Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w swiecie marzen

czy warto zaufac

Polecane posty

i Znowu zaczynasz chciałam tylko coś wiedzieć,dowiedziałam sie ,nie myliła mnie intuicja a więc sie znam na facetach tyle na ten temat

ty też sie od nich nauczyłeś żenujących tekstów i wklejania linków na serduszka i kwiatuszki też przyjdzie czas prawdziwy mENski facecie z kafe:D

Gość no nie kłóćcie się

sami wpadasz w pewna pulapke, zbyt czesto stosujesz wybieg - "zartowalam", ja rozumiem jakie to jest wygodne, ale moze niesc za soba nieoczekiwane konsekwencje

nie zs to Ty bierzesz wszystko na serio jestem jedną z niewielu kobiet z kafe,które nie robią z siebie wszystko- wiedzące z matematyką to był żart,chciałam tylko sprawdzić czy darujesz sobie komentarz czy też nie nie darowałeś ...

to nie jest wybieg po prostu wiem co o mnie myslisz,jak mnie spostrzegasz i jak traktujesz kafe. nie piszę tego złośliwie

Gość są parą
??

nie jesteśmy parą nie bedziemy każdy debil widzi ze do siebie nie pasujemy:) ok zs koniec tematu do następnego razu :D

Gość właśnie zamierzałam
ale i bez tego widać że się bardzo lubicie :)

16:31 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery koniec tematu do następnego razu poczekasz na wieksza publicznosc? o to chodzi? nie o to chodzi,za każdym razem kiedy bedziesz ze mnie próbował zrobić głuptaska zareaguje. nie pisz mi że to tylko net itd.to nie pomoże zawsze reaguje kiedy mnie ktoś umniejsza:) pozdr

sami to dobrze bo ja z matmy jestem kiepska :P :D

heheh ike to co oferujesz pomoc ale na tlenie napisze Ci co miał wczoraj z majcy ,ciekawe ile bedziesz potrzebowac czasu na odp:P

sami bo mój mąż jest zajebisty z matmy:) a po za tym az TAK kiepska nie jestem , żeby nie spróbować:P

znowu nie macie co robic? dziewczyna ma problem, chce pogadac a Wy znow pierdolicoe głupoty zasmiecając topik... moze od razu stwórzcie sobie swoj własny i tam bedziecie sie kłocic?