Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goki

problem z rocznica

Polecane posty

Gość goki

mam powazny problem :) jestem z dziewczyna juz prawie rok :) dokladnie to 1 listopada minie rok w swieto zmarłych!! niezle co :) ja mam 21 a ona 19 lat, nie mam pojecia co w zwiazku z tym zrobic :) chodzi mi po głowie romantyczna kolacja bo co innego mozna zrobic w taki dzien. musze zaznaczyc ze mieszkamy w malym miasteczku gdzie jest malo atrakcji itp. prosze o pomoc :)

Gość ewio
może przeniesiecie rocznicę na tydzień przed? na pewno będzie przyjemniej:) po ile macie lat? mieszkacie sami/ z rodzicami? rzucę jakiś pomysł tylko musze znać sytuację :)

Gość AP AP AP AP
Zawsze mozesz przelozyc swietowanie np. na kilka dni pozniej. Mozesz zabrac ja na romantyczny spacer, wreczyc jakis skromny prezent, liczy sie gest, to,ze pamietasz:)

Gość ewio
mnie się wydaje, że nie najważniejsze jest to co zrobicie, ale jak ją będziesz traktował w tym dniu ona ma być księżniczką :) kobiety lubią to czuć przy wyjątkowych okazjach (i nie tylko) postawiłabym na jakiś prezent: biżuteria lub coś seksownego (tylko nie majtki+stanik-nie wiem dlaczego faceci to robią ;) )

Ja bym nie przenosiła tego na inny dzień. Po prostu rano możecie wybrać się wspólnie na groby i do kościoła... pewnie wrócicie przemarznięci... więc kolacja... ciepła herbatka i kocyk po takim dniu będą czymś wspaniałym.

Gość goki
no ja mam 21 a ona 19 lat :) nie mieszkamy jeszcze razem niestety :( mowicie zeby przełożyc?? hmm... a to wypada??

Gość ewio
mnie kolacja brakiem fantazji wieje macie chociaż w swojej miejscowości jakąś fajną i przytulną restaurację? nie wiem czy nie będziesz się wstydził domowników, bo mógłbyś coś u siebie w domu miłego przygotować (nawet kolację - gotowałeś już dla niej kiedyś) + romantyczna atmosfera

Gość ewio
czy przełożyć? zapytaj ją o opinię na ten temat