Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatkaaaa

czy majac na swiadectwie maturalnym 2 z chemii i biologii nie dostane sie na

Polecane posty

ja chodzę do szkoły wieczorowo na śląsku... a osoby ze starą maturą będą miały dodatkowy egzamin, na studia na pewno a na policealną to zależy...

Gość ZXZX
mozesz probowac, jak Cie przyjma to dobrze jak nie tez dobrze, sprobuj isc na techmnologie zywienia tak jak pisalem, tam oprocz zarobku bedziesz miec satysfakcje ze komus rzeczywiscie pomagasz

ja ukończyłam technikum technologii żywności a teraz kształcę się na farmacji :] po samym technikum po szkole średniej nigdzie praktycznie nie przyjmą na stanowisko technologa bo trzeba mieć mgr inż ;/ a po farmacji policealnej to wierzcie albo nie... znam osoby, które zarabiają po 3 tys i to sam technik...

czy wy się dobrze czujecie?:O ;udzie nie ma farmacji zaocznej, a ty autorko skąd to wytrzasnęłaś? Chyba, że chodzi ci o wieczorowe studia.

Gość desperatkaaaa
prosze zobaczcie to, to sa wyniki rekrytacji tej uczelni na farmacje w trybie nie stacjonarnym najpierw zostalo przyjetych 40 osob http://wynikirekrutacji.umlub.pl/pliki/_Rankingi_090914/Farm_N_ListaPrzyjetych140909.htm a miejsc pisalo, ze jest ponad 50, i dzisiaj przyjeto dodatkowo 8 osob, wg mnie z malymi punktami? http://wynikirekrutacji.umlub.pl/pliki/_Rankingi_090914/Farm_N_ZakwalDoPrzyj140909.htm czyli w sumie jest 48 osob przyjetych, a miejsc bylo ponad 50, wiec moze mam szanse?

Gość desperatkaaaa
studia niestacjonarne czyli inaczej zaoczne

Gość NIE MA ZAOCZNEJ FARMACJI
Na akademiach medycznych nie ma zaocznej farmacji, tylko sa studia wieczorowe, co znaczy ze platne. I tak, bedziesz miala egzamin jesli zdawalas stara mature. Z takimi ocenami i pewnie wieddza na tym poziomie na wieczorowe tez sie nie dostaniesz. Chciec to sobie mozna.

Gość despeatkaaaa
sluchajcie ja sie w ogole nie znam na tej nowej maturze, ale jest chlopak na tej liscie, ktory dostal z biologii 50 pkt i z chemii 50 pkt , to chyba nie duzo?

niestacjonarne czyli wieczorowe, nie ma zaocznej farmacji. Zrozum to wreszcie, a na wieczorowych masz zajęcia ze studentami dziennymi tylko, że ty płacisz.

Gość Autorko
a co to za uczelnia?

Gość desperatkaaaa
wejdz sobie na uniwersytet medyczny w lublinie i zobacz, ze na farmacji studiujesz albo w trybie stacjonarnym, albo w trybie niestacjonarnym inaczej zaocznym. jak przejzalam wyniki rekrytacji, to wydaje mi sie, ze jakas szanse moze bede miala, przyjetych zostalo 48 studentow a miejsc bylo wiecej, widocznie na niestacjonarne nie bylo tyle chetnych;)

to prowokacja? Autorko jeśli nie to nie dostaniesz się w zyciu na farmację bo za głupia jesteś. Ty czytałaś co na pierwszej stronie jest napisane? Studia niestacjonarne (czyli zaoczne i wieczorowe). Nie ma farmacji zaocznej podobnie jak medycyny. Nie ośmieszaj się wiec nawet

Gość desperatkaaaa
no i niech mi ktos powie, czy 50 pkt z biol i 50 pkt z chemii czyli w sumie 100pkt to jest duzo czy malo?

To Ty nie pierdol, bo tak samo jak lekarski też jest niestacjonarny ale chodzi o studia wieczorowe, czyli chodzisz na zajęcia z dziennymi, ale płacisz jak zaoczni i idź już mnie nie wkurwiaj

Gość Dziewczyno
wez to zrozum, czy jestes az tak glupia zeby nie zrozumiec ze nie ma zaocznej farmacji? JEST WIECZOROWA. Jesli nie wierzysz to k*wa zadzwon na uczelnie i sie wypytaj, a nie zawracasz dupe.

Gość dsperatkaaaa
Ewelina nie masz racji, bo mam kolezanke, ktora jest po farmacji i konczyla na tym wlasnie uniwersytecie w trybie ZAOCZNYM

"Dla chętnych studiowania na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie przygotowalismy 1355 miejsc na studiach stacjonarnych i 690 miejsc na studiach niestacjonarnych (zaocznych i wieczorowych)." masz to z tej twojej strony i zobacz sobie gdzie masz plan zajęć na zaoczną farmację:D

Gość kkkkkkkkk
kobieto nie łatwiej jest zadzwonić albo nawet wybrać się osobiście do dziekanatu wydziału na którym chcesz studoiwać, bo tylko tam przecież dostaniesz w stu procentach rzetelne info, a nie pytać tutaj - czy ktoś może słyszał, albo - czy ktoś może wie? bo tu wszystko mozesz usłyszeć, a tam Ci pomogą na stówę.

tak, zadzwoń paniom w dziekanacie humor poprawisz pytając o zaoczną farmację:D Ja nie wiem jak można myślec że tak ważne kierunki jak medycyna czy farmacja mogę być zaoczne:O

Gość Mam dla Ciebie kilka kierunków
NP> Technologia drewna lub Mycie zbiorników z ropą

Gość desperatkaaaa
to dlaczego technik farmacji jest zaocznie?