Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martasmy

czy mąż mnie zdradził? czy brudna bielizna jest tego dowodem?

Polecane posty

moj maż wrocil kilka dni temu z pracy w brudnych bokserkach, co nigdy wczesniej mu sie nie zdarzało. piore jego bielizne od pieciu lat, wiec widze co wkladam do pralki. powiedzialam mu o moich podejrzeniach, a on przyjal strategie udawania glupiego, ze niby nie wie o co chodzi, a wiem na 100%, ze pamieta tamta sytuacje. ta sytuacja wydala mi sie podejrzana, bo wrzucil majtki do pralki i odwrocil na lewa strone, wiec chcial to ukryc. bokserki byly wybrudzone z przodu na zewnatrz i w tym otworze, ktory jest w boserkach. mam pytanie - glownie do mezczyzn - zdradzil mnie czy sie onanizowal? mysle, ze mezczyzni wiedza, jak i czym brudzi sie bielizna. ja nigdy na to nie zwracalam uwagi. tego dnia mielismy ze soba kontakt telefoniczny. po pracy bylismy umowieni na zakupy i wrocil szybko. tak naprawde mysle, ze tego dnia nie mialby za bardzo czasu, zeby to zrobic. mam jednak watpliwosci. wieczorem chcial sie ze mna kochac. potem kochalismy sie rano nastepnego dnia i w poludnie. czy porafilby mnie zdradzic i nagle okazywac mi tyle czulosci. czy tylko mial ochote na seks i sie masturbowal w pracy? jak mezczyzna sie onanizuje to robi to jak sciagnie bokserki czy przez otwor w bokserkach? prosze pomozcie bo ciagle o tym mysle. on nie chce mi nic wyjasnic, bo twierdzi, ze nie ma co wyjasniac.

ale jakiego typu to jest brud ? białe zeschnięte i sztywne czy pokrwawione czy brązowawe bo niewiadomo nic

Gość ghfdhdg
No nie wiem.... Może sprawdzał, czy da sie zrobić kupę bez zdejmowania bokserek.... ?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zdradził Cię na 100% ten sex wieczorem, potem rano itd był po to żeby Ci zamydlić oczy. Byłam kochanką, mój kochanek zachowywał sie tak samo w stosunku do swojej zony.

Gość to był sluz z pochwy tej kobie
ty :D:D:D

jak sie ze mna kochal tego dnia i nastepnego to czulam, ze nie robi tego, zeby mi zamydlic oczy tylko, ze ma straszna ochte na seks

wygladalo to raczej na sperme niz sluz z pochwy, bo wiem jak brudzi sie bielizna przez kobiete

Gość Może się osrał
a ty od razu podejrzewasz zdradę

Gość to żaden dowod ludzue
jakby zdradził to by gdzie indziej sie spuscił a nie w gacie :/

Gość Roooooku
spuscil sie bidulek i tyle.Nie ma co zakladac najgorsego od razu

ale jak sie onanizuje mezczyzna to robi to jak zdejmie bokserki czy tylko wyciaga penis przez otwor w bokserkach

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kochał sie bo chciał, tylko pewnie napalony był na tamta nie na Ciebie... obserwuj go uwaznie

Gość rokuuuu
ale z tym mydleniem oczu tez prawda,poczytaj watek o zdradzie jakis faceci ,ktorzy zdradzaja dziela sie na 2 typy' 1.robi sie oschly,obojetny i opryskliwy o wszystko sie czepia ,nagle jakies problemy ma z kosmosu 2.robi sie przesadnie czuly ,kochajacy kwiatki ,prezenciki i nagle"ozywienie" w zwiazku bo ma sumienie nieczyste i w ten sposob chce "odkupic" swoje winy. Nie wiem ktory typ gorszy

Gość na pewno masturbacja
95% masturbacja, 5% zdrada

ale on nie zrobil sie bardziej czuly. ani bardziej obojetny. zachowuje sie jak wczesniej

Gość jestem mężatką od 30 lat
nigdy nie przyszło mi do głowy przyglądać sie dokładnie gaciom mojego męża aby sprawdzić jakiego rodzaju wydzieliny się tam znajdują :(

robilam pranie, mial odworcone miajtki na lewa strone wiec przewrocilam je na normalna strone i zobaczylam

Dziewczyno! Szukasz problemow na sile czy co? Maz sie krepuje , bo mu sie popuscilo, chowa majtki, a Ty dziure wiercisz w calym! Wez wyluzuj! Jak taka bedziesz podejrzliwa, to Cie w koncu naprawde zdradzi! Przyciagniesz swoimi myslami w koncu klopoty! Wiecej wiary w siebie!

bo jestem pedantka. jak mam brudne ubrania w koszu na pranie to lubie jak jest tam wszystko a nie obk kosza, w pokoju, pod lozkiem a tym bardziej w pralce

Gość oktaeta
moj mi sie w bokserki,te od spanaia raz spuscil,wkladajac je do pralki tez wyczulam,bo sztywne od zaschnietej spermy byly.stary facet a polucje nocne jak dzieciak,ale zeby z roboty utytlany wrocil to nie wiem.czipa w dupe i monitoruj

Tez bym sie zastanawiala, a jeszcze jakby ne chcial rozmawiac to nabralabym podejrzen... ytmbardziej ze to nie myśli z kosmosu tylko widzisz cos, niechcący co Cie zdziwiło.... chyba nikt Ci tego nie wyjaśni....:( Też sie nie znam na onanizacji facetów i nei wiem jak to robią, ale może rzeczywiście jak się spieszą w pracy to przez otwór to robia... :)

Gość na biało
? nie wiesz jak sperma wygląda? to nie dziwne że cie zdradza🖐️

nie chodzi mi o to jak wyglada sperma, tylko w ktorym miejscu sie brudzi bielizna jak sie mezczyzna onanizuje. w srodku, w tym otworze w majtkach czy na zewnatrz?