Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivone2

jak rozumiecie pojęcie,, czystośc przedmałżeńska

Polecane posty

Gość zapomniałam hasła
ja nie rozumiem

czystość przedmałżeńska= przed zawarciem małżeństwa nalezy się często myć, a po zawarciu to wszystko jedno jak często :D a tak serio. dla mnie czystość przedmałżeńska to bycie dziewicą/dziewicem :D az do dnia ślubu.

Gość 34...
a jestes??

Gość to tak jakby kupowac kota we
worku:(

Gość grremlina
Dla mnie czystosć przedmałżenska to nie to samo co zachowanie błony dziewiczej. Według mnie jest to powstrzymanie się od zachowań zaspokajających poped seksualny. To, że laska uprawiała seks tylko oralny i analny, nie oznacza dla mnie w zadnym razie, że zachowala czystosć.

Gość diane3
a mnie sie wydaje ze czystosc to własnie zachowanie dziewictwa

Gość dziwne pyttaniaa
dziewictwo, tak ale pod kątem stosunku/kontaktów intymnych, bo przecież nawet tampon może przebić błonę a dziewczyna nie miała żadnych bliższych konmtaktów z facetem to przecież czystość jest zachowana mimo że błony nie ma i fizycznie nie jest dziewicą...to chyba proste... Dziwne pyt. zadajecie. Dziewczyna może mieć błone ale uprawiać seks analny/oralny, to chyba wiadomo że już nie ma tej czystości zachowanej no nie???

Gość znawczynji
to znaczy się, żeby nie jeść ze śmietnika, a przynajmniej nie pod jego blokiem, nie połykać paznokci po obgryzieniu, wyganiać co większe szczury spod łóżka przed jego przyjściem, golić się na twarzy i między palcami, jak mamy bluzeczkę, co obłazi, to zeszczotkować starannie ości, jak jemy rybę ręcami i przede wszystkim nie kumulować jedzenia w policzkach. Facety tego nie lubiom, zwłaszcza pszy całowaniu z jenzyczkiem.