Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fetyszysta

hahahahaha

Polecane posty

dziś na dzielnicy poszła fama, że tutejszy raper, żeby podtrzymać swój status quo na koncercie kazał zlinczować 15latka. Jaki koleś musi mieć mały móżdżek z małą pytą na czele :))))) A uważa się za mega gwiazdę :D

Gość shake your hands
bardzo kurwa smieszne 💤

Gość 1234567.......
trąbili o tym od rana w radiu ....ponoć jakiś fan pokazał mu palec w wiadomej pozycji a ten idiota krzyknął ze sceny że mają z nim zrobić porządek i chłopaka pobili mam nadzieję że odpowie za to ...wielki mi artysta

oj tam, pobicie śmieszne nie jest. Śmieszny jest ten rymujący ciołek :) Swoją drogą teraz wataha hiphopowców zrobi z niego bohatera, ale czego oczekiwać :) ladaco, mam nadzieję :] A nadzieja matką... wynalazków

Peja to nie raper oszołomie, tylko wyjec bez talentu. Raperzy są czarnoskórzy. Niektórzy uważają, że Eminem jest białym raperem, ale ja uwazam, że to g. a peja i banda polskich frajerów w spodenkach jakby walneli kilogramowego klotsa, to zwykłe cwele, a nie raperzy.

VB, oj tam, możemy sobie o tym pogadać. Rap był muzyką etniczną, aż do momentu skomercjalizowania. Wypłyną po fali ruchów kontrkulturowych oddających głos mniejszościom. Można mówić o polskiej tradycji rapu, ale tradycja jest krótka: Kaliber 44 jako jedyny był zespołem kreatywnym, eklektycznym(nawet gitarzysta Kata coś z nimi nagrywał) i - jak na hip hop - niezwykle przewrotnym w tekstach. A oszołoma sobie wsadź w dupę i nim poruszaj w przód i w tył :]

Gość
:classic_cool: jeszcze , jeszcze chce Was sobie poczytac :classic_cool: :>

Gość
lubie męskie kłotnie na dośc wzglednie wyoskim poziomie :classic_cool: :) :>

Gość b podobna akcja
no pewnie ze peja to nie raper tylko smiec najzwyklejszy:o taka sama akcja byla w opolu kiedys!

Gość
tutaj juz nie ma na co liczyc ?😭 tak dobrze Wam szło :classic_cool: :>

VB zwinął swoje zabawki... Cóż począć, lipa. Też jestem rozczarowany. Może jak wrócę z zakupów znajdzie się inny jurny samiec i stworzymy dla Ciebie igrzyska ;]

Gość was chyba pogieło
Peja jest zajebistym Hip-Hopowcem i jak koleś mu fikał na koncercie to dostał pare plaskaczy i sie nauczył. Sprubujcie sukom pokazać faka!!! Pałą przez plery albo po bebechach i na psiarnie!!!

Gość kruca fuks
cha cha cha cha cha cha pisze sie tak :-P

Gość och jak mi dobrze tak mi rób
jaki raper? u mnie na osiedlu mieszka jeden, ale taki z niego raper, że nic nie robi tylko sie swoim wanem wozi na dzielni i nic nie robi, zresztą tu jest elo młodzież indie biatches a nie jakieś hhh obszczymurki ;] no cóż hip hop podupada i nic sie nie da z tym NA SZCZESCIE zrobic ;) teraz rock indie pop electro ;) :) :)

kruca fuks, a nie jest tak, że obie formy są poprawne, tylko 'ceha' jest tradycyjne, bo kiedyś słyszalna była różnica między h dźwięcznym i bezdźwięcznym, z kolei jednym z głównych kryteriów jest kryterium ekonomiczności języka? :] och jak mi dobrze, nie podupada, jest w mainstreamie, obok rocka jest pupilkiem MTV i całej reszty :] I nie łap mnie za to, że np. Moskwa jest pupilkiem MTV, bo takie zespoły są po obu stronach, czy właściwie w każdym gatunku obecne, za słabe, żeby się przebić :] Czy jak kto woli za mało komercyjne, wychodzi na to samo :)