Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika262626

Chirurgiczne usuwanie zeba- pozostałości korzeniowych. Ile zapłaciliście?

Polecane posty

Gość Monika262626

czesc? Ile zapłacilisie za ten zabieg w gabinecie prywatnym? No i oczywiscie w jakim miesci?. Szczegolnie interesuja mnie ceny w miastach 50-100 tys mieszkanców. Za odpowiedź dziękuję i pozdrawiam

Ja nie płaciłam nic. Dentystka połamała mi zęba przy wyrywaniu (wcześniej go źle wyczyściła i taki był skutek, że trzeba go było usunąć), miała jeszcze czelność wziąć za to połowę kasy, a że byłam jeszcze młoda, to nic nie powiedziałam, tylko zapłaciłam. Teraz nie dałabym jej nic i jeszcze ochrzaniłabym ją. Dostałam potem skierowanie do chirurga szczękowego i usunęła mi korzeń. Przyjmowała na NFZ i prywatnie.

Ja nie płaciłam nic. Dentystka połamała mi zęba przy wyrywaniu (wcześniej go źle wyczyściła i taki był skutek, że trzeba go było usunąć), miała jeszcze czelność wziąć za to połowę kasy, a że byłam jeszcze młoda, to nic nie powiedziałam, tylko zapłaciłam. Teraz nie dałabym jej nic i jeszcze ochrzaniłabym ją. Dostałam potem skierowanie do chirurga szczękowego i usunęła mi korzeń. Przyjmowała na NFZ i prywatnie.