Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka ze stażem

mam ochote na skok w bok

Polecane posty

Gość Kochajaca_Zoneczka
acha.... i zamierzam korzystac z zycia ile sie da....:)

Kochajaca_Zoneczka... "weź pigułkę... weź pigułkę" ;) Oszukała Cię własna kobieca intuicja i teraz zganiasz na facetów. Na razie rozczarował Cię jeden model. Przetestuj jeszcze parę egzemplarzy i dopiero wtedy rozpisuj się o swoich doświadczeniach w liczbie mnogiej. Chcesz się nakierować na "męski styl życia" ;) litości. :O Zostaniesz jakimś kobietonem. Już lepiej wykreuj siebie - tą odrodzoną, jako "femme fatale" :) 🖐️

Gość Kochajaca_Zoneczka
Nowy w miescie do Ciebie.... jestem tak naprawde przebiegla skorpionica i kazdy facet ktorego spotkalam w swoim zyciu zgodzilby sie na sex...tak ze nie pieprz mi o zasadach meskich.....ilosc sie dla was liczy....maja zony dziewczyny narzeczone i co z tego....niektorzy z was do grobu zabiora tajemnice i grzechy hehehe....

Gość mężatka ze stażem
Dziś rozmawiałam z mężem i znów nosze się w chmurach...ehhh marze by już był obok niedługo będzie:) Zoneczko-nie wiem na 100% czy On tam jest mi wierny ...tego nawet gdyby był tuż obok nie można być pewnym ale wierze,że tak jest a ja ...hmmm chyba nie dam rady go zdradzić-pewnie pomyślicie ,że "baba nie wie czego chce"ale tak właśnie działa rozmowa z nim-JEST TAM ALE TO JEDYNA OSOBA KTORA KOCHAM..a KOCHAM GO CAŁYM SERCEM:)

Gość dokładnie tak korzystaj z
życia póki czas, później będziesz starą rurą (tak jak ja) niemalże z cnotliwą przeszłością...

Gość taki jeden on
meżatka a powiedzmi tak szczerze po co on pojechał za tą granicę? tylko nie mow mi ze po kase......to byla ucieczka jego przed tobą? czy ty mialas go doscy i wyslalas tam? Jakie pieniadza wynagrodza ci rozstanie i ryzykowanie ze wasze małzenstwo moze tej proby nie przetrwac. To ze on tam kogoś ma nie mam watpliwosci ale zawsze mozna to tlumaczyc potrzeba sesku... scagnij go do domu i niech juz nie wyjezdza bo w konu go zdradzisz!!!!!!!!!

męzatko ze stazem! czytałem prawie wszystkie podpowiedzi jak powinnaś się zachować i wiele było z torunia i okolic.moim zdaniem jezeli czujesz potrzebę i masz mozliwości spełnienia swoich marzeń nie powinnaś sie zastanawiać.zaręczam ze na nowo odnajdziesz siebie poczujesz się potrzebna i kochana .

Przestańcie pieprzyć!Jeśli go naprawdę kocha to zakończy się tylko na myśleniu!!Bo miłość to nie tylko sex!!Ludzie,tym się różnimy od zwierząt-że umiemy kochać i panować nad swoimi popędami!!Mężatko ze stażem-przeanalizuj swoje zachowanie i swoją miłość-czy to aby na pewno miłość a nie już tylko przywiązanie???

Gość malakoloko
witam. powiedzcie mi co myślicie o takiej sytuacji: znam człowieka od roku, przyjaźnimy się jako małżeństwa, czasami spotykamy, ...i teraz...podoba mi się mąż koleżanki, ja jemu też...parę razy się całowaliśmy i ogólnie jakieś piesczoty etc.- ale w sumie oprócz jego codziennych smsów nie ma, nie dąży do tego by mnie zobaczyć chociaż w sumie raz na tydzień mógłby- ale nie wiem czego tego nie robi. Ale cały czas pisze- to znaczy pisz e smsa raz dziennie. Więc jezeli nie chce mnie widziec, to po co pisze?nie rozumiem tego.odpowedzcie co myślicie w tym temacie.Do czego on dąży?bawi się tylko w zaczepianie mnie smsami?.pozdrawiam

Gość malakoloko
raz się onanizowaliśmy wspólnie a po wsadził mi palec do cipki ale to wszystko co mam zrobić

Gość onnnn
Może jest jakas chetna pani z krakowa

Gość kulfon07
ludzie się zdradzali. Sam mam na koncie ze 20 wiernych żon. Większosć zdradzi meża jeśli trafi na atrakcyjnego faceta, zdradzi ze złości, zdradzi za kase z ciekawości. każdy pretekst dobry. A te pirdoły o miłosnych zakęciach, śmiechu warte. Mija ileś tam lat i kobieta patrzy w lustro i myśłi dla kogo ja poświeciłam młodość, miałam tyle propozycji a byłam wierna temu chamowi nieudacznikowi, on tylko kocha pieniądze i swój samochód. I zawsze znajdzie się facet co nawinie makaron na uszy i piękne słowa o wierności ida na śmietnik. Przymijcie że na 75 procent wasz partner zdtradza. Nie nie czyjś nie obcy tylko wasz i im więcej mówi o uczuciach tym wieksze prawdopodobieństwo że zdradza.

Gość gość
http://randkiwsieci.pl/ SUPER STRONKA MOŻNA GADAĆ PRZEZ POCZTĘ ILE SIĘ CHCE POLECAM A ZA MIESIĄC 11zł jak założysz konto za darmo a jak chcesz tylko oglądać i czytać ogłoszenia to nie wykupujesz dalej i masz spokój a jak w następnym miesiącu ci się zachce to znowu sobie miesiąc wykupujesz no super jest POLECAM!!!!!!!!Można w każdej chwili zrezygnować bez niczego.

Gość Kaśka Szczecin
Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina: www.pandlapani.szczecin.pl , po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na spotkania, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale poleciłabym go takiej osobie, która chciałaby spróbować, dyskretnie, bez pośpiechu. Obecnie mam już stałego partnera, ale jak ktoś samotny to zostawiam namiary, mi pomógł bardzo i byłam zadowolona.

Gość on39
...mam ochotę na sex z mężatką

Gość gość
Witam.Zapoznam sie z atrakcyjnymi mezatkami z Wawy.Jestem niebieskookim ladnym blondynem 28l.Moj email conrad.swiss@o2.pl pozdrawiam

Gość gość
Jak szukacie kogoś dla siebie z kim będziecie mogli skoczyć w bok to zaglądajcie na mynago czy inny zbotnik, będzie Wam łatwiej szukać.