Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OgnistyPocałunek

co zrobic zeby sie odwalil?

Polecane posty

w marcu tego roku zerwalam z chlopakiem.on nie mogl pogodzic sie z tym i ciagle wydzwanial zeby sie spotkac i pogadac.oczywiscie nie zgodzilam sie.calkiem n9iedawno przypadkowo spotkalismy sie w pociagu.zobaczyl mnie i przysiadl sie do mnie, po czym ja go olalam i przesiadlam sie do innego przedzialu.od tej pory dostaje od niego obrazliwe smsy i tel.co mam zrobic zeby sie odwalil skoro on nie rozumie tego ze ja nie chce go znac?

Gość Czytelnik L
Ale co on właściwie chce? Chce, żebyś z nim chodziła (bo mu się podobasz), czy nie?

to moze zablokuj jego numer? moze wywal go z komórki? moze od razu wywalaj jego maile ? ustaw sobie zeby jego szły prosto do kosza? jest tyle możliwości...

Gość Czytelnik L
A może zrób przy nim w domu coś niehigienicznego, ale tak kulturalnie, pobiegnij szybko do łazienki i tam właśnie... może przestaniesz mu się podobać

Gość jaskaaaaaaaaa321
w opcjach telefonu . Musi być świnia jak nie chcesz go znać . Poproś większych kolegów , pokazuj się z nimi , a na pewno da Ci spokój ;)

bo jest swinia.pod wplywem alkoholu uderzyl mnie i wyzwal od najgorszych przy znajomych.ja mam swoj honor i dlatego nie chce miec z nim nic wiecej do czynienia

Gość jaskaaaaaaaaa321
oni nie interweniowali ? źle postąpił , ale za to Ty bardzo słusznie ! Mówię Ci , z tymi mięsniakami na pewno zadziała ;) prawdziwy męzczyzna nie uderzy kobiety !