Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miyuki

zmienić fryzurę czy zostawić?

Polecane posty

włosy mam takie jak widać na załączonym obrazku. na środę umówiłam się do fryzjera w celu zrobienia rudego koloru i wycieniowania. iść czy odwołać wizytę? wiem, że może nie jest to sprawa wielkiej wagi, ale totalnie się nie mogę zdecydować więc zdaję się na Was ;) http://img147.imageshack.us/i/p1070734.jpg/

Gość
idź, zafarbuj ale nie ścinaj :)

Ja z kolei bym wycieniowała, ale koloru absolutnie nie zmieniaj tym bardziejna rudy bo kompletnie nie pasuje do twojego typu urody. Ten co masz jest super:D

moim zdaniem ten kolorek co masz jest naprawde extra, a rudy może nie wyjść taki jak chcesz uwierz wróciłam od fryzjera po czym poszłam kupić farbe i zafarbowałam bo wyszedł mi okropny ten rudy, teraz jest lepszy. Ale nie rób tego masz naprawde Piękne włosy!

Gość MiłyRudzielec
:)

Gość audi Q7
mysle ze w rudych bedzisz wygladala super,dlugosc ta sama niech zostanie,zawsze mozna wrocic do ciemnego koloru,trzeba eksperymentowac a nie trzymac sie jednego!!! kobieta zmienna jet

Gość audi Q7
do tego grzywka i jest supeeeeeeeeeeer

Gość Miyukii
no to mam dylemat. z jednej strony pokusa zmiany, z 2 przyzwyczajenie:)

Gość audi Q7
najgorsze jest przyzwyczajenie,wiem sama po sobie,mam ciemne wlosy ale rudy mnie kusi i coraz czesciej mysle o zmianie

Ogólnie świetnie wyglądasz ale jesteś babą i źle byś sie psychicznie czuła, gdybyś wyglądała zawsze tak samo. Proponuję zacząć od podcięcia włosów