Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne imiona i piekni ludzie

być pięknym to straszny grzech

Polecane posty

Jak byłam mała dziewczynką wsyztskie baby się zachwycały o jakie ładne duże o czka jakie śliczne blond włoski, masakra teraz chodzę do drugiej klasy gimnazjum i mam dość nie mogę co liczyć na przyjaźń damsko-meską gdzie się odwróce na ecji to chłopacy się ciągle do mnie uśmiachają idę gdzieś z dziewcynami to zawsze jak idą jacyś chłopacy to zmiast się świtnie bawić jestem adorowana mam tego dosyć! powiedziałam sobie że nie chce chłopaka i nie mam nie to że wole dziewczyny poprostu mam dosyć chłopaków co robić?

Gość frentii
o ty biedna...

nie o taką odpoiwedź prosiłam ale cóż... myślałam nawet o szkole dla dziewcząt z internatem ale wole mieszkać w domu niż całe 5 dni w szkole o ostrym rygorze, mundurkach i bez makizaju

PS. Jesteś ładna - ok. Tylko ostatnio na Kafe same ślicznotki :P A niektórzy uważają, że pasztety. Bardzo dobrze, że co chwila ktoś to zmienia:o

Angelina mnie na początku też to bawiło ale już nie bawi

Angelina, oczywiście, że nie widać! Bo zdecydowana większość siedzi w domu przed kompem i udziela się na Kafe (czyt. wrzuca swoje zdjęcia do oceny) :D

nie interesuje mnie czy sameślicznotki czy nie, mozecie wierzyć lub nie ale ja mam taki problem więc sobie nie żartujcie, zauważcie że faktycznie same śloicznotki ale wszytskie to kobiety po 20 a ja mam 14 lat

To skup się na nauce, olewaj facetów, a przyjaciółek szukaj takich, które nie będą zazdrosne. Ewentualnie idź do liceum katolickiego.

misia zajmij sie nauką i zabawą jak na 14 latke przystało. nie szukaj sobie sztucznych problemów. jest duzo pięknych dziewczynek w twoim wieku i nie maja takich problemów.🖐️

trochę nie wyraźnie czytasz napisałam że nie pójde do katolickiego i podałam nawet powody, a nawet jeżeli bez internatyu to straszny rygor jest, a na przyjaciólki nie narzekam wcale

Gość Nathalie14
wiesz autorko rozumiem cię sama mam 14 lat i jetem bardzo ladna ale mam chlopaka znajdz sobie jakiegos posrod tych kilku i bedzie git... ty Żuli "dziewczynką" to moze ty jesteś w tym wieku to nie zabawa lalkami

nie ejstem dziewczynką nie w tym wieku..... żal.pl

Gość trutturu
Mam dla Ciebie swietną wiadomość - nie załamuj się jeśli majac 14 lat jesteś taka śliczna to wiedz że w wieku 20-kilku to minie ! przeważnie tak jest że jak laska młoda -ładna to im starsza tym brzydsza. Wytrzymaj te pare lat i bedzie git!!!

widzę że na serio z wami pogadać nie idzie, miałam już kilku chłopaków ale szybko mi się nudzą więc znowu jestem singielką i chce nią zostać, 30 kg? nie dzięki nie chce ważyć 78 kg

Gość trutturu
Ale czemu nie chcesz - bo ja juz nie rozumię to chwalisz sie ześ adna czy nie chcesz być ładna!Bo nie kumam

chipsy i cukierki to sobię moge jeść tonami i pizze i inne niezdrowe żarcie mam na tyle super że po mamie odziedziczyłam sylwetkę szczupłą bez tendencji do tycia

z jednej strony urodą już dużo sobie w zyciu pomogłam i sie ciesze a z drugiej strony sobie zaszkodziłam więc już sama nie wiem :(

po co mam się starać przytyc ? nie po to ćwicze 2 godziny dziennie i biegam żeby teraz porzytyć i żeby wołali na mnie grubas jak na taką jedną wieśniarę w klasie

Gość trutturu
nie wiem co prawda w jaki sposób w tym wieku mogłas sobie pomagać urodą ale niech ci bedzie.a tak w ogóle to myślisz ze tylko ty jesteś ładna i w całej szkole nie ma już nikogo ładniejszego od ciebie?może poprostu tobie się tak wydaje,a wcale taka piękna nie jesteś może pokaż nam to objawienie-wrzuć swą fotę!

DObra napiszę tak: mam szczupła sylwetkę z natura ale tak na wszelki wypadek cwiczę codziennie, mam przyjaciółki naucz się czytać ze zerozumieniem