Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętniacy są nudni

Jak facet jest tępny i nudny, ale przystojny to nie jest nudny i jest ciekawy

Polecane posty

Gość Przeciętniacy są nudni

Przeciętny, niezbyt przystojny facet, choćby był inteligentny i ciekawy o i tak będzie dla kobiety nudny, a facet, który jest tępym nudziarzem, ale jest przystojny dla kobiety będzie bardzo ciekawy i interesujący :classic_cool:

Gość jak jestes
tepy, nudny i do tego malo przystojny to tak sobie tlumacz

nie Prawiczku nie chcemy wyjsc na puste.to faceci szukaja tylko wysokich blond pieknosci o wymiarach 90-60-90 i do tego zeby sie najlepiej nie odzywaly bo moga sie okazac wbrew opini madrzejsze od faceta.na inne nie zwracacie uwagi a potem piszecie ze puste i takie tam dyrdymaly.

A jak ten nieprzeciętny będzie wyglądał za 30 lat? Nadal bedzie interesujący??? Ale co z nim robić skoro jest nudny?

Gość kobiety mysla chwila
i obchodzi je glownie to, czy facet jest dla nich pociagajacy 🖐️

Gość Bo przeciez licz sie charakter

Gość a my dalej przegrywamy
prawiczek nie dziwota, ze jestes prawiczkiem, i tak tak tlumacz to sobie wiara bo co pozostalo ? :D :D :D

Gość dla kobiet wyglad jest
wazniejszy niz dla faceta

ja mialam 2 razy randke z megaprzystojnym facetem, naprawde az tak ladny, ze wszystkie laski sie patrzyly na niego , ale byl tak tepawy i nudny ze wiecej sie z nim nie spotkalam:)

Gość a ja znalazlem kobiete ktora
na charakter moj patrzy. Zal mi was. Dobranoc.

Gość .Głupota
A ten temat założyła chyba blondynka z mózgiem wielkości ziarna maku. Największa głupota jaką ostatnio słyszałam lub też czytałam

Gość ten temat to prawda
was najbardziej interesuje wyglad

Gość facet tepy i nudny
NIE MOŻE byc przystojny, bo uroda mezczyzny to głownie błysk inteligencji w oku. No chyba,ze baba nie ma pojecia , co to jest inteligencja i nigdy z nia nie miala nic wspołnego.

Gość ale dla was wlasnie taki jest
atrakcyjny - prymitywny macho samiec

facet przystojny ale z pustą głową, bądź z wybujałym poczuciem wyższości tzw. narcyz- jest dobry na krótką metę, pomyślmy jaka przyszłość czeka nas z takim człowiekiem... Facet to facet, ma zachowywać się jak facet, ma bć odpowiedzialny, zaradny, troskliwy a jak będzie przy tym przystojny to już ideał nie facet!:) Jednakże uważam, ze nie wygląd jest najważniejszy...

Gość do kilamogila
na krotka mete - czyli jednorazowo dupy przystojniakom chetnie dajesz :)

Gość taaaaaa bo przeciez liczy sie
charakter :classic_cool:

jeśli jesteś tak ograniczony[ bądź ograniczona] umysłowo, że nie zrozumiałeś/aś znaczenia moich słów ani kontekstu mojej wypowiedzi, to tkwij sobie w takim założeniu. Wychodzi na to, że wg Ciebie spotykanie się na krótką metę oznacza tylko bzy....nie X100 i nic więcej. Faktycznie jesteś ograniczony/a .... Wyrazy współczucia.

Gość tu kiedys pisala kobieta
ktora miala normalnego, porzadnego, kochajacego faceta, ktory byl dobry i kochany, ale nie krecil jej tak ex, ktory byl chamem i prostakiem, zdradzal ja i nie szanowal. z obecnym narzeczonym brzydzila sie seksu, nigdy nie zrobila mu loda, chamskiemu ex mogla robic kilka razy dziennie, bo byl taki przystojny :classic_cool:

Gość Krysia_masturbatorka
dla mnie każdy dobry byle minetą doprowadził do orgazmu w grze wstępnej!

Gość do kilamogila
dla mnie kobieta, ktora nawet bez dawania tylka spotyka sie z jakims przystojniakiem tylko dla jego wygladu, mimo ze on jest bucem dla mnie jest tandeciara i pustym lachonem

a skąd kobieta ma wiedzieć czy ten przystojniak jest bucem czy nie, jeśli się z nim nie spotka i go nie pozna ???!!!!

Gość do kilamogila
nawet jak sie okaze bucem to sie z nim troche powozisz, zeby pokazac sie prz kolezankach :classic_cool:

Gość Darek_R
Przestań autorko tematu generalizować, że wszyscy faceci szukają lasek w białych kozaczkach z wystawionym gołym tyłkiem. Ja wolę nieśmiałe i skromne. Uroda nie jest tak super ważna.

Gość do kilamogila
wiekszosc z was jest taka sama. czy brzydka, czy ladna - kazda leci na wyglad i onanizuje sie pod plakaty brada pitta i oliwiera janiaka