Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on20

Czy grubszy chłopak ma szanse na znalezienie dziewczyny?

Polecane posty

Gość on20

Jestem 20latkiem ktory nie jest za chydy, ale jak niektórzy mówia to z twarzy jestem raczej nie brzydki. Obecnie studiuje prawo, wiele dziewczyn mowi że jestem całkiem fajny(nie chodzi o zew. tylko zew.). Jednak mimo to nie mogę sobie znaleć dziewczyny. Jak myslicie czy mam szanse? PS. Do tych co zaraz powiedzą zebym ruszył tyłek i przestal sie obżerac, to regularnie cwicze i nie jem duzo, tlusto i słodko. To są raczej uwarunkowania genetyczne. Pozdrawiam

Gość tiriririri
kazdy ma szanse:)

Gość pewnie ze masz szanse
Przeciez sa tez grubsze dziewczyny, ktore czuja sie samotne, a moga byc przy blizszym poznaniu cudownymi ludzmi.

Gość a czemu nie
?? pewnie, że masz

Gość cezar78012121
Pewnie szanse zawsze masz aczkolwiek dzisiaj dziewczyny raczej patrza na wyglad zewnetrzny a nie wewnetrzny. Moze byc trudno ale mam nadzieje ze ci sie uda.

Gość cezar78012121
wszyscy piszą że ma szanse tylko ze jak co do czego przychodzi to zadna takiego niechce.

Gość on20
do: cezar78012121 Niestesty taka prawda. Zgadzam sie w 100%

Gość lovlovlov
A jak grubszy?

Gość on20
do smak goryczy Jezeli jestes rozgoryczona to nie znaczy że musisz uogulniac uwazac ze kazdy wybrzydza.

Gość Ewelinka439404
A ja tam lubię misiowatyh chłopaków bo jest do czego się przytulic i dlatego mam zamiar do ciebie napisać na mail bo chciałabym cie poznać.

mam dobrego znajomego trochę przy kości - i jest fantastyczny, sympatyczny do bólu, zawsze gotowy, żeby pomóc, ma ciekawe zainteresowania (występuje w kabarecie), po prostu cud chłopak, od dawna ma dziewczynę i zaraz zostanie tatą :) wszystko zależy od charakteru, jak jesteś ciekawy, wyróżniasz się z tłumu, to niejedna dziewczyna zwróci na ciebie uwagę :) życzę szczęścia :)

Gość Shot gun
A ja ci Powiem Ze Jestes Smierdzacym GRUBASEM i najlepiej sobie strzel w łep.

Gość Ewelinka439404
Do Shot gun Naucz się poprawnej ortografii i nie wyzywaj kogoś jeśli nie jesteś sam ideałem, pewnie leczysz w ten sposób swoje kompleksy.

Gość rrotpp
dziewczyne?czy dziewice? zebys pozniej znowu topiku nie zakladal ze ona miala przed toba innych facetow a ty jej pierwszy byles, jak to tutaj wiekszosc nie zaspokojonych seksualnie bylych prawiczkow pisze

Gość on20
Nie o seksie mysle w tym momencie. Ja szukam tylko prawdziwej miłosci co oczywiscie sie wiąze z tematem sexu ale nie jest to najwazniejsze i nie jestem wymagajacy.

Gość cezar78012121
A ja mam propzycje pewnej zabawy. Niech każda dziewczyna która jest gotowa się umówić z autorem topiku niech napisze na jego maila i przekonamy się w ten sposób o tym czy dziewczyny tylko gadaja ze wyglad nie jest wazny czy przechodzą do czynów. Posiłbym autora tak po tygodniu czasu o informacje ile dziewczyn sie odezwało

Gość marianek k.k.k.
Żenada że aż żal dupe ściska

Gość cezar78012121
Co taka cisza?

Gość najpierw ustalmy ile kg
Pytanie do autora - gruby to ile kilogramów? Bo jeśli to 90 na 175cm - spoko, ale jeśli 140 na 175cm to przesada :(

Gość on20
Mam 185 cm 100kg. ale taka budowe ze to wszystko jest rowno rozmieszczone wiec brzuch mi az tak bardzo nie wystaje

Gość 10 i bedzie super
to az takiej tragedi chyba nie ma. ja nie znam sie na wadze mezczyzn, ale przy tym wzroscie to tak ok 10 jakbys schudl byloby suuuuuuuuuuuuuuper.

Gość on20
Właśnie w tym problem że ja cały czas próbuje co w moim przypadku nie jest takie proste bo porpostu mam taka przemiane materi

Gość kubek kawy z mleczkiem
wrzuc focie to ci powiemy szczerze. ale prawda jest taka ze kazdy czlowiek ma szanse u drugiej osoby bo sa rozne gusta i nie kazdy lubi chudzielcow,ja np lubie facetow misiowatych ale nie z brzucholem piwnym:P inne lubia patyczaki:Pna pewno trafisz na jakas fajna laske.

Gość nie ma tragedii
zgadzam sie... a bierzesz pod uwage, ze moze to nie przez tusze nie masz dziewczyny? mi sie ostatnio spodobal calkiem "misiowaty" facet mimo, ze wiadomo, wole szczuplejszych...ale co innego mnie w nim przyciagnelo i na tusze nie zwracalam az takiej uwagi ;)