Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on20

Czy grubszy chłopak ma szanse na znalezienie dziewczyny?

Polecane posty

Gość Jurek ogorek
masz szanse. Tylko skoncz to prawo bo inaczej to raczej nidarady :o

Gość misie są fajne
Lelouch jestem bardzo ciekawa jak ty wyglądasz mądralo.

Gość
Nie twierdzę, że jestem naj, naj. Ale ktoś kto w siebie wierzy nie zakładał by takiego tematu na forum. Czego się spodziewałeś? Że wszyscy będa ci sodzić? A tu niespodzianka - kopniak od brutalnej rzeczywistości. Wierz w co chcesz, wystartuj do dziewczyny i się okaże kto tu komu kit wciska. Wtedy założysz kolejny temat : "BUU :( żadna mnie nie chce!"

Gość on20
A ja jestem ciekawy nie tylko jak wyglądasz ale i jakie są twoje osiągnięcia życiowe. Pewnie wypice trzech flaszek albo cos tego typu

Gość powiedzmy sobie szczerze
jak potrzebowałeś, żeby wszyscy ci przytakiwali i mówili, że jest ok, to zapisz się do grupy wsparcia dla grubasów. Potrzebujesz, żeby ktoś powiedział ci prawdę. A prawda jest taka, że grubasy mogą być fajne jako kumple, ale jako partnerzy - już niekoniecznie.

Gość taka_jedna_mała
No jasne, że masz szanse! I wcale nie musisz szukać wśród puszystych kobiet. Wierz mi, jest wiele dziewczyn, które wolą jak facet jest nieco... większy. Wręcz taki misio, do którego można się przytulić:) Ja się podkochuję w chłopaku, który waży ponad 120 kg!! Fakt, ma sporo ponad 190 cm i nie widać po nim tej wagi, ale tak uwielbiam się w niego wtulić. Mmmmmm:) Spotkasz odpowiednią, dla której Twój "brzuszek" będzie wręcz atutem:)

Gość marcinek20
Jeżeli masz problem z czytaniem tekstu ze zrozumieniem to twoj problem

Gość
Lelouch ma 185 cm wzrostu i 78 kg wagi. A teraz idź do lodówki po czekoladę wielbicielko misiów.

Gość
Jestem abstynentem spaślaku.

Gość Jurek ogorek
Ja to prosty czlek :o. Jestem szczuply, ale mam duzo muskolow bo chodze na silownie. Ale jak takie panny dowiaduja sie, ze pracuje w magazynie to zadna mnie nie chce :o. I co ja mam zrobic?. A jakbym mial prawo to moglbym byc grupy, garbaty i bez zebow ale zawsze jakas lania by sie znalazla. A tak to witka i po sprawie :o

Gość on20
Załozyłem ten post tylko dlatego ze jestem ciekaw innych zdan, i to ze ty wyzywasz ludzi to wcale nie jest jakims okrucienstwem tylko zwykłym chamstwem i brakiem kultury

Gość to że ważysz
78 kg przy wzroście 185 cm nie świadczy o tym, że dobrze wyglądasz:P A raczej... ładnie. To właściwie o niczym nie świadczy:P

Gość
"Spotkasz odpowiednią, dla której Twój "brzuszek" będzie wręcz atutem" Oczywiście, że spotkasz ...

Gość to że ważysz
za to to jak się wypowiadasz świadczy o Tobie nie wypadasz zbyt dobrze:P

Gość
"tylko zwykłym chamstwem i brakiem kultury" Tylko nie wpadnij z tego powodu w depresję. Spróbujesz się powiesić to się żyrandol urwie i kto będzie sufit łatał?

Gość Lelouch idż stąd
po cholerę wszedłeś na ten topik? poszedł stąd, ale już:P

Dla kogo brzuszek jest atutem? Raczej, wielkie zapasione i zasadlone brzuszysko jest dowodem braku dbałości o własne ciało! Bleeeee.....

Gość
"78 kg przy wzroście 185 cm nie świadczy o tym, że dobrze wyglądasz A raczej... ładnie. To właściwie o niczym nie świadczy" Ćwiczę trzy razy w tygodniu do tego biegam dwa razy w tygodniu. Ruszam się więcej niż ty autorko. I nie korzystam z komunikacji miejskiej.

Gość on20
Takie prymitywy jak ty to mnie obchodzą tyle co zeszłoroczny śnieg

Gość on20
Więc widzisz ja na pisałem że ganiam za piłka to nie wierzyłeś wiec nit niema powodów tobie wierzyć. Klawiatura przyjmie wszystko

każdy otyły facet z brzuchem ma jednocześnie "piersi". Fuj... Dopiero skończyło się lato, widziałam kilku takich na plaży.

Gość
Jakbyś ganiał za piłką to byś tyle nie ważył. Koniec kropka. Ps. A jak już masz rozmiar cycków?

Gość to że ważysz
hahahaha dobre sobie a to akurat skąd możesz wiedzieć, że ruszasz się więcej niż ja? :P To po pierwsze a po drugie... nadal podtrzymuję swoje zdanie - mimo iż dodałeś jak to się wspaniale udzielasz, nie świadczy wcale o tym, że wyglądasz ładnie:P mięśnie to nie wszystko, czasem (a nawet często:D) taki żylasty facet jest wręcz odpychający, do tego twarz jednak jest najważniejsza a coś czuję, że masz kompleksy skoro tak podoba Ci się obrażanie innych

Gość
"coś czuję, że masz kompleksy skoro tak podoba Ci się obrażanie innych" Idź poskacz na disco pasztecie.

jasne ze tak. jak np mialam samych takich misiaków. przynajmniej jest sie do czego przytulic :) i teraz tez zreszta mam takiego misiaka :)

Gość do autora..............
nie oszukujmy się - wszystkim na pewno nie będziesz się podobał, ale na pewno będzie wiele takich, którym wydasz się atrakcyjny gusta są różne:) tak jak jedni zachwycają się nad Dodą czy Jabłońską, dla innych są one brzydkie

Naprawdę sądzisż, że grubas będzie miał ładną i szczupłą twarz?