Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubie Żelki

szukam przyjaciółki!!!!

Polecane posty

e tam nie zmuszaj sie 3w sumie to najważniejsze robić sobie jak najwiecej przyjemności ....jak jutro bedzie ok to bedą lody masaż,dobre wino i nakupuje ciuchów na allegro aż mąz padnie:)

tak vaku coiś tam latasz w takich obcisłych portkach zamknieta w takiej tubie,i pijesz 1,5 litra wody w godzine.u mnie bez rezultatu za to elektrostymulacja jest super przez pól roku miałam nogi jak julia roberts

Maria dziecko to prawdziwy skarb im wiecej tym jestes bogadsza:P elektostymulacja?Nigdy o tym nie slyszalam:)

troje dzieci!!!i jak sobie radzisz w jakim wieku?ja ma 13 letnia dominike(tak tak zaszalało sie za młodu) 5 letniego michałka a teraz chciałabym jeszcze...mamnadzieje ze sie uda

Gość ama mama
to ja moze sie dolacze jesli mozna... zalozylam topik ale jakos nikt nie odpisuje:P ja dopiero od trzech miesiecy matkuje ale juz siedzenie w domu i "nicnierbienie" mnie dobija... co wy robilyscie w "wolnym czasie" doradzcie kobietki bo fiksuje:)

masz 3 miesieczne dziecko i ty masz wolny czas?!!!!!kurcze to masz skarb a nie niemowle ja albo karmiłam albo odsypiałam albo przewijałam a wolny czas to dopiero teraz jak w przedszkolu jest:)

a co brak kandydata na tatusia czy praca sie pochłania..sory ze tak draże ale netowej przyjaciólce wszystko wypada:)

Gość ama mama
mam wolny czas teraz. musze siedziec w domu sila rzeczy, ale mloda spi. mnie szkoda wlasnie tej chwili i choc czasem czy mi sie zamykaja to wole jednak nie spac... tylko nie wiem co podczas tego niespania robic, sprzatnie mi sie juz znudzilo:)

bo to zawsze uderza jak grom z jasnego dzieciaki nas biora przez element zaskoczenia ja coś czuje ze jak teraz pierwszy raz chce tak naprawde aaplanowac bobaska wiecie łykać kwaś foliwy zero alkoholu i takie tam to pewnie sobie poczekam...

nie mam wanny:D prysznic polgodzinny jak codzien bedzie bedzie... ale kurcze jakies zajecie by mi sie przydalo, mam ograniczona wyobraznie teraz niestety i wszystko mi sie kojarzy z kupami i pieluchami:P