Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to stosowac

clotrimazolum krem -czy wystarczy objawowo czy trzeba wziazc globulki?

Polecane posty

Gość nie wiem czy to stosowac

mam male pytanko czy wystarczy,jak kupie krem bez recepty clotrimazolum,dopoki nie umowie sie do gina po globulki? Mozna go stosowac do okolic pochwy? Dla partnera go daja jak jest zakazenie grzybiczne,a ja przynioslam sobie grzyba z solarium ;/ I mam pytanie czy to ktos stosowal do okolic pochwy? Bo mnie swedzi i piecze ale na zewnatrz nie wew wiec dopoki nie dostane sie do gina to moge tym smarowac? Facetowi tez razie czeg dam ,by sie nie zarazil. Czy ktoras sie tym smarowala? Bede wdzieczna za rady :)

Gość prosze prosze prosze
no prosze o rade

Gość kremu nie wolno
stosowac do okolic pochwy!!!

Gość prosze prosze prosze
dzieki no wlasnie mi chodzi o obrzezki :P

ja stosowalam, mozna do okolic pochwy smialo,ale musisz miec recepte koniecznie, chyba ze od lekarza pierwszego kontaktu mozesz stosowac np 2 dziennie ale glownie sotsuje sie doraznie czyli wtedy kiedy cie namocniej swedzi i piecze

Gość krem tak ale globulki nie

Gość clotrimazolum
dziś kupowałam clotri.. bez recepty. gin kazała mi tym smarowac, poki nie bedzie wynikow z wymazu z pochwy, czyli do poniedzialku/wtorku, a nastepnie jak ona powiedziala 'zobaczymy czym dalej bedziemy leczyc'. Takze to taki lek tymczasowy, moze pomocniczy przy 'mocniejszym' leczeniu. Jednak mysle, ze nie bedzie szkodzilo jego stosowanie. Powodzenia. I proponuje do lekarza, zeby zrobil wymaz.

Gość z solarium
na pochwę? :D Nie sądzę. Na pewno partner to ma. I pamiętaj on również musi się smarować, choć nie ma objawów. U mężczyzn najczęściej jest bezobjawowo.

Gość aries24
Krem jest bez recepty 3,30 zł,dobry,polecam na swędzenie i pieczenie zewnętrzne :D