Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusia26

spitala

Polecane posty

Gość niusia26

hej! mam druga spirale po urodzeniu drugiego dziecka z pierwsza bylo wszystko ok mialam ja 5 lat teraz mam druga juz ponad rok i lekarz ostatnio mi powiedzial ze musi ja usunac poniewaz sie wysuwa i boi sie zeby nie bylo ciazy! ja sie nie zgodzilam na jej zdjecie poniewaz uwazam ta metode antykoncepcji za najlepsza. niewiem co mam zrobic moze to lekarz mi zle zalozyl i dlatego sie wysuwa skoro piersza byla ok ??? i chce uniknac odpowiedzialnosci. przeciez za nia zaplacilam troche kasy .

Gość położna_poznań
nie obawiaj się, czasem się zdarza i nie ma to nic wspólnego z bledem lekarza. przecież można założyć nową. jesli się wysuwa to nie stawiaj oporu z jej usunięciem, bo skoro jest źle założona to źle "działa". zaskoczy Cię ciąża i dopiero będzie problem.

Gość niusia26
a jesli nastepna spirala bedzie sie wysuwac?? czy raczej bedzzie dobrze od czego to zalezy???

Gość joojjjjjjj
a potem urodzi ci się dziecko ze spiralą w głowie albo w brzuchu - gratuluje

Gość czeresznia
Witam. Mam do sprzedania spirale NOVA T 380 kupiona 1,5 tyg temu, opakowanie nienaruszone, paragon. kosztowala 137 zł - oczywiście sprzedam taniej :) kontakt : czeresznia@interia.pl