Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Nałęczowianka

Moj facet przestal reagowac na moje humory i jest mi teraz zle

Polecane posty

Gość Panna Nałęczowianka

Bylam przyzwyczajona ze facet reaguje na moje humory i dzieki nim mialam co chcialam. Jadl mi z reki i bylo cudownie. Nagle wszystko sie zmienilo i moje fochy, humory i proby manipulacji nie daja rezultatu tego co dawaly wczesniej :-o Probowalam juz manipulacji w stylu ZMIENILES SIE, NIE POZNAJE CIE, JESTEM ZNIESMACZONA itd ale on dalej nie reaguje :-( A mowi ze kocha :-o Co zrobic by bylo jak dawniej ? Pomozcie prosze

Gość dobrze Ci tak
nie wiesz ze nie manipuluje sie ludzmi! moze sie na tobie juz niedlugo pozna i Cie kopnie w ten Twoj humorzasty zad!!!

Gość lalineczka
Po pierwsze co to za metoda "na focha" załatwiania tego czego sie chce? W przedszkolu jesteś? Po drugie-nie reaguje, bo już cię przejrzał i pewnie już mu na tobie nie zależy/

Gość no ale w czym ci pomóc
koles w końcu oczyścił atmosferę to raz a dwa pokazał swoje jajca i wreszcie nie zachowuje się jak ciota :D

Dalej próbuj manipulować, to na pewno pokocha cie jeszcze bardziej :o

Gość nic już nie będzie tak jak
dawniej bo facet zmądrzał :) i albo Ty dorośniesz do niego, albo znajdzie dorosłą kobiete a nie dzidzię co ma fochy

Gość bo to trzeba co jakiś
czas zmieniac taktykę, a nie pruć w kółko to samo :P Nie przeskoczyłas pewnego poziomu w swojej manipulacji, dlatego to już go nie rusza.

Gość jsjsjs
kolejna glupia dziewczynka... sama sie przyznaje do manipulacji... i nie wierzy, ze ja kocha... bo mowi, ze kocha, ale ona nie widzi tego w awanturach?????/ to moze niech cie bije????? rece opadaja....

Gość Panna Nałęczowianka
Probuje wzbudzic w nim poczucie winy ze zmienil sie, wmawiam mu ze przestal mnie juz kochac bo czegos tam nie robi ale to nie dziala :-o I nie mowcie ze jestem dzieckiem bo mam 26 lat i zawsze to stosowalam i dzialalo :-) Nie wiem co sie stalo a chce by bylo jak kiedys. I nie nazywajcie go pantoflarzem. NIe ma takich mezczyzn !! Tak mowia tylko idioci bo ci faceci po prostu kochaja swoje dziewczyny i dlatego sa tacy jacy sa. Maja klase i odpowiednio traktuja swoje kobiety. A faceci - macho, zule spod budki z piwem rodem niczym Ferdek Kiepski wymyslili okreslenie obrazajace mezczyzn z klasa aby usprawiedliwic swoj olewajacy stosunek do kobiet :-o

Gość ales ty pusta laska
masz 26 lat, no i co? dla mnie jestes gowniara. we lbie nie masz 26 lat i nie dojrzalas do zwiazku.

Gość liberal girl
po pierwsze: wszystko Ci się pomieszało po drugie: mężczyźni nie dzielą się według tak porstego podziału, jaki przedstawiłaś wyżej :) po trzecie: wiek nie świadczy o dorosłości, np Twój po czwarte: to, ze coś działało do tej pory, nie oznacza, ze będzie działało zawsze po piąte: nie dziwię się Twojemu facetowi

Gość to musi być prowokacja
nie wierzę że są takie idiotki na świecie :D

Gość łooo matkoooo
Probuje wzbudzic w nim poczucie winy ze zmienil sie, wmawiam mu ze przestal mnie juz kochac bo czegos tam nie robi ale to nie dziala to może najzwyczajniej w świecie jednak przestał cię już kochać :P :P