Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123pytam123

Jaki seks jest lepszy w zwiazku czy przygodny?

Polecane posty

Gość 123pytam123

Ostatnio doszedlem do wniosku, ze takich przygodnych lasek to ja sie boje dotykac i ze w sumie seks jest mocno ograniczony. Moze zamiast tego typu znajomosci lepiej miec serie zwiazkow? Seks w zwiazku tez moze byc super, byle partnerka byla chetna (a nie ciagle mowiaca NIE to, NIE tamto, NIE na twarz, NIE na brzuch, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...). Jak uwazacie?

Gość to zależy jak kto lubi

Gość stanowczy_facet_
Ja wolę przygodny.

Gość aaawwwwww
tak pieprz sie z kim popadnie a potem aids, kiła, czy hpv

Gość franciszek_leopold
zdecydowanie seks w zwiazku. tego poczucia bliskosci nic nie zastapi. natomiast po jakims czasie cialo partnerki mi sie nudzi i chcialoby sie podotykac innych piersi i przeczyscic inny komin :) jesli chodzi o seks przygodny to sam akt seksualny moze byc ok, dla mnie najgorsze jest co potem. czesto mi sie zdarza, ze okazuje sie, ze partnerce sie wydawalo, iz po seksie nastapi dalszy rozwoj znajomosci. no i zostaje takie poczucie emocjonalnej pustki. nie ma to jednak jak sie przytulic po seksie do ukochanej i jeszcze troche sie popiescic

Gość papierowy_ludz
pierdol sie, jesli jeszcze potrafisz ;) to cytat z jednej z moich ulubionych ksiazek :D

Gość bubacza
no wlasnie, po jakims czasie stala partnerka, badz partner sie nudzi. wtedy trzeba zajrzec na jakis seksportal (np. http://www.sexpartnerklub.pl ) i sobie troche (po)zycie urozmaicic ;))

Gość 123pytam123
@bubacza: co to za portal (z roboty nie wchodze)? Bo prostytutki to k* odpadaja -- najgorszy seks na swiecie. Jezeli juz umilac, to sobie i partnerce, poprzez jakies inne zadbane parki. No nie?