Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznamcie17

Uderzyl...

Polecane posty

Gość nieznamcie17

Jestem z chlopakiem od 3 lat, mieszkamy ze soba od paru miesiecy. Jest miedzy nami beznadziejnie, wiec oznajmilam mu wczoraj, ze sie rozstajemy. On, gdy to uslyszal uderzyl mnie w twarz i sciskal. Pozniej scisnal mi glowe mowiac, ze sie zabije albo mnie...wyzywal mnie od dupodajek, dziwek, szmat itd dzisaj juz plakal przepraszal itd. W sumie to nie chce juz z nim byc, jestem jeszcze bardzo mloda i chce miec normalne zycie:( co ja mam zrobic? narazie mieszkamy z moja rodzina i on nie ma gdzie sie wyprowadzic...

Gość dziewczyno
to co że on nie ma gdzie mieszkać!!! za parę lat Ty nie będziesz miała gdzie mieszkać albo nie wiem co jeszcze gorszego uciekaj, wyrzuć go z domu i zapomnij życzę siły!

Gość poproś kolegów żeby mu wpierdo
lili. W innym wypadku będzie Cie groził i przepraszał w nieskończoność. Raz będezie chciał zrobić krzywdę Tobie raz sobie i tak w kółko. Bedziesz trzymana w bardzo dziwnej i trudnej sytuacji jeszcze przez długo. Moja koleżanka miała taką samą sytuację i niestety zawodnik musiał zaliczyć bęcki bo nie chciał dac jej spokoju. Niestety niektórzy nie lubia być rzucani i zaczynaja sie wtedy chwytać każdej metody żeby tylko odwlec rozstanie. Jedyna metoda to dać mu łomot i porządnie nastraszyć zeby bał się wiecej do Ciebie zbliżyć. No bo po tym co napisałaś to rozmowa raczej nic nie da.

Gość chodzik
tak to jest jak się nie przestrzega przykazań grzech=kara

Gość nieznamcie17
nie no, nie chce zeby go ktos bil! ale dzieki za pomysl. Musze byc silna...gdybym mogla sama bym mu w.....:/

Gość nieznamcie17
Mowi ze sie zmieni itd ale nie sadze by sie mogl zmienic. To nie 1 raz mnie uderzyl:/ powiedzial mi dzisaj, ze czasami chlopak musi uderzyc dziewczyme:|:/

Gość musi go ktoś nastraszyć
i może niekoniecznie pobić ale dac do zrozumienia że to zrobi jeśli będzie Ci uprzykszał życie. Nie dopuść żeby szantażował cię i terroryzował emocjonalnie i psychicznie. Pamietaj że nie wszyscy potrafią rozstawać się z godnością

Gość madzia----
witaj. wiem cos o tym.moj facet bił mnie coraz czesciej,a zaczelo sie od niewinnego popchniecia.przy kazdej klotni potrafil mnie uderzyc.w dodatku mam z nim dziecko,wiec nie bylo to dla mnie takie proste odejsc.czasem nie mial skropułów,bil mnie gdy mialam dziecko na rekach.obiecywalam sobie ze go do domu nie wpuszcze,ale raz wszedl przez dach i wtedy sie doigrałam. bylam o tyle w zlej sytuacji,ze nie mialam dokad pojsc.bylam od niego uzalezniona,a on to wykorzystywal jak tylko mogł. nie bylismy razem ale dalej ze soba mieszkalismy.on mogł robic sobie co chcial,a ja bylam jego niewolnica. za przeproszeniem wypierdol go poki jeszcze nic was powazniejszego nie łaczy,bo potem bedzie ciezko.

Gość madzia----
i nigdy nie wierz w jego słowa ze sie zmieni!!!!!!!!!!!! ja to codziennie a nawet dwa razy dziennie slyszalam potrafil mnie przeprosic za uderzenie a za chwile znowu przywalic.

Gość a mówił w jaki sposób sie
zmeni? Bo może zamias bić zacznie Cie kopać albo czymś w Ciebie rzucać ? Jak raz użył przemocy to nie licz, ze na tym koniec

dziewczyno!Skoro to on u Ciebie mieszka to na co Ty jeszcze czekasz??Powiedz o wszystkim rodzinie i wyrzuć go z domu??Czekasz na cud czy na to,że kiedyś tak Cię pobije,że zostaniesz kaleką?!Przeczytaj sobie książkę "Strefa cienia-trzy lata z psychopatą",tam dziewczyna jasno pokazuje,co się z nią stało przez chorą miłość i strach przed samotnością!!Dziewczyny!Jak facet raz uderzy to i drugi raz to zrobi,nie wierzcie mu w słowa!!To tak pokazuje miłość do Ciebie??

Gość nieznamcie17
W Polsce mieszkal. Dziekuje za pomoc, teraz przynajmiej jestem pewniejsza by go zostawic.

Czy rodzice, znajomi wiedza jak Cie traktuje? Nie mozesz pozwolic mu na takie traktowanie. Mozesz zglosic na policje przemoc. Nie mozesz byc z nim tylko dlatego, ze on nie ma gdzie mieszkac. Tekst "chlopak czasami musi uderzyc dziewczyne" nic dobrego nie zapowiada na przyszlosc. To jest karalne.

Gość nieznamcie17
wszyscy wiedza i wszyscy mi mowia zeby go zostawic...dopiero teraz przejrzałam na oczy! czy ktos kiedy byl w takiej sytuacji?

spakuj go i wystaw torby na wycieraczke. niech spierdala. a ty sie nie boj, masz za soba rodzine. on jest sam i mieszka w twoim domu. powinien cie nosic na rekach za to ze dalas mu dach nad glowa. kopnij szmaciarza w tylek. moze sie czegos nauczy. jak bedzie ci grozil to go postrasz policja. juz nawet teraz mozesz zglosic ze twoj byly chlopak grozi ze sie zabije.

i badz we wszystkim konsekwentna. zeby nie bylo tak ze go wyrzucisz a za jakis czas jednak postanowisz dac mu druga szanse. nie ma takiej opcji!

Gość jjjjjjjjjjjjvjku
facet Cie przylał pod Twoim własnym dachem, a Ty sie jeszcze zastanawiasz ???

Gość Kasia 542
Co prawda nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale mój chłopak tak miał..jego ojciec wracał do domu pijany i bił i jego i jego matke..przykro mi było o tym słyszeć :( pewnego razu przeprowadzili się w inne miejsce, jego tata przestał pić, przestal bić rodzine, dzisiaj nie pije już od kilki lat i jest wszystko dobrze :) Ale z tego co piszesz to Twój chłopak nie jest alkoholikiem i jeśli zachowuje się w ten sposób na trzeźwo to cos ma chyba nie tak poukładane w głowie.."dziewczynę czasami trzeba uderzyć" pfff co to za podejście :/ !! Wszyscy mają rację i Ty tez już dobrze o tym wiesz, że ten związek nie ma sensu..później będzie tylko gorzej i gorzej..nie licz na to, że on sie zmieni..musisz nabrać siły i wywalić go na zbity pysk z domu..jeśli będzie napierał itp. to na policje zgłoś..nie bój się, policja musi coś z tym zrobić..

Gość uerzył...widać go wkurzyłas

Gość Kasia 542
Uderzył..widać go wkurzyłaś O ! Następny mądry...człowieku !! Ile można się znęcać nad swoją dziewczyną w dodatku tak jak pisała, dała mu dach nad głową ! Weź Ty czasami pomyśl 100 razy zanim coś napiszesz.. :/ na pewno nie wkurzała go zawsze aż tak bardzo, żeby zawsze ją bił.. Jak by mój chłopak chociaż raz mnie uderzył ze złości to bym się z nim rozstała bez zastanowienia..

Gość nieznamcie17
juz po roku bycia ze soba mnie uderzyl w twarz. Na prawde trudno mi go wyrzucic z domu... bylam z nim 3 lata...milosc tez kiedys byla:( dziekuje wszystkim za pomoc.

Gość bo kobiety bic trzeba
inaczej im się w głowach poprzewraca

to naprawde proste-on wychodzi do pracy,ty go pakujesz,wystawiasz walizeczki za drzwi,zmieniasz zamki...jesli on uzywa przemocy,to nie mialabym zadnych skrupolow

Gość nieznamcie17
bo kobiety bic trzeba inaczej im się w głowach poprzewraca jakbym go slyszala:/ tacy sa wlasnie polscy mezczyzni:/

Gość bo jak sie baby nie bije
to mózg gnije

nieprawda,polscy mezczyzni tacy nie sa...tylko egoistyczne dzieciaki,ktore mysla,ze moga sobie podporzadkowac sluzaca..to jest wojna sil i ty na razie przegrywasz...pokaz ze jestes silna,miej szacunek do samej siebie