Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on20

Czy grubszy chłopak ma szanse na znalezienie dziewczyny?

Polecane posty

Gość on20
tutaj foty nie wrzuce bo zaraz bedzie brecht, jesli ktos chce zobaczyc to niech poda jakis kontakt

Gość nie ma tragedii
przeciez mozesz dac fote bez glowy, tak bys nie byl rozpoznawalny

Gość kubek kawy z mleczkiem
a z czego niby ma byc brecht? kazdy ma jakies wady prawdziwe czy wyimaginowane:)

Gość misie są fajne
Oczywiście, że masz szanse po prostu nie trafiłeś jeszcze na swoją. Jesteś jeszcze młody nie myśl o tym, miłość sama przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Pozdrawiam:)

Gość lolopopa
pewnie, że ma szansę a "odżywiać się zdrowo" dla każdego może znaczyć co innego ;)

Gość on20
A ile można czekac to potrafi denerwowac i wprowadzac w gorszy nastrój, a tak pozatym to wieksząść kobiet mówi ze lubi misie a jak co do czego przychodzi to jest całkiem inaczej

bo niektorzy faceci mysla ze mis znaczy ze najpierw wchodzi brzuch a potem reszta faceta a misiek to ogolnie nieszczuply. w zyciu nie mialam chudego faceta:Pkazdy mis lub odrobine umiesniony i z malusim tluszczykiem na brzuchu:P

Gość on20
Mimo wszystko dzięki za wasze wszystkie krzepiące posty

Gość nanananana
ja tam lubie facetow jak maja tu i owdzie co trzeba :d moze byc i wiekszy brzuszek, byle by byl chlopak fajny i kochany. No a tak kontrowersyjnie jestem z facetem ktory jest chudy, mowic mu zeby przytyl to ten ciagle sport i sport, ale nie powiem seksi brzuszek ma itd. :D trudny wybor jednak. Ogolnie jak by moj chlopak wazyl 30 kg wiecej to by mi to problemu nie robilo.

Gość a mój post
nie będzie krzepiący. Nie, nie masz szans. Najpierw schudnij trochę, i nie zasłaniaj się genami po rodzicach, bo to nie prawda. Powiedz sobie szczerze: czy chciałbyś mieć grubą dziewczynę? No właśnie...

Gość mariolcia7514
a ja uwielbiam misiów:) szkoda, że jesteś młodszy to bym ci pomogła uwierzyć w siebie:)

Gość jest spoko
Ja tam bym bardzo chciała żeby mój mąż przytył.

Gość pomołabyś mu
gdybyś go zdopingowała do chodzenia na siłownię i do zmiany sposobu odżywiania się.

Gość om20
Jak gruba dziewczyna to nie znaczy zę zła, a tak pozatym to nie wiesz co jem co robie wiec nie masz prawa osądzać. Podam ci pewien przykład. Moj brat stryjeczny ktory jest bardzo chudy a potrafi np. podczas jednej przerwy miedzy lekcjami zjesc 5 bułek ja podczas zajec wcale nie jem a i w domu tez nie jem duzo. wiec nie pisz takich głupot skoro sie nie znasz. A tak to jest że ludzie myślą ze jak ktoś bardzo chudy to głoduje a jak ktoś gruby to wpiernicza ile sie da.

Gość misie są fajne
mój brat też do najszczuplejszych nie należy, a dziewczynę ma pierwsza klasa:)

Gość jest spoko
Masz rację, mój mąż wsuwa wszystko co jest jadalne, a jest bardzo szczupły. Taka przemiana materii.

Gość powiedzmy sobie szczerze
przyczyną otyłości jest: zła dieta i/lub brak ruchu. Nie mówmy o twoim kuzynie bo on z twoim sadłem nie ma nic wspólnego. Możesz mu zazdrościć dobrej przemiany materii ale to tylko argument, że w twojej rodzinie nie ma problemu "otyłych" genów. Nie znam się, ale mogę się założyć, że nie wstaniesz o 6-ej rano żeby pobiegać, nie chodzisz 3x w tygodniu na siłownię czy na basen i nie preferujesza sałatek warzywnych jako podstawy diety.

Gość on20
Zobaczymy jak to bedzie niedługo rozpoczyna sie rok akademicki znowu spotak przyjacióki,kolezank moze cos wyjdzie z tego.

ejjj podczas zajec wcale nie jesz?moze tu tkwi problem? nie wiesz ze im czesciej sie je tym szybsza przemiana materii? co najmniej 5 posilkow dziennie tylko nie duzych i cwiczenia silowe i aeroby i szybko metabolizm sie poprawi. nie ma co sie porownywac do innych kazdy czlowiek jest inny jeden moze zjesc wszystko bo tak nauczyl swoj organizm drugi nie moze bo zawsze niedojadal

mam nadzieję. Tylko niech nie słucha i nie wierzy, że misie są fajne.

Gość
Było trzeba się wziąć za siebie w wakacje a nie teraz narzekać. Dla dziewczyn będziesz tylko nieśmiałym, grubym frajerem któremu się randka marzy.

Gość on20
właśnie znasz się to po co się odzywasz, przyjmij do swojej wiadomosci ze prawie co dziennie 2-3 godziny ganiam za piłka wiec nie oceniaj, to jest chyba cecha narodowa polaków ze nie znaja sie na czyms a zawieraja głos

święte słowa!

święte słowa - to był komentarz do Lelouch Lamperouge Znam się na chłopakach, grubych też, podobnie jak większość zgromadzonych tu dziewczyn. I nie zamierzam ci kadzić. ŻADNA nie zabierze cię na żadną imprezę, bo po prostu będzie się wstydzić. I do tego nie trzeba być ekspertem. To fakt !!!!

Gość
"prawie co dziennie 2-3 godziny ganiam za piłka " Ganiasz : w FIFA 2008 :D

Gość on20
Jesteś troche nie na na czasie bo jest juz 2010

Gość misie są fajne
Na początek to powinieneś uwierzyć w siebie, bo masz niskie poczucie wartości:(. Jesteś inteligentnym, ambitnym,prawdopodobnie wartościowym człowiekiem(wiele osób nigdy nie byłoby w stanie studiować na takim kierunku). Chrzań na razie diety:)Dziewczyny lubią facetów, którzy są pewni siebie. Jeśli zmienisz nastawienie wszystko będzie ok.

Gość
No i proszę miałem rację. Jaki dobrze poinformowany :D "Jesteś inteligentnym, ambitnym,prawdopodobnie wartościowym człowiekiem" Przecież wy tu tak każdemu piszecie... WTF?

Gość on20
Ok posłucham twojej rady, tylko denerwują mnie tutaj niektóre osoby takie jak tutaj,myślą że są najlepsi, najpiękniejsi, wszech wiedzący i wszyscy i pożądaja a tak naprawde to są głownie dresiarze i blachary.

Lelouch Lamperouge, chyba miałaś/łeś rację. A po takim meczu na kolacyjkę goloneczka z ziemniaczkami, na deserek kremóweczka? Jasne: chrzanić diety!