Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość glupota ludzka ech
egeszegee -Dziekuje Ci bardzo!Pogadam z Mama ale najpierw musze z chlopakiem:( Krytykuja mnie, ale ja sie z tym liczylam.Jednak musialam gdzies sie wyzalic i komus o tym powiedziec bo inaczej zwariuje:(

''Gdybym byla taka k**wa o jakiej piszesz, wrobilabym w to dziecko swojego chlopaka, jednak ja tak nie potrafie. '' Nie zrobisz tego tylko ze strachu bo wiesz że sie wyda. Gdybyś miała pewność że nigdy sie o tym nie dowie to zrobila byś to bez zawachania tak jak sie puściłaś z tamtym. Niestety takie dna jak ty też chodzą po świecie.

Gość glupota ludzka ech
Eh kochana -Nawet nie wisz jak sie ciesze, ze jest tu ktos kto byl w podobnej sytuacji!Jesli mozesz napisz prosze jak powiedzialas o tym swojemu chlopakowi?Jak on zareagowal?dlugo byliscie razem?

Solidarność jajników nie ma granic. Jak się jedna puści to druga jeszcze ja pociesza.

Gość odpowiedź na pytanie
ja także byłam w związku na odległośc przez 2 lata. Tęskniłam i brakowało mi go jak diabli, a że go kocham nie w głowie mi byli inni. Teraz mieszkamy już razem. Zastanów się, czy Ty rzeczywiście go kochasz, bo może to, że przespałaś się z innym świadczy o tym, że nie. Może teraz czujesz, że Ci na nim zależy tylko dlatego, że związek z nim jest czymś znanym, stabilnym, a Ty właśnie teraz zaczynasz nowe, inne życie i po prostu się boisz. Może Wasz związek i tak rozpadłby się wkrótce, bo nie wyobrażam sobie zdrady kogoś kogo się kocha, bo wtedy chce się tylko tej osoby, nie innej. Poza tym wypadałoby najpierw zakończyc związek, a potem zaczynac coś nowego. To kwestia zasad i szacunku dla drugiej osoby. powodzenia życzę.

Gość niewiadomaaaaaaa
dlaczego większość z Was potępia dziewczynę.... chyba raczej nie nam oceniać postępowanie... dziewczyna prosi o radę o pomoc... wsparcie a nie potepianie, skalpowanie i obrzucanie wulgaryzmami. Doskonale zdaje sobie spraqwę z tego co zrobiła... juź sam fakt zaistniałego zdarzenia jest dla niej nauczką... a ponadto nie jesteśmy pewni, że chłopak dziewczyny będąc daleko równiez jej nie zdradza... Czy juź jesteś 100% pewna, że jestes w ciąży? Na poczatek wizyta u lekarza i sprawdzenie stanu zdrowia. Niestey nikt czasu nie cofnie, sama musisz podjąć decyzję. Jeśli chcesz walczyc o chłopaka musisz mu o wszystkim powiedzieć. Jeśli chcesz być z tym drugim, od chłopaka odejdź nie mówiąc nic....

Gość do michał3
jak się puszczają faceci - panuje zmowa milczenia. gdyby istniała możliwość zajścia w ciąże przez faceta dopiero wyszło by na jaw ilu zdradza swoje dziewczyny, żony, partnerki.... i statystyka była by przerażająca....

1. chłopakowi należy się wyjaśnienie.. nie musisz odraz mówic mu o ciąży, po prostu zerwij i tyle. Wymyśl inny powód jak się boisz mu prawdę wyznać. . .tyle że to gra na zwłokę. 2. dziecko urodzić musisz i bez głupot ! 3. porozmawiaj z tatusiem tego dziecka jak się zapatruje na obecną sytuację i jak dalej widzi wasze życie i swoją rolę w życiu Twoim i dziecka. 4. jak już się dogadasz z tatusiem dziecka to powiadom rodziców o zaistniałej sytuacji... napewno się od Ciebie nie odwrócą. 5. nie ma sytuacji bez wyjścia 6. nie płacz i nie kieruj się emocjami bo zaszkodzisz sobie i dziecku :)

niewiadoma: dziewczyna ma problem, bo jest w ciąży. Z tego, co napisała, jakby nie była w ciąży, tylko przespała się z tym innym, problemu dla niej by nie było. Dla mnie coś jest jednak nie tak z zasadami. mam ją głaskac po głowie? A Ty chciałabyś byc na miejscu jej chłopaka? byłabyś tak samo wyrozumiała?

Jeżeli to facet by zdradził to żadna z was nie zostawiła by na nim suchej nitki. Ale, że to kobieta sie kurwilą to zawsze jest dla was jakieś usprawiedliwienie i sytauacja łagodząca.

Michał3: nie uogólniaj, ok?

Gość Lilth
Nie pochwalam tego co autorka tego wątku zrobiła, ale nie wyzywajcie jej od dziwek i innych, bo za jakich byście się nie uważali świętych, to też jesteście tylko ludźmi i też popełniacie błędy. Nie prawcie jej teraz morałów, bo ona o tym wszystkim dobrze wie, ale już czasu nie cofnie. Do dziewczyny - myślę, że powinnaś najpierw porozmawiać z mamą, jeśli masz z nią dobry kontakt. Poproś, żeby Cię nie oceniała, wyjaśnij całą sytuację. Jeśli będziesz wiedziała, że od niej otrzymasz wsparcie i pomoc, to lepiej się już poczujesz. Powiedz później chłopakowi. Ale nie pisz mu tego w mailu czy na gg, tylko najlepiej gdybyście się spotkali. Lub napisz list. On ma prawo wiedzieć. Co zadecyduje, to się okaże. Możliwe, że nie będzie chciał Cię znać. Możliwe też, że zdecyduje się być dalej z Tobą i opiekować dzieckiem. Różnie może być. Ale ciąży nie usuwaj, bo to dziecko jeszcze Ci przyniesie w życiu dużo radości i będziesz dzięki niemu szczęśliwa. Mimo że zdradziłaś, mimo wszystko i tak Ci współczuję takiej trudnej sytuacji i życzę Ci też powodzenia. Mam nadzieję, że jakoś ułożysz sobie życie. Życzę Ci mądrych decyzji.

Gość Eh kochana
Byliśmy ze sobą 4 lata. No niecałe 2 miesiące brakło. Miałam tyle lepiej że on był z mojej miejscowości tylko pracował daleko i też przyjeżdżał raz góra dwa razy w miesiącu. Umówiłam się z nim w neutralnym miejscu. No i na początek przeprosiłam wyjaśniłam co do niego czuje opowiedziałam jak do wszystkiego doszło. Domyślał się. Może nie ciąży ale że kogoś mam. Było mu przykro widziałam to. Mnie również. Po jakimś czasie zadzwonił i powiedział że chciałaby ze mną to dziecko wychować ale nie mogłam zwalić na niego takiej odpowiedzialności. Mimo wszystko dużo mi pomagał i do dziś jest moim najlepszym przyjacielem.

Gość niewiadomaaaaaaa
odpowiedź na pyatnie ja jej nie pochwalam, nie głaszczę po głowie ani nie potępiam. ja mam swoje zasady i ich nie łamię. dziewczyna prosi o pomoc więc odpowiedziałam: [ Niestety nikt czasu nie cofnie, sama musisz podjąć decyzję. Jeśli chcesz walczyc o chłopaka musisz mu o wszystkim powiedzieć. Jeśli chcesz być z tym drugim, od chłopaka odejdź nie mówiąc nic....] pisała, że zrobiła test. nie pisała, że była u lekarza. testy nie dają 100% pewności.

Gość egeszegee
ejjjj podczas mycia wymyslilam cos !!! mianowicie pomysl okropny ale moze skorzystasz powiedz mu ze zostalas zgwaclcona!! i jestes w ciazy i co macie z tym zrobic zobaczysz czy cie kocha tak naprawde czy bedzie kazal usunac itd powiedz ze to podczas wracania do domu ! byle nie na imprezie

Gość glupota ludzka ech
Michal ja doskonale rozumiem Twoja krytyke i to, ze w taki sposob o mnie myslisz.Moj chlopak to Twoj imiennik, chyba dlatego nie ignorowalam Twoich wypowiedzi. Nie oszukalabym go kolejny raz i wrobila w to dziecko, nie ze strachu ale z szacunku do drugie czlowieka, a w tym wypadku jest trzech(moj chlopak, chlopak z ktorym mam dziecko i niewinne dziecko)Sumienie by mnie zzarlo a nie strach ze kiedys sie dowie o prawdzie.

Gość egeszegee
wiem wiem okropna jestem :)

Gość jdkfhakjh
kiedys dzifki kamieniowali, szkoda ze ten szlachetny rytuał upadł.

Gość egeszegee
a co myslisz o mojej wersji?

Gość egeszegee
moj maz to michal i moj syn michal junior

Gość sadasdsa
egeszegee: pochwal sie mezowi jaka jestes zdolna kretaczka :D

Gość egeszegee
no wlansie mu mowilam co wymyslilam na pewno lepszy pomysl niz aborcja:)

Gość do jdkfhakjh
szkoda że kiedyś facetów nie kamienowali....... ale z drugie strony gdyby kamienowali to ludzkość do tej pory by wymarła.... :D

Gość lilth30
bajadera jak cholera Ma racje w swoich odpowiedziach, o usunieciu dziecka nawet Kochana nie mysl,bo to najciezszy z grzechow, co ta istotka jest winna, zobaczysz,ze jak urodzisz bedziesz najszczesliwsza na swiecie pomysl jak cudownie bedzie widziec jak dorasta ,mowi mamo wlacz sobie ta piosenke jest najcudowniejsza na swiecie , spioewa ja malutka dziewczynka, ale dla efektu radze cały filmik ogladnac http://vodpod.com/watch/289535-cleopatra-stratan-mama zawsze na tym płacze :( , jest najcudowniejszym dzielem jakie widzialam i slyszalam, a Ty sie nie przejmuj, zerwij z tamtym chlopakiem,z ktorym bylkas dotychczas,bo sama pomysl, czy mialabys sumienie go oklamywac do konca zycia,nie sadze, ja tez nigdy bym tak nie zrobila,a co do plucia sobie w twarz to stało sie, czasu nie cofniesz pomysl o przyszlosci z ojcem dziecka,bo to bardzo wazne i chyba najlepsze rozwiazanie, nie licz na to ,ze Twoj chlopak po wyjawieniu bedzie mily,bo tak sie nie stanie, postaw sie na jego miejscu, masz 2 wyjscia,albo zerwac z bylymm tlumaczac sie ,ze zbyt wielka roznica pomiedzy miejscem zamieszkania itd. lub powiedziec prawde, ktora bedzie dla niego bardzo bolesna, trzymam kciuki za Ciebie, musi sie ulozyc 🌼

Gość lilth30
widze powyzej,ze ktos ma prawie taki sam nick jak ja :)

Gość glupota ludzka ech
Eh kochana -Zazdroszcze Ci tej odwagi, ja jakos nie moge sie przelamac:(Probuje codziennie mu o tym napisac ale zaraz zaczynam plakac i blokada:(Moze powinnam jeszcze poczekac?Sama nie wiem:(On bedzie niedlugo na gg, caly czas udaje ze wszystko jest OK:(To tez mnie meczy! Nie wiem, ale wydaje mi sie, ze moja Mama sie domysla, ze moge byc w ciazy!Wypytuje mnie co sie dzieje, czemu jestem taka zamknieta...Gdybym byla w ciazy z moim chlopakiem powiedzialabym jej, ale wstydze sie, powiedziec ze zdradzilam go i jestem w ciazy:( Z tym gwaltem...wiesz az sie usmiechnelam, ja tez wymyslam co chwile cos nowego, np przed chwila przeszla mnie mysli zeby napisac do chlopaka ze dowiedzialam sie ze mnie zdradza, ale to tylko glupie mysli, nie chce juz wiecej klamac, chce to wyrzucic z siebie, tylko czekam az przyjdzie mi ta odwaga:(Moze dzieki temu ze tutaj napisalam bedzie mi latwiej porozmawiac z nim.Szczerze to nie chce zeby jechal tyle km do mnie i po tym jak mu powiem wracal do siebie.Moze dzisiaj uda mi sie napisac i mam nadzieje ze nie bede sie blokowala:( Jesli chodzi o testy zrobilam trzy, bo nie moglam w to uwierzyc, trzy pozytywne, miesiaczki nadal nie mam, wiec 100%jestem w ciazy. Jestem juz umowiona na wizyte u ginekologa.

Gość niewiadomaaaaaaaaa
więc radzę...idź do lekarza. upewnij się. dopero poźniej powiedz chłopakowi.

Gość glupota ludzka ech
Ja wiem, ze jestem w ciazy.nigdy nie spoznialy mi sie miesiaczki, poza tym jedna kreska i zaraz druga po niej!I tak trzy razy. Wiecie ze mi troche ulzylo...Jakos lepiej sie nagle poczulam.Moglam wczesniej tutaj napisac, tak sie z tym meczylam, beczalam po nocach nie moglam w ogole spac.On juz pisze na gg, napisalam ze zaraz bede.Trzymajcie prosze kciuki, zebym przelamala sie i odwazyla mu o tym napisac.Powiedziec prosto w oczy nie dam rady, napisac mi ciezko, a patrze mu w oczy...:(nawet sobie nie wyobrazam:(

Gość egeszegee
:) to cie przynajmniej rozmieszylam heheh daj znac jak mu powiesz...

powiedz ze odchodzisz, bo taki związek na odległośc Cie meczy... i tyle. No chyba, ze on zna Twoich znajomych i sie predzej czy póxniej wyda. Powiedz ze nie bylaś mu wierna i ze lepiej bedzie jak sie rozstaniecie. Dla niego pewnie sam fakt, ze go zdradziłaś bedzie bolesny... moze mu tego dziecka poki co oszczędz.