Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemożlwie niemożliwe

Czy istnieją zdrowi,normalnie faceci,dla których seks nie jest ważny?

Polecane posty

czy to ma znaczenie że jestem shemale?

Cholera,skopiowałam cudzy nick ;) żelek-chcę,ale zdrowy aby?

"y mi powiedzial, ze mnie pragnie bylo z jakies 2 lata temu."" albo wyszedł z prostego meskiego założenia że komunikuje się coś jeden raz i to obowiązuje aż do momentu gdy powie sięinaczej... powtarzanei jest głupie :classic_cool: a zresztą chrzanienie on patrzy na cycki ona na wzrost, barki, muskulaturę, zaradność, etc więc sama nie patrzysz na niego jak na człwoieka tylko jak na materiałna partnera. Nie spotkasz się z wartościowym panem mieciem

brzydki---gdybyś ty wiedział za jakim ja facetem szalałam ostatnie 2 lata...zdziwiłbyś się :P Słuchajcie,a białe małżeństwa?Czy ci ludzie są normalni,czy może tak naprawde nie żyja w celibacie??Bo czy da się wygrać z biologią?

Gość zakopianka
no to, ze czlowiek nie ma dużego popędu plciowego chyba nie znaczy, że nie jest nienormalny, co? :O ja np nigdy nie mam chcicy od tak sobie, moze czasem jak sie piesciny to przychodzi ochota :) ale tak to nie :P

Gość zakopianka
wolę na redtube oglądać jak sie bzykają :p

Ty może nie,ale facet?Przecież oni ogólnie mają większe libdo niż my kobiety

Gość zakopianka
lepszy orgazm niż facet :p

Gość zakopianka
oj bez podszywow aczkolwiek to fakt jest: wole oglądać, niż to robi chyba, z tym, ze redtube nie oglądam :P

czuje że jak mnie któryś posunie to nabiore ochoty na ostry sex

Gość zakopianka
nie wiem czy on ma, nie mówi mi o tym, nie mowi, ze chce seksu, wiec wychodze z założenia, ze tez ma mały popęd. Kiedyś się go zapytalam, czy ma ochote to odpowiedzial: nie wiem, moze bym i mial, musze sie zastanowic :P

Ja tam nie wiem,doświadczenia nie mam,ale z tego co słyszałam i czytałam w cosmo to oni zawsze maja ochotę :D

"ł za jakim ja facetem szalałam ostatnie 2 lata...zdziwiłbyś się" pewnie był przynajmniej przeciętny ale w końcu medialne standardy i wymagania robią swoje albo był świetny ale jego wygląd pomimo że ok nie pasował do lansowanego w mtv trendu więc tak mówisz "t?Przecież oni ogólnie mają większe libdo niż my kobiety" w jakim wieku? bo u facetów rośnie, największe jest koło 20, a potem spda... a u kobiet rośnie i rośnie a spada przy menopauzie "y o 4 latach spotykania się babki i faceta i NIC" może on sie z nią towarzysko spotykał jak sięnudził a ona myslała że to związek? :D bo żona była w pracy

"nie mówi mi o tym, nie mowi, ze chce seksu, wiec wychodze z założenia, ze tez ma mały popęd" bo dziewczyna w podstawówce zobaczyła jago małego i wysmiała więc sięzablokował albo tatuś gwałcił mamusię na środku salonu :O 🖐️

Gość zakopianka
teraz to wiecie, weszła taka totalna rutyna w nasz związek i juz nie wiem czy kiedokolwiek dojdzie do seksu. na początku w sumie oboje bylismy podjarani, ale ja nie chcialam bo bylo dla mnie za wczesniej, a z czase ochota spadala i wkradala sie nuda, brak ciągnąty i tak zostalo :P

Gość zakopianka
Brzydki - nie, peniska ma fajnego :)

Gość zakopianka
no poważnie, seksu nie, ale pieszczoty tak 4 lata i 2 miesiące :) małżeństwem jeszcze nie, ale jestesmy zaręczeni