Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko gazowana woda mineralna

Czy moge JUŻ zrobic test???Pomózcie!!

Polecane posty

Witam Kochałam sie z moim mezem w 10/11 11/12 dniu cyklu-bez zapezpieczenia. Od owulacji mam bóle podbrzusza jak na @ ale zdecydowanie łagodniejsze...(nigdy tak nie mialam-podbrzusze bolało kilka dni przed @) Mdli mnie... Lekko bola mnie piersi... Dzis mam ogromna ochote na seks... Jestem jakas inna, smutna, nic mnie nie cieszy, nic mi sie nie chce... (od kilku dni) Dzis potwornie bolał mnie prawy jajnik. Chciałabym zrobic test ale zdaje sie, ze to za wczesnie... Jaki polecacie jesli juz? pozdrawiam:)

test w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki. a ze podczas owulacji boli podbrzusze to normalne

Ja zawsze mam sine bóle owulacyjne-ale zawsze trwal on dobe i bylo po wszystkim... Teraz mnie boli non stop OD owulacji-a juz dawno jestem po... Czy bardzo chce? To byl pierwszy cykl, w którym o tym wogole nie myslalam-spontan, chwila...zaczelam sie zastanawiac jak mnie zaczelo bolec podbrzusze od owulacji do dzis...

bo chyba za bardzo doszukujesz sie u siebie objawów. poza tym nie napisałas ile dni temu mialo miejsce ewentualne zaplodnienie

W zeszly cały weekend kochalam sie bez zabezpieczenia. 10/11 11/12 dzien cyklu. Wiem, ze niektóre kobitki, które sa w ciazy odczuwały silne bóle w podbrzuszu juz kilka dni po owulacji-mylac je z nadchodzaca @ czytalam na innym forum. Zdaje siebie sprawe, ze moge panikowac...;)

jesli nie stosujesz hormonow, mierz sobie temperature (z metod NPR), to bedziesz wiedziała, na razie za wczesnie na test

23 wrzesnia powinnam dostac... Temperature zmierzylam dzisiaj rano 36,8 i wczoraj 36,9 ale to z pod pachy...nigy nie skupialam sie na temperaturze...chyba musze o tym poczytac;)wiem, ze powinna wzrastac ale tez nie jest to reguła...

nie rób wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiaczki, mi przed okresem wyszło ze nie jestem w ciaży a byłam to juz tylko kilka dni, cierpliwości :)