Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

dziewczyny, w jaki sposob mogę uzyskac taki kolor włosów?

Polecane posty

Gość sdfsdf

Przez długi czas malowałam sobie włosy na kolor powiedzmy śliwki (taki ciemno czerwony wpadający w fiolet - generalnie wychodziły ciemne włosy), ale od pewnego czasu marzę o rudo-czerwonych, cos w tym stylu: http://delia.pl/cms/images/produkty/042e9d028f3a87.pjpeg Nakładanie takiej farby na włosy oczywiscie nie dawało rezultatów, bo były już za ciemne. Ostatnio użyłam farby Pallette dla brunetek - kolor czerwony bez używania wcześniejszej dekoloryzacji. Efekt muszę przyznać że był, włosy zrobiły sie jaśniejsze i bardziej czerwone, tylko że na czubku głowy były takie jak chcialam a a dół włosów nadal ciemno czerwony. :O Co mogę zrobić żeby cale włosy miały kolor jak na tym zdjęciu? Użyć tej farby (Pallette) jeszcze raz? Czy wyłącznie wcześniejsza dekoloryzacja? Tylko że boję się że wtedy wyjdą mi marchewkowe albo różowe, a tego nie chcę...

Gość powiedziała co wiedziała
Dokoloryzacja i wtedy wymarzona farba :)

Najlepiej byloby zrobic dekoloryzacje i dopiero wtedy nałożyć dana farbe. Jesli bedziesz nakładać farbe na takie włosy jak masz teraz bedzie farbowac odrost, reszta pozostanie taka jak teraz, najwyzej moze nadać jej delikatny odcień.