Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martasmy

czy mąż mnie zdradził? czy brudna bielizna jest tego dowodem?

Polecane posty

chyba tu sie tego nei dowiesz... bo kobiety Cię będą krytykować a dzieciaki się nasmiewać. Zapytaj kogoś znajomego ;)

czekam na wypowiedzi mezczyzn. nie interesuja mnie komentarze, tych ktorzy sobie robia zarty z tej sutuacji

mamy dziecko, ale nie chce brnac w zwiazek z koms kto mnie oszukuje. pytanie tylko czy mnie oszukuje. to nie jest dla mnie latwa decyzja. twierdzi, ze mnie nie zdradzil, ze nie potrafilby. wydaje sie byc szczery. wiec dlaczego nie chce mi wyjasnic tamtej sytuacji?

Gość to nie może być prawda
prowokacja jak nic..

ale co jest prowokacja, bo nie rozumiem? ten watek? nie mam czasu na glupoty. gdyby nie byloby problemu nie siedzialabym na tym forum i nie tracila czasu. mam powazny problem i nie moge skupic sie na niczym innym. mysle ciagle o tym.

Gość Ziabulinulinka
Dziwna sprawa, z jednej strony gdyby Cię zdradził to najprawdopodbniej miałby czyste majtki, ALE, no właśnie to ale, mógł nie mieć prezerwatywy i mógł to być stosunek przerywany. Mój narzeczony kiedyś tak zrobił w samochodzie, gdy się kochaliśmy i nie mieliśmy gumek- wytarł się w bokserki. Bo od onanizowania się to raczej nie jest, bo wtedy najprawdopodobniej byłoby w środku, albo gdyby robił to przez ten otwór, to odrobinka albo wcale na zewnątrz, gdyby bvez bokserek to oczywiste,że w ogóle by nie było. Ale jeżeli Cię zdradził i Ci takiej majty wrzucił do prlaki zamiast wyrzucić chociażby znaczyłoby,że jest nie ntylko draniem ale i skońzonym idiotą.

Gość szejku
Wyluzuj kobieto. Popuscilo mu sie troche i wstyd mu sie przyznac. I tak jak juz ktos napisal - gdyby zdradzil to gdzie indziej zostawilby ladunek

Gość ja też uwazam że niepotrzebnie
robisz z igły widły

Gość o matkoooooooooo
Ziabulinulinka ----------- ale ten Twoj narzeczony to brudas bleee obrzydzilas mi lunch

Gość Ziabulinulinka
Brudas? A miał na tapicerkę skończyć? NIe pisałam,że w nich wracał, nawet ich nie wieźliśmy, tylko wyrzucilićmy od razu :) Napewno nie jest brudasem.

Gość to nie może być prawda
ja nie wierzę, że dorosła baba pyta na forum o brudne gacie swojego męża 😭 i co mamy ci powiedzieć? że jak plama na zewnątrz, to cie zdradził, a jak w środku to sie masturbował :O

nie chce go gnebic podejrzeniami, bo morze sa absurdalne, moze to wyolbrzymiam. dlatego napisalam na tym forum, liczac na to, ze ktos trzezwo, bez emocji to oceni. ja, co jest chyba zrozumiale, podchodze do tego bardzo emocjonalnie. a przeciez nie zwierze sie nikomu z rodziny czy kolezance, ze widzialam brudne bokserki meza, wiec pytam tu, anonimowo

Gość ojacieczacha
Jak sobie walil to mogl miec sperme wszedzie nawet na nosie (jak moj kolega) :D bo mu tak polecialo :P

mam watpliwosci a on nie chce ich rozwiac. po raz setny pytam, go czy mnie zdradzil i widze, ze nie chce mu sie juz odpowiadac, bo co nie powie i tak nie wierze

Gość g79t97tg
wez wolne z pracy i zacznij go sledzic

"...jak mezczyzna sie onanizuje to robi to jak sciagnie bokserki czy przez otwor w bokserkach?" Niestety nie wiem :( Nie .... noszę bokserek! :D :classic_cool:

mam nadzieje, ze pozytywne opinie na tym forum nie wynikaja z checi pocieszenia mnie, tylko piszecie szczerze to co myslicie

proszę, wyrażajcie swoje opinie. chodzi mi o trzezwe spojrzenie osob neutralnych, najlepiej mezczyzn

Gość AP AP AP
Dobra- trzeźwo ocenie te sytuacje. Wydaje mi sie,ze Twoj maz w czasie pracy poszedl do toalety, bo zachcialo mu sie onanizowac. Widac,ze ma duze potrzeby seksualne, nie bylo Ciebie w poblizu, byl w pracy, wiec zrobil to sam ze soba. sciagnal majtki i zaczal sie onanizowac, pobrudzily mu sie majtki od zewnatrz, bo tak sperma pociekla (to chyba da sie wytlumaczyc). Pozniej zebys Ty nie zobaczyla odwrocil majtki na druga strone(bo mu wstyd itd.), a Tyi tak zobaczylas i mu jeszcze wygarnelas,ze podejrzewasz go o zdrade. Tym samym zawstydzilas go calkowicie. Skoro zachowuje sie teraz ok- nie ma problemu. To jest moja wersja. Widac,ze facet ma duze potrzeby i musial sie wyzyc. Jezeli zdradza Cie to by inaczej sie zachowywal, zreszta jezeli Cie zdradza to i tak to niedlugo wyjdzie. Mysle,ze powinnas mu odpuscic:)