Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frentii

Dzisiejsze Rozmowy w Toku - nie przegapcie!!!

Polecane posty

Gość Caresiatko
Ale jajca i za to kocham kafe:)

Gość szczerze mowiac to te
dziewczyn sa biedne, bo nie maja pojecia,ze sa strasznie głupie. są z pewnoscia z byle jakich rodzin, nie maja zadnych sensownych wzorców, bo i skąd. przeciez one na pewno nie maja rozsadnych rodziców - wiec nawet trudno rzucic kamieniem

Ha ha ha :D Jak jej się oczy zaświeciły jak tam ona czy on powiedział, że Audi :D:D:D:D

Gość frentii
Najgorsze jest to, ze mnostwo facetow, ktorzy maja "normalne" partnerki niegdy sie do tego nie przyznaja, ale chetnie przelecieliby ta patrycje...

Gość madmłazel blaszan
ale ten tvn jest pojebany, co ma kurs prawa jazdy do bycia blachara,wiadomo ze za 1 razem przywalisz kilka razy w slupek..

Gość frentii
slaby ten program, sumie nic ciekawego

Gość w sumie to te baby sa
nieszkodliwe, tyle,ze glupie. Ale jak ich facetom to nie przeszkadza - przeciez nie szukaja intelektualisów, a po co dresowi inna kobieta

Czepiają się... Ma na tyle kasy, że nie musi pracować to super i prawda taka, że większość by chciała mieć takie życie, żeby mieć tyle kasy i nie pracować. Moje skromne zdanie :)

Gość mam nadzieje ze
codzienne smarowanie sie balsamem nie oznacza, ze pozostal mi jeden krok do zostania blachara:P

Gość frentii
Sorry, ale ta ostatnia, jak na tyle dbania o siebie, to wyglada niezbyt ciekawie, wlosy ma tragicznie znoszczone. A co do jej sytuacji, to sorry, ale czego jej zazdroscic? Ze sie cofa w rozwoju, ze nie pracuja i nie ma zadnego doswiadczenia zawodowego, ze jak maz za pare lat odejdzie do mlodszej lali, to ona zostanie z niczym i wyladuje na kasie w tesco, ze jak maz przestanie ja szanowac, to nie bedzie mogla odejsc, bo nie ma jak zarobic na siebie i na dziecko? Tego mozna jej zazdroscic? Ja nawet gdybym miala bardzo bogatego meza, to i tak bym pracowala, bo mozna sobie posiedziec w domu miesiac, moze i pol roku, ale potem taki brak celu zabija czlowieka. Ale jak widac to kwestia ambicji i priorytetow.

Gość zgadzam sie z abccda
zazdrosc przez inne przemawia, panna ma kase, nie musi pracowac a innym za dupe sciska, w sumie mi tez :p Chciałabym taksówkami jezdzić na zakupy :)

Gość obejrzałam
właśnie obejrzałam. I jest mi przykro, jest mi przykro że nie ma już z kim rozmawiać o literaturze i ambitnych filmach. a najbardziej boję się że solarki zaludnią cały świat tyle

Gość frentii
Musicie byc naprawde w kiepskiej sytuacji zyciowej, ze zazdroscicie sredniej urody dziewczynie, ktora jest zalezna od faceta, nie ma swojej kasy, a szczytem jej mozliwosci jest zrobienie sobie tipsow i kupienie dzinsowej sukienki:D

Gość frentii
Miss.m, nie stracilas zbyt duzo, program byl naprawde malo ciekawy.