Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka Windsor

Założyłam topik

Polecane posty

Odpowiedź przyszła mi do głowy niespodziewanie, znaczy na zasadzie pojawienia się na powyższa zapotrzebowania w ten elokwentny sposob przyznajesz sie, ze piszesz co ci slina na palce przyniesie?

zs nie wiedziałam, że od dawna czytujesz mnie z taka uwagą. Chcesz autograf???

Gość gotujmy w tagine
Zachecamy do wyprobowania gotowania w marokanskich naczyniach ceramicznych tajine ... Zdrowo i egzotycznie Zapraszamy do naszego sklepu rekodziela marokanskiego marokostyle.com oraz na aukcje allegro użytkownika MarokoStyle

Z bólem serca opuszczę Cie, mój od dawna czytelniku. Na pocieszenie możesz sobie poczytać raz jeszcze wszystko to, co dzis napisałam. Luśka 🌼

"12:43 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery Lusiu, tak czy siak, gratuluje czyli congrats" "12:43 [zgłoś do usunięcia] Luśka Windsor I słusznie (z ta alergią). Niech ilość postów przemawia zamiast słów. " Porównując czas wypowiedzi, już złapaliśmy łączność telepatyczną. :P ;-)

Porównując czas wypowiedzi, już złapaliśmy łączność telepatyczną. wydaje mi sie, ze troche wczesniej, ale na nowym topiku nie przystoi klocic sie z autorem ;-)

"Luska teraz jesteś sławna " Ech, los mnie wybrał i co zrobić? "wydaje mi sie, ze troche wczesniej, ale na nowym topiku nie przystoi klocic sie z autorem " Znaczy jednak za skromna jestem na te czasy? ;-)

No tak, Szukanie jak zwykle zniknął po angielsku. ZS ma swoje zasady i wyzwanie musi być. Ale Psełdo to mógłby okazać jakąś wdzięczność i pogadać ze mną o życiu!

ike dopiero wróciła z kina matko jedyna kto to słyszał takie długie filmy robić !

lusia ja rozumie że codziennie bedzie podnoszony jakis jeden z naszych topow dyżurnych??:D