Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna mgiełka

Co sądzicie o mojej figurze?

Polecane posty

Gość senna mgiełka

http://www.voila.pl/070/0iup6/?1 Bardzo proszę o opinie. Wiem, że mam krzywe wcięcie w talii, ale przyknijcie na to oko. Zresztą jak patrze w lustro to nie rzuca się to tak w oczy jak na tej focie.

Gość twister
ja mam tak smao niestety. to od krzywego siedzenia, no przez komputerem :). a co do figury to trudno powiedziec, bo nie widac nog. zdjecia od boku tez sa wazne bo wtedy mozna okreslic, czy ma sie plaski brzuch. ale jesli chodzi o to zdjecia, to uwazam, ze pomiajajc ta krzywizne hehe jest bardzo dobrze : tylko tak patrzatc na tyop zdjecie nasuwa sie pytanie czy nie masz moze za ciasnego stanika bo widac po bokach wychodzaca skorke. :)

Gość o jej
wiem ze kobiet sie nie pyta, ale ile masz lat?

A ja się chyba nie znam na babach. W każdym razie nie podoba mi się w ogóle to tak zwane wcięcie w talii ? Nie wiem jak to nazwać. Wychodzi cuś takiego: > < W jednym puncie wąsko a we wszystkich innych szerzej.. wtf?

Gość Patrycja1987
super figurka ;-)

Gość loooooooooollll
fotka jest lekko z góry co powieksza optycznie wciecie. ogólnie jest fajnie :) daj zdjecie z profilu . no i nogi :P

Gość autorko
moze bys sie jakos odniosla do komentarzy

Gość senna mgiełka
Stanik za ciasno zapięłam. Faktycznie brzuch nie jest do końca płaściutki, ale już nad nim pracuje :P No nie pomyślałam, żeby ująć też nogi. Z profilu fotki nie dam bo mam tylko takie zdjęcie a teraz nie mam możliwości zrobić. A i mam 21 lat

Gość ładna senna mgiełka
:)

Gość Generalnie figura super
:) ale stanik to masz ewidentnie za mały, a nie tylko za ciasno zapięty :) A do tej co nie rozumie wcięcia w talii: bez wcięcia to jest męska figura :P

Gość jestem kobieta i jestem
w Twoim wieku i uwazam, ze masz bardzo ladna figure:) ktos napisal, ze wszedzie szeroko a talia zbyt waska? przeciez tak powinno byc, wlasnie wciecie w talii powinno byc najwezsze a nie w talii jak w pasie...eh zbyt waska talia w porownaniu do bioder? ludzie! tak wyglada kobieta.... ma miec waziutka talie i szersze biodra... ;) ja nie mam zastrzezen a ogolnie jestem bardzo krytyczna ;)

A bo ja się nie znam, nie wiem jak powinno być. Wcięcie nie wcięcie. Mi się osobiście nie podoba. Wolę delikatne, zaokrąglone nieco kształty... A tu na prawdę wygląda tak: > < Skoro mówicie, że tak wyglądać powinien ideał, to pewnie tak jest :D

Gość senna mgiełka
Kurcze a ten stanik to uważacie, że w obwodzie za mały czy miseczi? Nigdzie mnie nie uwiera ani nic. Dziękuje za dotychczasowe komentarze :)

Gość złoooooooooooooo
pisalem juz wyzej ze to troche przez fote tak wyglada. jest fajnie

Gość senna mgiełka
Pod biustem 70 a w biuście 85

Gość senna mgiełka
A ten stanik ma rozmiar 70B

A powinien mieć rozmiar 65D/E (w markach polskich, w brytyjskich typu Freya czy Panache 65D/DD) ;) Raczej 65E, bo musisz wziąć miseczkę ciut większą niż wychodzi z tabeli, żeby móc wmasować na miejsce te odcięte bułki (przy czym należy się spodziewać wzrostu obwodu w biuście, więc z zakupami na początek nie należy szaleć bo rozmiar może pójść do góry o 1-2 miseczki). Zapraszam na forum Lobby Małobiuściastych :)

O ile zmierzyłaś się poprawnie (pod biustem ściśle na wydechu, w biuście luźniej) to powinnaś nosić 65D/60E zależnie od firmy :) 70B to zdecydowanie zły rozmiar

Jestes fjna, ale i tak buzia jest najwazniejsza :D I dusza ;-)

Gość senna mgiełka
O kurcze ludzie dzięki za porade z tym stanikem. W życiu bym nie pomyślała, żeby zwracać uwage na jakikolwiek stanik z miseczą D czy E

Przy zakładaniu stanika pochyl się do przodu, a po zapieciu wygarnij całośc do miseczki zbierając ręką aż z pleców (nie wiem, czy to klarowne, ale jaśniej chyba nie umiem wytłumaczyć :P)

Gość senna mgiełka
Rozumiem o co chodzi ;)

Gość renatka tadka
jestem z zawodu brafiterka. obwod dobry, miseczka za mala. piersi masz na plecach. za mala miseczka-piersi sie nie mieszcza. sprawdz w internecie-. wpisz wgoogle elektroniczny brafitek. podaj swoje wymiary i gotowe. stanik nawet lekko uciskac pod biustem, po paru dniach noszenia ulozy sie doskonale do ciala. podczas zakladania stanika pochyl sie do przodu, wygarnij persi zza pecow do przodu, do miski. boczki nie robia sie od ciasego obwodu tylko od zamalej miski. piersi nie maja miejsca"dla siebie"