Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemożlwie niemożliwe

Czy istnieją zdrowi,normalnie faceci,dla których seks nie jest ważny?

Polecane posty

O,i ja właśne szukam kogos kto uważa tak samo,ze są ciekawsze (ważniejsze)rzeczy od seksu.Bo ci których ja spotykam uważaja,że to on jest najważniejsze :O dla mnie to prymitywne,ale czy natura człowieka nie jest prymitywna?.... Właściwie nadal nie wiem jaka jest odpowiedź na pytanie z tematu,zdania są podzielone....

Gość zakopianka
ja bez seksu moge zyc, nie moglabym za to chyba bez słodyczy :P i bez internetu :D

Niemożliwe niemożliwe, a chcesz faceta "normalnego", który będzie siedział na PS ? Taki na pewno jest dojrzałym facetem i gotowym na prawdziwy związek :-)

Gość zakopianka
o wiecie co, dla mojego to wazniejsza jest na pewno muzyka i lista przebojów trójki, to na sto % :D

Myślę, ze gdybym był normalny seks byłby dla mnie ważny. Może nie najważniejszy ale przypuszczalnie plasowałby sie gdzieś w czołówce.

W sumie to ja chciałabym jakiegoś romantyka,ale tacy to chyba tylko w epoce Mickiewicza żyli :P Myślicie,że pisząc "Do M." Mickiewicz myślał o bzykaniu? :P To ja właśne takiego chcę,zeby bardziej interesował sie duchem niz ciałem

Niemożliwe, energia seksualna, to energia życiowa. Każdy normalny i zdrowy facet powinien mieć ochotę na seks. Ludzie , którzy nie czują pożądania mają zwykle problemy ... albo są słabi fizycznie, albo mają jakies zaburzenia emocjonalne. Nie twierdzę, że facet , który myśli tylko o seksie jest "zdrowy", jednak poszukiwanie mężczyzny "oziębłego" może sie okazać w Twoim przypadku kłopotliwe ... gdy trochę dorośniesz i podskoczy Ci libido :-)

Nie chcę,żeby był totalnie oziębły,ale żeby nie myślał fiutem,jak wiekszość i żeby rozum i uczucia brały u niego górę nad popędem.Da się tak??

Popieram to co napisał każdy jeden - Każdy normalny i zdrowy facet powinien miec ochotę na seks. Potrzeba rozmnażania jest ważnym elementem w naszej kulturze, więc jeśli chcesz być częścią społeczeństwa musisz to zaakceptować. Nie szukaj na siłę czystej, platonicznej miłości - po prostu znajdź sobie normalnego faceta, który zainteresuje sie tobą jako całością i nie będzie chciał cię zaciągnąć do łóżka na pierwszej randce.

Gość wneryk...
A wiesz, że ten twój wielki romantyk Mickiewicz cierpiał na choroby weneryczne?

Niemożliwe, powiem Ci, że ja interesuje się rozwojem duchowym, malarstwem i uważam się za romantyka, ale właśnie seks jest dla mnie czymś, co dodaje barw i dzięki czemu życie nie jest takie szare. Oczywiście mówię tu o miłości z jedną wyjątkową osobą, bo dopiero seks przynosi nieopisane doznania :-) Myślę, że kiedy dorośniesz, to zrozumiesz, że seks może być piękny i nie należy się go bać.

Gość duzo glupot tutaj
korjonos - no wlasnie o to chodzi autorce, a wy sie tu wszyscy wymadrzacie... co za mozgi.....

Jak to "kiedy dorosnę"?Mam 20 lat,to kiedy?Jak będę mieć 40? Ty mi takich rzeczy o Mickiewiczu nie pisz,bo mój świat ideałów sie całkiem zawali

Gość Powiem prosto
takich facetów przynajmniej normalnych nie ma. Tym kobietom to się w głowach przewraca, chcą zmieniać 100 000 lat ewolucji, gdy pierwszym i naczelnym celem było zapewnienie sobie licznego potomstwa i to niekoniecznie z jedna partnerką. Kobiety - nawet 5000 lat cywilizacji, i 200 lat feminizmu i emancypacji, nie zmieni 100 000 lat ewolucji. Pożądanie seksualne jest głęboko zakorzenione i ma bardzo wysoki priorytet... Nie lepiej poczytać jak czerpać z tego przyjemność Daj jej orgazm http://orgazm.zlotemysli.pl/gpod,premiera/

Powiem prosto - masz rację :-) Niemożliwe, jeszcze młodziutka jesteś i mam wrażenie, że bardziej sie boisz seksu niż próbujesz nam wmówić, że nie masz narazie ochoty. Mówi się, że z wiekiem kobiece libido rośnie, więc jeszcze wszystko przed Tobą :-)

Gość takie jeden ...
Żelku, nie bój, są wyjątki :-)

Gość co z glaby
Ale analfabeci tutaj pisza. Tlumacze z polskiego na jelopowy dla jelopow takich jak wy. Chodzi o to zeby facet poczekal trcohe z seksem. Zeby to nie byl seks dla seksu. Tego autorka sie obawia. Nie chodzi o to ze nie chce go w ogole uprawiac z osoba ktora pokocha z wzajemnoscia. Dotarlo gamonie ????????

Gość co z glaby
I zapewniam ze tacy faceci sa, ktorzy poczekaja trcohe z seksem i nie bedzie to dla nich priorytet tylko dopielnienie milosci.