzi się u dziewczyny białe a po południu jakieś fikuśne :) Zwłaszcza zmieniać po wych fiz. Czyste na zmianę w plecaku.

" robicie komus dobrze a ktos moze byc smierdzacy, macie jakieś opory albo doświadczenia zw z tym problemem? " hahahah no leze.No ja w ustach smierdzacego nigdy nie mialam.Dodam,ze lasek nie robilam dlugo,bo dlugo nie moglam sie przelamac(nie wiem czemu ja wogole jestem popaprana).I tylko swojemu obecnemu(albo eks-mamy kryzys:P ) jak do tej pory robilam.Ale taka sytuacja sie nie zdazyla nigdy,zeby smierdzial!Fuuuuuuuj.Ja na miejscu Twojej kolezanki bym prosto w oczy powiedziala,ze musi sobie umyc i tyle.A nie bierze do buzi smierdziela,bo jej glupio:/

Gość Janek po 50
To miło, że się dobraliście :)

Gość i co taka cisza/

Gość Bortlino 34l
Tak. Janek po 50. Masz rację. Uwielbiam zapach cipeczki mojej dziewczyny. Może być jednodniowa. Robię minetkę bez oporu. Po chwili i tak wszystko jej wyliżę.

Gość xxl-men
Ja przed lodzikiem myje mojego penisa. A w burdelu prostytutki zawsze myja facetowi czlonka.