Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemożlwie niemożliwe

Czy istnieją zdrowi,normalnie faceci,dla których seks nie jest ważny?

Polecane posty

ofermo też wkladasz ręke do majtek na drugiej randce?

Dupa nie prowokacja,tak to trudno pojąć że ktos jeszcze szuka w tym zepsutym świecie czegos co nie jest zepsute? A wracając do tematu,to szkołę juz dawno skończyłam,a szkoda,bo chyba muszę sobie poszukać licealisty :P

Oferma nie drażnij mnie:P są tacy faceci droga autorko,ale są już zajęci przez innych facetów:P

Gość zakopianka
wiesz co, moj chyba taki jest. To znaczy tak mi sie wydaje, kocha mnie taką jaka jestem, nie za seks, czy cialo bo jestesmy ponad 4 lata razem i seksu jeszcze nie było. Nie moge powiedzieć, że seks nie jest dla niego ważny, bo moze jest, ale nie namawia uporczywie, nie inicjuje. Ja też nie mam dużego popędu, wiec jest ok, choć szczerze mówiąc chcialabym juz. Ale nie ma nawet gdzie i kiedy :(

Gość druuuuuuuuu
Zbyt upraszczasz sprawę, to że facet patrzy w dekolt nie znaczy wcale, iż nie jest tobą zainteresowany jako człowiekiem. Jako facet mogę stwierdzić, że zerkanie na piersi kobiety jest odruchem automatycznym, wrodzonym, pierwotnym, a podświadomie mówi o wartości kobiety (możliwość wykarmieni8a potomstwa). W podobny sposób facet patrzy na na kształt bioder (brak problemów przy porodzie). Nie krytykuj mężczyzn za takie zachowanie, bo wy (kobiety), również zwracacie podświadomie uwagę na pewne cechy mężczyzn.

zakopianka a można wiedzieć ile macie lat?Bo jeśli nieduzo to jest to zrozumałe że chłopak nie naciska,parę lat temu i ja takiego znałam,ale myślę,że teraz już nie jest taki

Gość wystarczy poczekać
Poczekaj 20 lat. Wsadzanie łapy w majtki przejdzie jak ręką odjął. :D

zapomniałam dodać ze jestem dziewicą

Gość zakopianka
dlaczego znęcam? z tego co zauważylam to on nie ma dużego popędu. ostatni raz kiedy mi powiedzial, ze mnie pragnie bylo z jakies 2 lata temu.

zs nie wnikam czy to dobrze czy żle:) oferma --doradca sie znalazł :P ide pa (serio iide)

Gość booooooooooooo
teraz zaspokaja turystki

Gość zakopianka
ja po dwudziestce, on po trzydziestce :)

Gość biedna jesteś
Jak ci te cycki oklapną to dopiero zmienisz zdanie.

Gość porabane to wszystko jest
Tak, offermo, na studiach to sie wszyscy pieprza, faktycznie... co za debul z ciebie..... znaczy sie oferma... szkoda slow...

Gość wystarczy poczekać
Tak,podszywaczu,jestem dziewicą,ale co to ma do rzeczy? :P Ja bym chciała spotkać faceta,dla którego seks byłby sprawą któregos tam rzędu,podobne jak dla mnie.Ja nie jestem aseksualna,ale jak poznaje faceta to nawet nie myślę o tym,żeby z nim uprawiać seks,skupiam sie na tym co jest teraz,tj perwszy kontakt,pocałunek itd,wszystko w swoim czasie

Gość zakopianka
no sama sie sobie dziwie. No ale jakoś tak wyszło, ze lata lecą a na seks jakoś nie ma okazji, a jak jest to nie wychodzi :D ale poza tym, jesteśmy normalni. Nikt nawet nie podejrzewa, że jestem dziewicą :)