Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niewyspana

ile zyje komar???

Polecane posty

Gość jestem niewyspana

Otoz mam w pokoju komara, ktory upatrzyl sobie odwiedzac mnie w nocy codziennie... Przez to juz trzeci dzien jestem niewyspana. Gdy tylko uslysze bzyczenie nad moim uchem od raz podnosi mi sie cisnienie, w konsekwencji nie moge spac. Kiedy zapalam lampke i chce dziada zabic, nagle cichnie, a jesli nawet gdzies go slysze to niestety nie widze...Sama odkrywam sie zeby go przechytrzyc ale bestia jest sprytniejsza ode mnie i nie korzysta. kiedy daje sobie spokoj i gasze swiatlo po jakims czasie znowu slysze bzyczenie. Historia sie powtarza co noc. mam dossc!! fakt mam juz chyb ajakas fobie na tym pkt... Moze ktos mi poradzi co mam zrobic z intruzem ???

Gość jestem niewyspana
myslisz ze to takie latwe, zeby usiadl troche mnie pozarl i dal sobie siana. Sama juz bym chciala byc pogryziona przez komara niz niewyspana... coz z tego ze ja sie odkryje, zapale swiatlo by go zabic, jak on w tym czasie cichnie. I tak ze mna sie bawi juz 3 dzien, a ja juz ledwo chodze. Dzisiaj budzialam sie z 5 razy i za kazdym dostawalam bialej goraczki

O matko, jak ja bym się przejmowała każdym komarem, to już od wiosny bym nie spała :D Mieszkam blisko jezior i co noc mi jakiś bzyka nad uchem :P