Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos pomoc moze

po jakim czasie od narkozy mozna starac sie o dziecko?

Polecane posty

Gość ktos pomoc moze

W poniedzialek bede miala zabieg w narkozie. Chcialabym niedlugo zajsc w ciaze, ale nie wiem, jak dlugo w organizmie utrzymuja sie skutki narkozy? Przegrzebalam cala siec i dalej nic nie wiem :O moze ktos wie?

Gość chyba nie ma takich ograniczen
bo niby dlaczego miałby by być? I jakie skutki narkozy?

Gość 1234567.......
też nie umiem odpowiedzieć ile czasu po narkozie można bezpiecznie starać się o dziecko i czy to ma jakiś wpływ ....najlepiej zapytaj się lekarza który będzie Cię znieczulał zawsze przed podaniem narkozy robią wywiad

Gość no właśnieeeeeeeeeee
jakie skutki narkozy???????

Gość klottylda
Narkoza niesie za sobą zdrowotne konsekwencje - oczywiście nikt sobie narkozy dla przyjemnosci nie dozuje, zawsze jest to koniecznosć i ostateczność - ale nie pozostaje bez wpsływu na zdrowie. Niektórym sie po narkozie psują zęby, wypadają włosy. Jeśli komuś nie wypadają i sie nie psują, to pewnie ma mocniejsze zdrowie, ale nie znaczy to, że narkoza jest dla niego obojętna. Co to ciąży, to nie mam pojecia.

Gość nie chrzań głupot kobieto
jestem pielęgniarką anestezjologiczną i od zadnych leków stosowanych w trakci znieczulenia ogólnego nie wypadają włosy ani sie zęby nie psują!

Gość Dorota00007
Moj chirurg powiedzial ze minimum 3 miesiace od narkozy do starania sie o dziecko nalezy poczekac. NArkoza niesie ze soba ryzyko powiklan to chyba rzecz jasna, ale rowniez generalnie oslabia organizm! Stan skory, wlasnie wlosy i ogolne samopoczucie moze ulec na jakis czas pogorszeniu dlatego nalezy dbac o siebie nie tylko po narkozie ale rowniez przed gdyz im silniejszy organizm tym slabsze negatywne skutki narkozy i zabiegu ktory odbywamy.

Gość gość
ale bzdury, miałam w narkozie i hsg i laparoskopię jajników, po każdym z zabiegów miałam wręcz zalecenie (od jednego z najlepszych profesorów w dziedzinie niepłodności)starania się o dziecko zaraz po ustaniu krwawienia

Gość gość
Ja miałam narkozę w ciąży... Po 4 miesiącu... co prawda zabieg krótki (wycięcie guza z piersi), więc narkoza to nie była jakaś końska dawka.. ale jednak narkoza...

Gość gość
W ciągu roku miałam 3 narkozy. I zaczęły mi wypadać włosy oraz psuć się zęby. Lekarz stwierdził jak i również dentysta że mój organizm się osłabił i mogło to wpłynąć ale nie musiało. Każda "chemia" źle wpływa. Ale należy wybrać mniejsze zło. Włosy odrosną, zęby się zaleczy. Ważne żeby żyć !!!!!