Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia1922

On... Kocha mnie!

Polecane posty

Gość Nadia1922

Hej dziewczyny:) Mam 20 lat, w tym roku zaczełam studia w Wyzszej Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu, na kierunku Politologia. A on... On ma 32 lata, jest przystojnym facetem, prowadzi firme budowlaną. To bardzo kochany, rozrywkowy i mega.. mega śłiczny facet! Ma żonę i córkę, oczywiscie sa w separacji a ze mna sie spotyka!! Uwaza mnie za piekna.. docenia mnie! Obdarowuje mnie wszytskim... wyjezdzamy! Mowi, ze ja jestem przeciwenstwem jego zony[tak mowil] ona w ogole nie dba o swoj wyglad... ciagle siedzi w domu... mieszkaja ze soba!! ;/ Ona raczej wie, ze sie ze mna spotyka.. czesto rozmawiamy na skype i kom kiedy ona jest w domu..

Gość Anitttta
Widziałas jego żone na żywo????

Gość Nadia1922
;/ ehh..

Gość dawaj czadu dawaj
super! a ty jestes siska, ktora chce zerznac, bo mu sie zona znudzila. taaaaak, pomoz mu z tym! rozwal jego malzenstwo!!!!! jestem z toba!!! co za gowniara..... swedzi cie cos???

No i o czym jest Twój post? O tym że facet sprzedaje Ci bajki o separacji żeby Cię wybzykać a Ty jesteś z tego dumna, tak? O to chodziło w tym poście? :D

Gość Nadia1922
Tak, widzialam, mieszkamy w Poznaniu! Masakra... on wpadl z nia.. wzieli cywilny no..

Gość Nadia1922
Nie, ten post jest o tym ze ludzie sa chorzy! Chajtają sie bo wpadli a po roku jest d.u.p.a ! Są w separacji... juz 6 msc

wczoraj juz był taki temat :) pewnie zaraz napiszesz, ze z żoną spi jak musi ale go nie podnieca, bo jest brzydka, ze wrobiła go w dziecko, ze byliscie nad morzem, ze ona o Tobie wie, ale nie odejdzie bo nie ma gdzie :D a te studia w Poznaniu to pewnie on Ci załatwił, tak ?:) wczoraj miałaś 19 lat, szybko Ci ta 20 przyszła :D

A mamusia Cie nie nauczyła żeby się komuś z buciorami w życie nie wpierdalać???

Gość Nadia1922
Nie, nic mi nie zalatwil.

Gość Nadia1922
Kiedy on nie jest z nia szczesliwy! Kocha mnie

ludzie nie wkręcajcie sie w ten temat! wczraj był identyczny! nie ma sensu sie rozpisywac, bo panna przez 3 strony udowadniała ze koles ja kocha :)

Gość Nadia1922
Mnie tu wczoraj nie bylo! Spadaj stad!! Woon!!!!!!;p pff;/ Jaka naiwna??

powtarzane tematy nie sa fajne :) zwłaszcza jesli dotycza tego samego :) mi wystarczyło kilka pierwszych zdan i od razu przypomniał mi sie wczorajszy temat :) wszystko sie zgadza, oprócz Twojego wieku (wczoraj mialas 19) i szkoły, bo niby polazłaś na bankowośc :) i tez w poznaniu :)

Gość hahahahahahahahahahahaha
Nadia, a co nas w ogole to obchodzi, ze ty zaczelas jakies studia? masz jakies kompleksy, ze sie chwalisz?:D:D:D:D:D to powiedz jak masz na imie naprawde, naziwsko, data urodzenia, rozmiar buta i jeszcze pae innych rzeczy:D

Gość dziewczynki dziewczynki
verdine20 - serio?:D:D:D:D musze to znalezc i przeczytac:D

Gość Nadia1922
Głupie dziwki!

Gość sexy flexi
mamy Ci gratulowac czy współczyc?:-o bo nie wiem????:-o