Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnmmg

jeszcze raz pytam - makijaż na imprezę

Polecane posty

Gość nnnmmg

Niedługo idę na imprezę. Nie jest to jakaś wielka gala, impreza z pracy. Wybrałam już w co się ubiorę - zwykła mała czarna do kolan, czarne rajstopy, klasyczne czarne pantofle, mała czarna torebka. Długi sznur pereł, srebne wiszące kolczyki z perłą i srebny zegarek. Skromnie i raczej spokojnie. Chciałam więc zaszaleć z kolorowym, wieczorowym makijażem oczu. Mam swój ulubiony ale nie wiem czy nie przesadzę i czy będzie pasował - http://www.repka.pl/Uroda/Szko-a-makijazu/Ma kijaz-wieczorowy/Sylwester-2008---teczowy-makijaz-Zachwyc-sp ojrzeni.aspx Mam typ urody - zima. Ciemne brązowe włosy z kasztanowymi refleksami, raczej jasna karnacja, bardzo ciemna oprawa piwnych oczu. Acha wiek 30 lat A może macie jakis inny fajny pomysł?

Gość nnnmmg
Pytanie brzmi czy zielony-niebieski makijaz pasuje do takiego stroju? A może inne ciekawe pomysły - najlepiej z opisem wykonania?

Gość nnnmmg
Dziewczyny prosze podpowiedzcie coś!

Gość nnnmmg
Np przy tym zielono niebieskim amkijazu oczu - morski kolor paznokci?? Fajny pomysł :) A nie jest za ciemno i zbyt spokojnie?

Gość a ja pomalowalabym delikatnie
oczy-w bezach i z wyrazna czarna kreska eyelinerem, a usta pomalowalabym intensywnie czerwona szminka-bedzie klasycznie a jednoczesnie modnie:)

Gość nnnmmg
Bardzio fajny pomysł - tyle że w beżach jest mi nie bardzo bo mam mocno kontrastowy typ urody i dobrze mi w mocnych zestawieniach - czerwone usta cudny pomysł - niestety moje nie sa moim atutem w przeciwieństwie do ładnych oczu...