Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość z filmu

Chcielibyście przeżyć taką miłość jak w filmie?

Polecane posty

Gość Miłość z filmu

J.W :)

Gość Miłość z filmu
No takim romantycznym :D O miłości z heppy endem :D

Gość Miłość z filmu
happy :)

Gość Miłość z filmu
Zazwyczaj tak się kończa :) Zawsze jest pięknie później jakieś komplikacje :D i na końcu takiego filmu jest znowu pięknie jak w bajce a ja płaczę :D

Gość Miłość z filmu
Jeszcze się znadzie :) Tylko nie trzeba szukac bo milośc sama przychodzi niespodziewanie :)

Gość to oczywiste ze kazda by
chciala, ja tez. ale w takim filmie nigdy nie pokazuja co jest pozniej, a zycie plynie dalej i wtedy czesto bywa bagno. ale mimo to i tak bym chciala przezyc takie cos. w ogole nie kocham, mnie tez nikt nie kocha, wiec...

Gość Miłość z filmu
Tak oglądałam właśnie Córkę Prezydenta i tak mnie kurcze wzięło na takie marzenia... ahhh :D

tak naprawde nie ma takich milosci. sobiscie uwazam ze komedie romantyczne powinny byc dozwolone od 16 lat bo male dziewczynki ktore je ogladaja mysla ze taka milosc moze sie zdazyc naprawde i czekaja na tego swojego ksiecia z bajki. nakarmione wiedza z tych ze filmow nie potrafia stworzyc zwiazku bo zaden chlopak nie spelnia ich wymagan 🖐️

Gość ja mysleze kazda prawdziwa
milosc jest niegorsza niz na flmie. Jakbym miala dobrego rezysera i swoje milosci sfilmowala...ech.

Gość och ach ochh
ja bym chciała taka przezyc jak w filmie .45 :P

Gość Miłość z filmu
Tylko w tych filmach drań i tak okazuje się super facetem, a w realnym świecie drań zostaje draniem

sa tez filmy o miłosci jak "love story" ...bardziej do prawdziwego zycia zblizone ( o ironio) bo gdyby nie taki a nie inny koniec to moglo sie skonczyc prozaicznie...rozwodem

Gość NaTalia Szczuplińska
hahah ja mam 169 cm i ważę 49 kg :D:D:D:D 58 - marzenie ? hahahaha doktorowa powiedz mi co i w jakich ilościach jadłaś to będę się tego wsytrzegać :P

a coś na temat powiesz czy masz kłopot czytać ze zrozumieniem? dla mnie waga 49 przy tym wzroscie to choroba wiec nie wiem z czego sie cieszysz?:( to sie chyba anoreksja nazywa?