Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp - pamiętacie ten temat?

Polecane posty

Gość bazienka co ty gadasz
jakie piesospony?

Gość znaczy sie piesosempy

lódzie ratunku na pomoc! po ulicy lata banda jaszczombióf gotowyh zjeść mojego psa pudelka! Krfiorzercze jaszczombie połychają inne piesy jak smoki owieczki! co robić?

Gość zlap ofce zaszyj jej
sjarke w bzuhu i nieh te jaszczembie zerzra ofce i wtedy jak w tej bajce o szegczyky dratefce co byl smok to jaszczembie padna tak jak smok paduł!!

tylko skont ja wesme pódelka wyphanego siarkom? bo na ofce to nie polecom, ofców jaszczombie nie jedzą, tylko psy pódelki.

Gość bubububi
ja tylko pamietam jeden temat ktory podchodzil pod czysta prowo i ile okazal sie na serio prowo :D brzmial tak "dziś przyjaciółka wyznała mi masakryczną prawdę..." kojarzycie to ?

Gość brejking njus
Sprafdziłem w IPNie - Jaszczomp ciongle wspułpradzuje z sempem KGB, asz strah pomyźledź co teras knujom :O

Gość póndelkowa
Moderatorki powinny dostać po dópie za skasowanie takiego topiku Przecież ten temat był nawet w polecanych...Można było napisać książkę na jego podstawie,a tak,został bezpowrotnie utracony. Wstydźcie się!!! 😭

Gość majka na orencz
oamietam ten temat, nie wiem czemu go usuneli plakalam ze smiechu jak go czytalam haha

Gość 5176596
I CO S PÓDELKIEM????????????????

Gość Still Nasty
A morze to facale nie był jaszczomb. Morze to był kojot. Czytałam na jakims popularno-naukowym portalu typu "bamboszek" rze piesa Dżesiki Simpson- wybitnej intelektualiski z Hameryki- porwał kojot właśnie, i rze pes we starciu z kojotem nie ma szansów na pszeżycie i na ocalenie jakiekolwiek w sęsie ogulnym. Pocieszajonce w tym fszystkim jezd to, że w takiej opcji dupelek nie cierpiałby zbytnio bo zostałby porzarty w tempie ekspress. Zastanufcie się nad tym.

Gość moze faktycznie
to był kojot? warzne aby pódelek jakims códem ocalał! pzecierz on nie morze umzec no nie morze i jurz!!!!!!!!!!!

Gość bazienka nawet
mnie nie strasz:o

Gość Still Nasty
A morze kojot połknoł go we całości?! I teras siedzi tam sam, we ciemnej ciemności niczym zbłonkany Dżepetto i jego wystrugany syn Pinokio we brzuchu wieloryba?! Jak on się musi tam czuć? Napewno cierpi! Ratujmy pudelka!

Gość we całosci
o nieeeeeeeeeeee co ty piszesz, o nieeeeeeeeeeeee

Lódzie jest PÓDELEK!!! jaszczomp pszelatywał koło mnie i tszymał pódelka w pysku!! opserwowałam go z daleka jak leciał nat choryzątem i wypuścił go!! idę szókać pódelka! Kto się zapisóje do grópy poszukifafczei?

Gość ja ja sie zapisóje
szókajmy pódelka!!!!!!!!!!!!!!!

Jako założycielka topikełe, zarządzam natychmiastowe poszukiwania pudelka :D I zapisuję się do grupy poszukiwaczy:classic_cool:

ja siem dopisójem do grópy poszókifafczei.. .weznem latarkie z nofymi bateryjami, co jom w tesku kópiłam, bo ciemno jósz

16.00 a czy to nie za puźno? Proponuję jutro z samego rana! O 8.00 napuźniej, bo teraz szybko się ciemni i 16.00 za puźno! A poszókiwania mogom zajońć durzo czasu!!