Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprit on

czy warto czekac na tą jedyną kiedy jest się prawiczkiem

Polecane posty

Gość brrrunecik
warto aczkolwiek one tego nie docenią

Gość bubabubabuba
nie warto, lepiej nabrać doświadczenia, by tej "jedynej" później nie rozczarować. poszukaj doświadczonych kobiet na http://www.sexpartnerklub.pl - wiele mogą Cię nauczyć ;)

Gość sprit on
Jedna doceni a inna nie tak juz jest

Gość ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie warto ,lepiej zalicz jakąś laskę. Dziewictwo cenione jest tylko u kobiet

Gość ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
raczej wątpię przedmówco ,już kiedy byłam w gimnazjum ,żadna koleżanka nie chciała iść do łóżka z prawiczkiem. Teraz wiele lat później nadal tak jest. Prawda jest to ,że lepiej miec partnera ,który będzie potrafił Cię zaspokoić

Gość re3ew
A co ma piernik do wiatraka? Gosc moze miec 10 partnerek a nadal bedzie cienki w te klocki.

Gość sprit on
Jednym słowem nie warto

Gość GAR
Nie ma tej jednej jedynej. To mit.

Gość sprit on
Ja wierzę w prawdziwą miłosc,Wierzę że są kobiety które cenią że chłopak ma jakies zasady

Znów się spotykamy Sprit on:)A co do Twojego pytania to myslę,że warto tylko pewno w dzisiejszym świecie trudno będzie znaleźć taką dziewczynę która to doceni!Zresztą Sprit ile Ty masz lat??

Gość Semper fi
Jestem w takiej samej sytuacji co autor tematu. Choć też już coraz bardziej wątpię że znajdę kogoś i że któraś to doceni. Nie mam ciśnienia dużego żeby to zrobić z byle kim. No ale w moim wieku (20lat) chyba wypadałoby mieć to już za sobą i trochę czuje się dziwnie przez to że jeszcze tego nie robiłem.

Gość agam999
Zależy w jakim jest się wieku, ale generalnie kobiety tak po 25 roku życia wolą doświadczonych facetów.

Ale do 25 lat on ma jeszcze 5 i w tym czasie może się dużo wydarzyć,można nabyć naprawdę sporego doświadczenia i to nie z byle kim!!Po prostu taka jest teraz kolej rzeczy-dawniej "cnota"była czymś pożądanym,teraz będąc dziewicą czy prawiczkiem trzeba się tego wstydzić jako czegoś najbardziej hańbiącego;ot,produkt naszych czasów!Tylko czy dobry......?

Gość sprit on
Ja mam 21 lat i uważam że bycie prawiczkiem w tym wieku to porazka, Kiedy kobieta twierdzi że warto czekac na tą jedyną odnoszę wrażenie że w gruncie rzeczy mysli jednak inaczej,

No właśnie Sprit on,o tym wcześniej pisałam!Kiedys,kiedyś(chyba wieki temu patrząc na dzisiejszy świat:()bycie dziewicą/prawiczkiem było czymś naturalnym,teraz jest czymś wstydliwym!!Tylko pytanie-czy aż tak podoba Ci się dzisiejszy świat??Sztuka jest tym świecie nie zwariować i pomimo,że wszystkie priorytety zostały postawione na głowie,to żeby jednak umieć wybrac co jest dla nas ważne!Przykre,że uważasz swoje niedoświadczenie porażka...Nie sądzę,żeby wszystkie dziewczyny były na tyle puste,żeby nie dostrzec co w facecie jest naprawdę wartościowe...

Gość sprit on
Może trochę przesadziłem że to porażka przeciez to nie koniec swiata ale w tych czasach jak napisałas to nie jest powszecznie akceptowane

Jeżeli Cię to trochę pocieszy to ci napiszę,że ja dziewicą przestałam być w wieku 23 lat.co jak na dzisiejszy świat i jak na dzisiejsze spieszenie się z tymi sprawami można by wręcz nazwać,że byłam "dinozaurem"!I to nie jest tak,że wcześniej nie miałam okazji,po prostu nie chciałam tego zrobić z byle kim."Szczęśliwcem":)był mój obecny mąż,był moim pierwszym partnerem,ja jego drugą partnerką!I powiem Ci,że długo miałam o to do niego "żal",przeszkadzało mi,że to nie ja byłam tą pierwszą,cały czas zastanawiałam się jak on to robił z nią,jak ją dotykał,całowałetc...potem przeszłam nad tym do porządku dziennego i juz mi to nie przeszkadzało ale jednak chwilę mi to zajęło!Nie twierdzę,że takich dziewczyn jak ja jest wiele ale myślę,że kilka by się znalazło!Oczywiście inna kwestia,że dziewczyny inaczej patrzą na sex,przynajmniej niektóre,ale może czasem warto poczekać!Skoro jednak to Ci przeszkadza...Dlaczego nie masz dziewczyny?