Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avans -22

Mojemu chłopakowi odbiła szajba. Czy to powód do zerwania?

Polecane posty

Gość Avans -22

Po pierwsze - ma 24 lata. Po drugie - zawsze zachowywał się normalnie. Po trzecie - coś go pojebało. Jak usłyszałam jego niecny plan to mnie z nóg zwaliło. Zamówił na allegro ptaszniki i chce je zostawiać w autobusach mzk. Wydarłam się na niego, wyzwałam od idiotów i się baaardzo pokłóciliśmy. Miałam rację, prawda? Ten pomysł to czysty idiotyzm.

Gość hahahahahahahaha
jeśli to nie prowokacja, to twojemu facetowi wyraźnie doskwiera nuda i nie ma co z pieniędzmi zrobić:P skąd jesteście, to nie będę mzk-mi jeździć w tym mieście:P

Gość Avans -22
To normalny chłopak był do tej pory! Pracuje w dużej firmie, jest normalnym poważnym człowiekiem, a teraz wymyślił jakieś gówno. On mówi, że te ptaszniki za 5 zł chodzą i że będą jaja. Idiota.

Gość ptaszniki w mzkaaaaaaahahahaha
hahahahahahahahahahaha, popłakałem się:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Avans -22
Was jest więcej tj. ludzi których śmieszy takie gówno? Przecież komuś to może spowodować krzywdę. Nie wiem czy ten szajs gryzie, ale ktoś może się przestraszyć, zemdleć, dostać zawału, no nie wiem...

tak ptasznika kupi za 5 zł ale takiego malutkiego ze go zepczą w ciągu 5 minut :P poza tym nikt sie nie skapnie ze to ptasznik :) predzej go wezmą za jakiegoś zwykłego pajączka :D jakby wrzucił tam ptasznika z L12 to ok :D ale takiego za 5 zł... heheh cos mi to prowokacja zalatuje :)

Gość Avans -22
A myślisz, że ja się znam na ptasznikach? Tak mi powiedział i miał plan opracowany szczegółowo i rżał się przy tym jak koń... No doprawdy jaja jak berety. I jak ja mam się wiązać z kimś tak niepoważnym?

Gość Prowokacja i to denna

Gość Avans -22
Po czym wnosisz?