Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biczajka

Stereotypy... czemu w nie wierzycie?

Polecane posty

Witam! Pewnie sa tu osoby, ktore mysla w ten sposob- jak rudy to falszywy, jak blondynka to idoiotka, jak cygan to pewnie kradnie... dosc tego! tylko pusci i malointeligentni ludzie wierza w stereotypy... ot przyklad: stoję przy sklepowej polce i wlasnie wkladam do koszyka zakupy, kiedy jakas panna ( brunetka) bardzo chamskim i wynioslym tonem parskneła mi w twarz : " posun się ... Ty blondynko "... Pfff to co , ze mam blond wlosy?! to "Ty blondynko" zabrzmialo jak oblega... jak prostym trzeba byc i jak proste trzeba miec myslenie, zeby dzielic ludzi na kategorie?

Gość Taka...
A wierzy jeszcze ktoś w stereotypy? Chyba tylko mało inteligentni.

Napisalam , ze byla brunetką tylko dlatego, ze zawsze przykrosc spotyka mnie od ich strony, zadna blondynka ktopra znam nie wziela mnie za isiotke tylko z tego powodu badz obrazila. Nie , nie znam jej ani ona mnie, pierwszy raz ją widzialam na oczy.

hehe jestem brunetką ,a więc by Cię nie rozczarować napiszę ''tylko blondynki zakładają tak głupie tematy,a dlaczego?by brunetki mogły się nabijać'':P

kogo cytujesz? Skoro dla Ciebie obrazanie innych to glupota , to po co tu piszesz? po co w ogole weszlas na ten temat? nie znasz mnie , a oceniasz? bo irytuje mnie ludzka glupota i chamstwo?

Tylko , ze ja nie uciekam od kazdego Cygana , bo pewnie zaraz mnie okradnie, czy nie rozmawiam z kazda ruda osoba, bo pewnie jest falszywa i obrobi mi tylek za plecami. Ale coz- spodziewalam sie tego...

:O nie moja droga.odp brzmi żle sie czujesz sama ze sobą i sie czepiasz biednych niewinnych uroczych brunetek z forum zaraz założę temat''blondynka mnie zwyzywała'' :P

Ja tez jestem blondynka i jakos nigdy nie dotykały mnie dowcipy o blondynkach, czy ocenianie kogokolwiek po kolorze włosow. Autorko troche dystansu:)

tak spodziewalam się tego, ze jak napisze , ze jestem blondyka od razu z gory nie bede traktowana powaznie i zostane wzieta za jakas tepa :) paris ja mam dystans, bo wiem, ze się mylą, gdyby tak nie było i przejmowalabym się tym wszystkim chyba bym w depresje popadla .