Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 77une77

Mąż chce się pogodzić z córką

Polecane posty

Gość 77une77

Dlaczego topic został skasowany? :( Sytuacja jest troche skomplikowana Córka w wieku 22 lat zaszła w ciąże i wyszła za człowieka którego ja z mężem nie akceptowaliśmy!!! Mąż wtedy nie wytrzymał jak ona mu powiedziała o dziecku i o tym że chce wyjdź za tego człowieka, ojciec ją wtedy dwa razy uderzył w twarz i powiedział że albo usunie ciąże albo on nie chce jej znać! Było wiele okazji by mąż mógł wyciągnąć do niej ręke, ale on nawet nie przyszedł do niej na ślub,potem na chrzciny ani nawe na komunie wnuka! Córka jest teraz kilka miesięcy po rozwodzie ale do swojego ojca się nie odzywa Prosze udzielcie mi rady jak można sprawić by mój mąż utrzymywał kontakty z córką, ona powiedziała mi prosto w oczy że ojciec jest jej całkowicie obojętny :(

Gość niech tak dziewczyna trzyma
:D

Gość dlaczego on się tak zachował
wobec córki?

Gość suśnia
a Twój maz a ojciec córki chce tez zmiany czy to tylko Twoje żczenia ?

Gość gitarra
hmm masz męża pacana, współczuję, bo pewnie Tobie też nie jest z nim lekko :O

Gość 77une77
Bo nie akceptował jej już byłego męża! Ojciec teraz sam wyciąga do niej reke, ale ona ją odpycha! Twierdzi że dobrze jest jej tak jak jest a na ojcu jej nie zależy :(

Gość kukiliopo
Dziecko się kocha za to ,że jest a nie za to jakie jest.Tępy skurwysyn niech gnije na starość w domu starców

Gość suśnia
widzisz wiec ,ze ojciec córkę kocha i potrafi to okazać tylko wtedy kiedy corka swiadomie albo nie jest taka jak ojciec chce . przykro mi , ale jeśli Twój maż nie zmieni swojego podejscia do sprawy to niech sie modli żebyś nie umarła przed nim.

Gość 77une77
Mój mąż naprawde chce zgody i normalnych relacji z córką i chce nawet zobaczyć wnuka! liczyłam na to że porozmawiają ze sobą! tylko że ona niestety tego unika :(

Gość suśnia
ale czemu sądził ,zeo na będzie tego chciała ?

Gość a w jaki sposob twoj maz do tg

Gość Kasia 542
Aaaa dziwi się Pani córce, że nie chce go znać ? Kochała swojego męża, moze do rozwodu doszło własnie przez Pani męża, bo wiecznie się o to kłucicli ?? Córka pokochała mężczyzne, a tata nie potrafił tego zaakceptować..nie przyszedł ani na śluc, ani na chrzest ani na kumunie wnuka..córka czuje po prostu żal i wielką złość w stosunku do ojca.. ~Niech Pani postawi sie w jej sutuacji..co Pani zrobiła by na jej miejscu ??

Gość 77une77
Mąż próbuje naprawić swoją relacja z córką już od roku! Ale jednak nic z tego, od całego zdarzenia mija 9 lat :( najpierw chciał by córka usuneła ciąże :( ale tego nie zrobiła więc nie chciał mieć z nią nic wspólnego :(

Gość kukiliopo
Córką bardzo dobrze robi,ojciec odepchnął ja w najtrudniejszym momencie życia.Mściwy i zawzięty.To normalne ,że teraz kiedy się uporała z najgorszym sama nie potrzebuje go.

Gość w jaki sposob
twoj maz do tej zgody dazy? Co konkretnie robi? Sorry ale zle wyskoczyl poprzedni post

Gość Kasia 542
Jeszcze w dodatku kazał ciąże usunąć..po prostu paranoja :/ niszczył przez swoje paranoje życie córki.. Mam kilka pytań w związku z ta sytuacją: Dlaczego córka się rozwiodła ? I dlaczego mąż nie akceptował chłopaka, a w późniejszym czasie męża córki?

Gość 77une77
Ja pewnie bym wybaczyła własnemu ojcu gdyby taka sytuacja miała miejsce w moim życiu! Mąż dzwonił do niej ale ona za każdym razem odkłada słuchawke jak go słyszy. Nawet drzwi mu nie otworzyła gdy do niej przyszedł, a potem zadzwoniła do mnie i powiedziała że nie życzy sobie jego wizyt!

Gość suśnia
bo pewnie chlopak a pózniej mąz mial swoje zdanie i nie chcial tescia słuchać

Gość Kasia 542
Dlaczego córka się rozwiodła ? I dlaczego mąż nie akceptował chłopaka, a w późniejszym czasie męża córki?

Gość suśnia
myslę ,ze zamiast broni i usprawiedliwiać męza - powinnaś uzmyslowic mu co zrobil swojemu córce. Ale jak widze kreujesz swojego małzonka na pokrzywdzona strone konfliktu a córkę na wyrodne dziecko .

Gość 77une77
Nie akceptował byłego męża córki bo on jest z domu w którym był alkohol. Nie wiem o co poszło w ich małżeństwie, rozstali się w spokoju i utrzymują nawet teraz ze sobą dobre kontakty. Tak ojciec kazał jej usunąć ciąże, a gdy mu przypominałam że to jest jego wnuk to nie przyjmował tego do siebie :(

Gość Prowo kejszyn

Gość 77une77
Wiem że mąż zrobił źle ale on chce to naprawić!

Gość to niech da córce spokój
a od wnuka niech się odpierdoli w końcu stary skurwysyn chciał go zabić 😡

Gość Kasia 542
Nie akceptował byłego męża córki bo on jest z domu w którym był alkohol. Mój chłopak też pochodzi z takiej rodziny i co z tego ?? To jest pewność, że on alkoholikiem nie będzie, ma obrzydzenia do alkoholu, wie co to znaczy.. Nie można kogoś w ten sposób osądzać..jeśli mąż nie akceptował jej męża tylko z tego powodu to nie ma się co dziwić, że córka nie chce z nim rozmawiać.. Może i on chce się z nią pogodzić, ale ona tego nie chce, nie pozwala jej cos na to.. A może niech Pani porozmawia z córką, zapyta co czuje ? itp ? Może to córka jest pokrzywdzona, a nie Pani mąż ?? Straciła ojca od kąd zaczeła się spotykać z tym chłopakiem.. I dopiero jak wzieli rozwód to mężowi sie wzieło na przeprosiny ? Jeśli córka to wybaczy to będę pełna podziwu ;) pozdrawiam

Gość w jaki sposob
I to juz wszystko? To bylo cale staranie naprawy kontaktu po 9 latach niszczenia go? Popraw mnie jesli sie myle, ale ja to widze tak - twoj maz nadal uwaza , ze w tym wszystkim mial calkowita racje tylko teraz jak sie corka rozwiodla /spelnilo sie jego zyczenie/, to moze laskawie pozwolic jej wrocic do kontaktow. Nawet sie pofatygowal i zadzwonil a nawet poszedl tam z triumfujaca mina typu "a nie mowilem..." Tyle, ze widzisz, czasy sie zmienily. I to nie zaden zart ani fumy ale mysle, ze twoj maz naprawde nie jest juz twojej corce do niczego potrzebny. A o jego milosc zabiegala pewnie dlugo. Wystarczajaco dlugo aby jej wlasna milosc do niego zgasla. Wiesz z uczuciami jest tak jak z ogniskiem. Jak nie bedziesz dokladac drewna to wczesniej czy pozniej przestanie sie palic. Pora abys uswiadomila mezowi i sobie samej , ze teraz juz nie macie corce nic do zaoferowania. Mieliscie na to 9 lat. To duzo czasu. Jest takie powiedzenie - pociag odjechal. Teraz odbudowanie tego bedzie bardzo trudne i bedzie wymagalo duzego nakladu czasu i staran. Czy twoj maz na pewno tego chce? Bo z twoich wypowiedzito nie wynika. Wyczuwam w nich bardziej oburzenie, ze corka wiecej was nie chce. Ale ona nie musi juz was chciec i wy sami do tego doprowadziliscie. Jak sobie to uswiadomicie to moze znajdziesz rozwiazanie. Powodzenia Czy twoje kontakty z corka sa takie same jak meza?

Gość 77une77
Moje kontakty z córką są inne! Ja byłam przy niej zawsze, mąż naprawde zwierzał mi się że zależy mu na kontaktach z córką! Naprawde chciałby zobaczyć jej dziecko! On chce być częścią życia swojej córki! przykro mi jest z tego powodu że ona tego nie chce :(

Gość suśnia
to smutne jak my - rodzice - czesto uważam ,ze nasze dzieci są naszą " własnością " . A później oburzenie ,ze nasz " własność " może mieć swoje zdani , swoje ,zycie ,że może się ow ogóle bez nas obejść . Zastanawaim sie czy to ,ze chcecie odnowić woje relacje z córką nie wynika przypadkiem z tego ,ze jesteście coraz starsi i z trwoga zaczynacie myśleć ,ze być może nikt nie będzie sie Wami opiekował na starośc . I zgadzam sie z kims przede mną - w Twoim pisaniu pobrzmiewa nuta oburzenia - " jak to , ojciec jej laskawie przebacza a ona go nie chce ?" Zastanówcie sie jakie są naprawdę Wasze motywy - bo w nagle pobudzona milośc do córki - nie wierzę

Gość 77une77
Ja mam akurat dobre relacje z córką ale jej ojciec niestety nie :( Mój mąż jak już pisałam chce uczestniczyć w życiu swojej córki i wnuka! Liczyłam na to że on wcześniej bedzie się starał o to by ułożyć swoje stosunki z córką :( jednak stało się jak stało :(